- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Англия или България ... къде според вас?
Здравейте ... изправен съм пред малка дилема ... и реших да ви запитам ... току виж някой казал нещо полезно. Двоумя се дали да остана да уча в България или догодина да си пробвам късмета в Англия. Вие какво ще кажете ?![]()
A single chance is a galaxy of hope !
Ако имаш кинти да учиш в Англия - естествено, че там.
Най-малкото е ебати якия експириънс...
Saatana vittu perkele hate crew!
Ами имам възможност да уча там ... ама да ти кажа като си направи човек сметката не излиза кой знае колко по-скъпо от това да живея и уча в София ...
Не знам как я правиш тая сметка ти, защото годишно за да живееш и учиш в Англия ще ти трябват 7000 паунда някъде... (в добрия случай)
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
а ти замисляш ли се че има нещо наречено студентски заем ... 4000 паунда на година ми е общежитието с храната към The University of Liverpool![]()
Който се изплаща 20 години след това![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
По - малко е срока ... а е и безлихвен ... така че реално не те бърка ...
Бърка те, бърка те, защото почваш да го изплащаш след като завършиш. Или ти смяташ да останеш да си живееш там след като завършиш?
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Да ... затова казвам че не ме бърка защото аз отида ли там ... се съмнявам че ще се върна ...
Много смели приказки![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Ами ... аз поне не виждам кой знае каква перспектива в България ... поне не и за това което искам аз да правя ... надявам се да греша де ... и все пак да има надежда![]()
Тогава защо питаш въобще?
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Ами защото колкото и да мисля ... пак си ме влече да си остана тук ...
Ако имаш пари и горе-долу се справяш с езика- Англия.
Ми като те боли кура не гледай темата ... то е близко до акъла
поредния комплексар дето се прави на интересен по форумите ... ае свободно ... кретен
ти вече си си избрал Англия.. нз тая тема въобще що я пусна.. пък и то какъв избор.. омирисаната София или Англия.. както ти казаха ако парите не те притесняват .. макар че не съм стигнала до висшо и нз къде е добро наистина ама..кака ми учи в Англия и й харесва там (квото и да значи това) за нея там е възможноста да стане нещо , защото е положила усилия.. а не като тук да бутнат я племенничката, я някой др роднина дет нищо не разбира ама все пак .. чичо ми има си има бизнес кака ми ако поиска може да си живее тук добре , ще й помогне .. но тя не иска.. макар че ако си носталгичен като мен
аз не бих могла да отида навън .. ддз мн е трудно .. ама то знам ли кво ще ми се наложи след време.. ама ако нямаш тоя проблем с носталгията или с парите
отивай :P
Cruel Intentions
Първоначално написано от Boot
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
ест че в англия освен всичко останало ще е баси тръпката един голяяям trip
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Няма място за сравнение! И аз съм за АнглияСлед завършването ще имаш повече възможности, друг е въпроса, че може би по-трудно се завършва
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
оф..определено в Англия...нямам намерение да се връщам в БГ,щот в Англия е по-добре..е вярно по-дълга е учебната година,ама е по-забавно :P
В Англия първо че ще получиш по-добро образование второ че после ще си намериш по-хубава работа![]()
Общо взето 90% сте на моето мнение... май май няма какво да му мисля ..