- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да се харесам в новото училище??
Как да се харесам (така да се каже) в новото училище? Мисля, че няма какво да ояснявами ако има някаква такава тема заключете мойта
![]()
Чоwек е щаsтлiw, когаtо пrиtежаwа tоwа, кoеtо саm оbича, а nе тоwа коеtо дrугiте хаrесwат.. (flower)
![]()
ами ако задаваш такива тъпи въпроси никой няма да те хареса...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
ok нямаее полезни хора има в тоя форум
има да и то много, но има и много тъпи хора...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ще ти споделя една тайна, взимаш подръка твоя добър приятел Алеко Константинов и отивате всички в някое кафене, като дойде време за сметката той ще ти помогне.
бъди естествена. това е единствения ми съвет. ако някой ще те харесва, по-добре да е заради самата, истинската теб, не някакви пози.
Единственото нещо което може да правиш е да се държиш все едно си от много време в тва училище и да може да разберат, че си печена, а не някоя сдухла.
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Отдавна осъзнах, че темата е много проста (е след един два отг)ии момче съм
![]()
ЗАКЛЮЧЕТЕ Я!! ПЛС![]()
Страшно мнение.Много ме изкефи.Първоначално написано от thegmin
![]()
Само дето след такъв въпрос"Как да се харесам" ,надали ще се сети какво имаш предвид.
ПП:Кокоооо земи си едно чоколадово яйде и си го ръфай по пътя за даскало.![]()
Първоначално написано от LambOfGod
тИ
Първоначално написано от MakeMeLaugh
Правиш се на голямата работа още от началото но да не прекаляваш,че има тъпи и завистливи хора.Но ако не можеш да се правиш на голяма работа и да се държиш като човек кат ПИЧ не пробвай защото ще станеш за смях,аз съм на границата точно и рядко съм я преминавал ама знам един малоумник дето няма мозък за 5 ст. и се прави на нещо дето не е но след няма 1 година всички го разбрахме кво килиме е
Просто бъди себе си![]()
Моята свобода свършва, там където започва твоята!
освен да премисляш добре изказванията си, за да не си спечелиш бързо,бързо врагове, и да се държиш естествено- да отстпяваш позицията си, нищо друго не може да ти помогне да се харесаш на другите. А ако искаш да сехаресаш на абсолютноооо всичкиии - трябва да си до известна доза лицемер, но накрая винаги те разкриват хааха![]()
бъди готин![]()
![]()
обли4аи се стилно - прави се на газар4е
![]()
само не се отваряй мн да не ти имат зъб
![]()
![]()
гледай да имате об6ти интереси
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Мен сигурно ще ме харесат заради парите,марковите дрехи и др подобни. Имаш ли парички обичан си от всички![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
А нямаш ли мозък-използван си от всичкиПървоначално написано от LuxurySk0B
![]()
Бъди себе си и не позволявай да ти се качават на главата..Вземеш ли им страха още от началото,няма да има за какво да се притесняваш![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..