- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- А видът на истинската жена? (Аналог на другата тема)
в тази жена е истината![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Да е красива не анорексичко но не и слонче да е със синин очи като моите и да е със светло кестенява коса а може и друга но не и с основните цветове като червена жълта или синя![]()
да не е тъпа като някой празна тетрадка да е сладкодумна и срамежлива :P. Моля доставката да бъде в рамките от 10 до 22h
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
естесвен хормонален баланс и будно самосъзнание за мен са достатъчни да направят една жена истинска
PROUD MEMBER OF THE PACK
Какво имате предвид под 'стегнато' тяло? Лек релеф приема ли се? (на краката и ръцете)![]()
(питам че да знам колко да се зоря с упражненията)
И какво да направя за да си смаля глезена![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ооо ето ги и моите изкривени виждания.
Жената трябва да е слаба(ако не тренира) или стрегната с лек релеф(ако тренира), с хубава светла поддържана коса, готина усмивка, приказлива, около 1.75-1.80 висока, нормално облечена( в никакъв случай не като курветина с пола тип колан или токове по 25 санта) ... общо взето да бъде естесвена![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Според мен е важно да е симпатична и чаровна (не е задължително да блести с неземна красота), важно е да има чувство за хумор и да е ведра и усмихната.Да се поддържа..
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Говорим за външен вид, не го забравяйте.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Истинската жена... интелигентна, възпитана, добра, хитра (НЕнаивна), нежна, женствена, женствена (втори път!), да знае какво иска и как да го постигне, лъчезарна като слънчице, леко срамежлива![]()
А относно визия.... лесна работаАко се намери такава жена.... визията се променя!Не че един субект с тия описания, за когото се сещам, не беше невероятно красива сладурана със супер стегнато тяло, страаахооотно дупе и невероятно приканващи гърди.... но както и да е
разсеях се
![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
What you give is what you get!
е все пак е естетПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
благодаря за одобрението хора , да знаете от колко време имам нужда от малко признателност
благодаря за одобрението хора , да знаете от колко време имам нужда от малко признателност