- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дайте съвет моля ви
Извинете,темата може да ви се стори тъпичка,но за мен е от значение вашето мнение по въпроса! На 16 съм,а още съм девствена ..!Имам 2 годишна връзка !! Мисля,че вече съм готова да се отдам на приятеля си,но въпреки че той казва че ще ме пази,мен си ме е страх !!
[-o< Има моменти,в който много ми се иска и такива,в който ме е страх да рискувам ... Какво да правя ??
пий бира![]()
щом искаш го направи и не забравяй презерватива
Аз не разбрах от какво точно те е страх![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Strah me e da ne stane belq ...Първоначално написано от LovelyGirl
^ Точно.
След като използвате презерватив, няма от какво да се притесняваш.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Какво да правиш ли..
Ами върни се пак към детството си дете.. тия неща не са за теб.
![]()
ще си направиш някоя била само и само за да изглеждаш и приличаш по-голяма, да си като другите..![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ако искаш ела при мене да ти покажа няма нищо страшно :P :PПървоначално написано от cvetinka911
KO6MARA GSI 16V RISSE
Не знам какъв отговор чакаш...Еми като ти се е*е се е*еш,като не ти се е*е не е*еш!Толкова ли е трудно?
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Евалата, баце! Най-радикалното решение на проблема дадеПървоначално написано от NamelessRomantic
![]()
"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
Ами виж сега, нормално е да те е страх. При много момичето е било така при първия им път, но ако внимавате наистина няма от какво да се притесняваш. Слагайте презерватива и така.. не можеш да се пазиш докато си готова да имаш детеА ако те е страх от болката - не се притеснявай. Може и нищо да не усетиш, а може и малко да те заболи, но не мисля, че е нещо особено. Не слушай повечето, които казват колко много боляло-преувеличават! Drama queens...
![]()
Ако се колебаеш.. по-добре-недей. Според мен е изключително важно да си наясно със себе си и да си сигурна,че го искаш и това е първото условие. След това, поговорете си за предпазните мерки, има ги в изобилие, и си изберете най-подходящият метод за вас, но имайки предвид възрастта ти, най-добре-презерватив. За съжаление няма метод, който да предпазва на 100 % затова аз лично използвам комбинацията от презерватив + прекъснат полов акт и се надявам,че така свеждам опасността до стойности под нулата..![]()
Първоначално написано от NamelessRomantic
Кратко и ясно. Безпрецедентно съгласенМисля, че други коментари не са нужни.
Ами ако толкова мн те е страх че няма да те пази просто използваите презерватив.И мен ме беше страх малко парвия път ,нооо след това ве4е имах доверие на гаджето ми и зн че си ме пази
![]()
![]()
![]()
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*
Наистина не мога да повярвам, че има толкова смели хора като теб...Първоначално написано от elit092
Ами тук не става дума за смелост щом се обичат двама човека то би трябвало да си имат доверие ....Не е ли такаПървоначално написано от DIVINE_TIME
![]()
Абе то е така.. Разбира се, че трябва да си имат доверие, но когато работата опре до секс, и по-конкретно до предпазване от нежелана бременност, аз лично не бих могла да разчитам само на доверието.. Аз го бях казала и в друга тема.. Винаги съм с презерватив, приятеля ми не свършва в мен, и пак умирам от страх да не надуя корема...Първоначално написано от elit092
ПАЗИ БОЖЕ! Изатова се възхищавам на хората, които подхождат към това с такова спокойствие ..
![]()
Ти да не мислиш че аз всеки месец не се вкарвам в некви филмиПървоначално написано от DIVINE_TIME
![]()
Незнам на 16 мисля ,че е нормална възраст за правене на секс ,но все пак трябва ти да решиш дали си готова .Ние не можем да ти кажем направи го или недей да го правиш.Ти сама трябва да вземеш решението![]()
П.П. Преди да го направиш запознай се с последствия , предпазни мерки и т.н. ,за да няма после тъпи теми в форума![]()
--------------------------------------------------------
Не разчитай само на това, че ще те пази. Ползвайте презервативи.![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()