.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Дайте съвет моля ви

Извинете,темата може да ви се стори тъпичка,но за мен е от значение вашето мнение по въпроса! На 16 съм,а още съм девствена ..! Имам 2 годишна връзка !! Мисля,че вече съм готова да се отдам на приятеля си,но въпреки че той казва че ще ме пази,мен си ме е страх !! [-o< Има моменти,в който много ми се иска и такива,в който ме е страх да рискувам ... Какво да правя ??

Град
    Пловдив
    пий бира
    щом искаш го направи и не забравяй презерватива

Отдавай му се щом ти се иска...

Аз не разбрах от какво точно те е страх
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Strah me e da ne stane belq ...

Слагаш му презерватив и няма да стане беля...

^ Точно.
    След като използвате презерватив, няма от какво да се притесняваш.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Какво да правиш ли..
    Ами върни се пак към детството си дете.. тия неща не са за теб.

ще си направиш някоя била само и само за да изглеждаш и приличаш по-голяма, да си като другите..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    незнам
    Цитирай Първоначално написано от cvetinka911
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Strah me e da ne stane belq ...
    ако искаш ела при мене да ти покажа няма нищо страшно :P :P
    KO6MARA GSI 16V RISSE

остави се на момента

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Не знам какъв отговор чакаш...Еми като ти се е*е се е*еш,като не ти се е*е не е*еш!Толкова ли е трудно?
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Фен Аватара на minimalist
    Град
    EU
    Цитирай Първоначално написано от NamelessRomantic
    Не знам какъв отговор чакаш...Еми като ти се е*е се е*еш,като не ти се е*е не е*еш!Толкова ли е трудно?
    Евалата, баце! Най-радикалното решение на проблема даде
    "When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."

Град
    ВаРнАаАа
    Ами виж сега, нормално е да те е страх. При много момичето е било така при първия им път, но ако внимавате наистина няма от какво да се притесняваш. Слагайте презерватива и така.. не можеш да се пазиш докато си готова да имаш дете А ако те е страх от болката - не се притеснявай. Може и нищо да не усетиш, а може и малко да те заболи, но не мисля, че е нещо особено. Не слушай повечето, които казват колко много боляло-преувеличават! Drama queens...

Ако се колебаеш.. по-добре-недей. Според мен е изключително важно да си наясно със себе си и да си сигурна,че го искаш и това е първото условие. След това, поговорете си за предпазните мерки, има ги в изобилие, и си изберете най-подходящият метод за вас, но имайки предвид възрастта ти, най-добре-презерватив. За съжаление няма метод, който да предпазва на 100 % затова аз лично използвам комбинацията от презерватив + прекъснат полов акт и се надявам,че така свеждам опасността до стойности под нулата..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NamelessRomantic

Кратко и ясно. Безпрецедентно съгласен Мисля, че други коментари не са нужни.

Колкото и да изчакваш още пак ще си има притеснение.Ти си на 16 със сериозна връзка от 2 години,това едва ли те притеснява.След толкова теми за бременни във форума,нормално е да се вкараш в някакви филми,но ако ползвате презерватив,всичко ще бъде както трябва.

...hate my nickname

Ами ако толкова мн те е страх че няма да те пази просто използваите презерватив.И мен ме беше страх малко парвия път ,нооо след това ве4е имах доверие на гаджето ми и зн че си ме пази
    ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*

Цитирай Първоначално написано от elit092
    АмИ мен ме беше страх малко парвия път ,нооо след това ве4е имах доверие на гаджето ми и зн че си ме пази
    Наистина не мога да повярвам, че има толкова смели хора като теб...

Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    АмИ мен ме беше страх малко парвия път ,нооо след това ве4е имах доверие на гаджето ми и зн че си ме пази
    Ами тук не става дума за смелост щом се обичат двама човека то би трябвало да си имат доверие ....Не е ли така

Използвай презерватив и хев фънн .

Ами тук не става дума за смелост щом се обичат двама човека то би трябвало да си имат доверие ....Не е ли така
    Абе то е така.. Разбира се, че трябва да си имат доверие, но когато работата опре до секс, и по-конкретно до предпазване от нежелана бременност, аз лично не бих могла да разчитам само на доверието.. Аз го бях казала и в друга тема.. Винаги съм с презерватив, приятеля ми не свършва в мен, и пак умирам от страх да не надуя корема... ПАЗИ БОЖЕ! Изатова се възхищавам на хората, които подхождат към това с такова спокойствие ..

Абе то е така.. Разбира се, че трябва да си имат доверие, но когато работата опре до секс, и по-конкретно до предпазване от нежелана бременност, аз лично не бих могла да разчитам само на доверието.. Аз го бях казала и в друга тема.. Винаги съм с презерватив, приятеля ми не свършва в мен, и пак умирам от страх да не надуя корема... ПАЗИ БОЖЕ! Изатова се възхищавам на хората, които подхождат към това с такова спокойствие ..
    Ти да не мислиш че аз всеки месец не се вкарвам в некви филми

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Незнам на 16 мисля ,че е нормална възраст за правене на секс ,но все пак трябва ти да решиш дали си готова .Ние не можем да ти кажем направи го или недей да го правиш.Ти сама трябва да вземеш решението

П.П. Преди да го направиш запознай се с последствия , предпазни мерки и т.н. ,за да няма после тъпи теми в форума

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на Passi0n
    Ако се колебаеш.. по-добре-недей. Според мен е изключително важно да си наясно със себе си и да си сигурна,че го искаш и това е първото условие. След това, поговорете си за предпазните мерки, има ги в изобилие, и си изберете най-подходящият метод за вас, но имайки предвид възрастта ти, най-добре-презерватив. За съжаление няма метод, който да предпазва на 100 % затова аз лично използвам комбинацията от презерватив + прекъснат полов акт и се надявам,че така свеждам опасността до стойности под нулата..

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Не разчитай само на това, че ще те пази. Ползвайте презервативи.
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си