- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Удължения за коса
Интересувам се от удължения за коса кестенявя ако е от значение,но не държа да са някакви супер хубави ,защото ще ги нося 1 път в месеца и не искам да са по 300 лв :X питам за такива ,който слагаш и махаш когато искаш,някой да знае къде се продават по евтини за СОФИЯ?
щом ще я ползваш веднъж в месеца вземи си от изкуствен косъм,продават се в магазините за аксесоари и са около 40-50 лв
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Да аз за това не държа да са много скъпи ,защото ще ги нося рядко,но търся къде се продават
няма смисъл да взеимаш тея изкуствени при положение че на втория път вече няма ти важат...По-добрата далавера е да си вземеш естествен косъм убедена съм че ще има по добра полза![]()
Има 1 магазин на Витошка за коси някой да знае там как стоят нещата?Първоначално написано от schoolgirl
ами за сф не знам.Става въпрос за онези магазин с фибичките![]()
Изкуствената първо си личи, че е изкуствена и стои отвратително. И повечето не могат да се къдрят. Вземи си естествена има и евтини. Една приятелка си беше взела за 60 лв. но от Пловдив и е доста добра.
Ами търся коса до към 60 лева каквато ще да е както казах ще я нося 1 път месечно,2 макс ;x
от къде ?Първоначално написано от plamka
![]()
Аз мисля към края на месеца да удължавам моята.![]()
Не знам и двете не сме от Пловдив, просто като е ходила там си я е купила.Първоначално написано от POLLINA
Сестра ми и братовчедка ми си поръча естествена с 3 пласта,само че средния е двоен мисля и сестра ми например си я беше взела руса,но си я боядисала черна,както косата й и й излезе към 150 кинта. Само че след 4-5 месеца почва да цъфти.. Все пак е истинска коса т'ва!![]()
Аз си търся накаква до 50-60 лева не искам да се ръса толкова много като няма да я нося почти ...
еми аз имам удължена коса естесвена от майка ми отрязана навремето и първо аз бях руса, изрусих я после станах черна и почерних и нея и сега е супер ваобще не си личи 4е е удължена, но е истинска апък най-добре си вземи истинска ясно ще я носиш веднъж в месеца ама поне да изглеждаш като хората а и знаеш ли какво ще ти хрумне ако сега не ти дават 300 лева за коса изчакай малко проучи не бързай потърси в интернет някой да продава коса има и по-евтини леля ми си взе за 200 лева коса на 3 реда и я боядиса в своя цвят-кестеняво на фризьор и я даде на шивачка да и раздели тресите и пришие щипките общо всичко й излезе 200 лева а косата някъде към 140-150 и си готова![]()
RWH
еми хубаво и прдлагате 150 лева и нагоре, но тя изирчно каза че не и се дава толкова пари. За 40-50 лева естествена коса няма да намериш, бъди убедена,а тя не си струва.
АЗ КАЗАХ ,ЧЕ НЕ ИСКАМ ЕСТЕСТВЕНА и моята коса си е дългичка ,така че ако не намеря нищо скоро просто ще я изчакам оща малко да порасне