- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дънки тип "Чарлстон"
Какво мислите за тях? Имате ли такива? Струват ли ви се твърде официални и мислите ли, че могат да се носят единствено с висок ток?![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Снимка?![]()
ето снимка.(;
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Нямам такива. За дънки не съм напълно сигурна дали са официални, но панталони тип чарлстон - без високи токчета не изглеждат много добре. Определено без значение дънки ли са или панталони - този тип са си по - претенциозни.
например...
Общо взето не нося сега такъв тип,но имам едни кафяви подобни на тези на снимката. Стоят готино на кецове.
ами не са 4ак толкова официални ... ама аз от кога не съмм носила такива .. много отдавна .. хаха
според мен могат да с еносят със всякаква обувка .. за6то не и маратонка .. това са просто вид дънки![]()
![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
не ми харесват особено.. нямнам такива ниска съм и ще приличам на чувал![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Взе ми думите изпод клавиатурата... И на мен нещо не ми харесват особено...Първоначално написано от GaBiIi__
на мен ми харесват ,но те са за някоя по-висока или с ток да се носят . майка ми има такива и е висока,носи ги и с обувки без ток и пакс стоят готино .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Тези дънки бяха актуални преди мнооого време...![]()
![]()
Трябва ли да се обличаме според това кое е актуално в момента и кое - не? Не мисля така...Първоначално написано от Converse333
Първоначално написано от Converse333
гръмни се някъде .
ако не знаеш модата от преди години ,пак се връща на мода![]()
ако си мислиш ,че тип цигара са модерни ,е пак са модерни ,но бяха модерни преди 1-2 години ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Дънките от този тип не ги харесвам,признавам.
Но друго е да кажем едни панталон,който надолу става широчък.На една елегантна,висока дама,би стоял перфектно + подходяща обувка,разбира се.Аз съм виждала такива хубави ленени панталони.
Аз не бих се носила така,засега.
Сещам се за Cowboys ...
Бих ги носила с големи кафеви ботуши и голям колан. Готина риза
и шапка ууу
Баси якото!
Иначе много ми харесва, някоя дама с такъъв панталон, токче и изчистена риза.... класика!
Първоначално написано от Dumb
![]()
е3х к0га беше то ... времето к0гат бяха модерни.... сяяя накрая излязоха некфии "цигари" ... и чарлстона вече почти не са използва ...
![]()
![]()
![]()
Аз мисля, че са по- подходящи за панталони, иначе съчетани правилно и за висок ,и слаб човек, ще стоят добре ^^
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
oх според мен не са хубави . . мн се дразя на пътя като видя някоя жена с такива дънки, дълги до кокалчет и вдигнати до цицитена всичкото отгоре според мен няма с какво да се комбинират за да седят горе долу добре
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Мразя ги!
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Aз пък много ги обичам и си имам даже няколко чифта![]()
Според мен си отиват със доста видове обувки, в това число кецове и гуменки, не е задължително да комбинираш винаги с ток.![]()
Полезно съветче, ако си решила да си взимаш:Тези дънки много трудно се подгъват (не се задържа подгъва и пада). Така, че гледай дължината да ти е точна на ръста, иначе крачолът се влачи по земята, цапа се, пък и може да те спъне.
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Точно такова мнение ми трябваше! БлагодаряПървоначално написано от lDoLLl
Значи... взех си аз такива... на дължина са ми екстра, всичко е ОК.
Но просто исках да разбера дали стават да се носят и с друго освен обувки на висок ток.
Защото съм висока към 1.73-4 иии отбягвам да нося много висок ток.
Мерси за мнението.
Аз ги харесвам, имах няколко чифта, но не бих ги носила с друго освен с висока обувка, грозно ми е..но всичко е въпрос на вкус![]()