- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво правите през деня?
Та, какво правите всеки ден, особено сега лятната ваканция? Само не казвайте "най-различни работи" или нещо такова..
Мен ми е страшна жега лятото ( сега пследните дни добре, че се поразхлади малко) и през деня си стоя цял ден в нас повечето случай , излизам вечер или сутрин до 10-11 часа. На седмица през деня да кажем не излизам по-често от 2-3 пъти. В нас постоянно ми опяват "какво си се забучила вкъщи, излез малко" и се чудя аз ли съм лудаНе знам какво да правя навънка в такава жега, та кажете вие през деня излизате ли, какво правите?
![]()
И на мене ми е адска жега, така че моето решение е да изляза вечер и да се прибера на другата сутрин, за да прекарам по-голямата част от деня в спане.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Аз през деня цикля пред компа, пък излизам към 7-8-9.
Занимавам се с ФейсБук, форума, така нататък и то времето минава.![]()
Спя до към 10-11-12, разхождам кучето, след това до към 3 чета нещо или гледам филм/ цикля на компютъра. След 4 вече си излизам с приятели. (Голям праз като е жега, нали има сенчести пейки и студена бира)
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
спя до тва време, ставам, паля цигара, обаждам се на тати за закуска, после на мама да я видя как е и пия кафе с една фр или в нас, или в тях. ям, чистя, говоря по телефона. Звъня на моята приятелка в Созопол и на баба. Скандали с баща ми или по телефона или в къщи. Зарибявам се малко със скайп и то стане време да ходим да пием бири и от там на където ме отвее вятъра. После пак говоря по телефона.![]()
![]()
хахахаха как успях да си вместя цял един ден в 5 реда един Бог знае..![]()
Чета, спя, уча (а така ме мързи) и дори твърде често излизам през деня, имайки в предвид, че трябва да уча нон стоп...
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Аз спя до обяд. Стана, пия кафе, изпуша си кутийка с цигари, повися на компютъра, заговорим се с някой от семеството. То става следобед, започвам да се глася, след 18:00 излизам. После където ми светне, там.
Спя докъм 11, после пия кафе, пуша.. мотам се нещо с майка ми.. после вися на компа, става 6-7 и излизам докъм според зависи 10-11-12-1 .. наистина според зависи![]()
.!.
през ден на фитнес, чат пат на кръчма и през останалото време на компа цъкам някоя игра
Oххх и на мен ми е адска жега и само в къщи стоя и съм станала дебела и пухкаваа![]()
Иначе заниманията ми в къщи са Трите Фъта - Фокс лайф, форума, фейса..
А когато има пари ходим да пием коктейли в клуба.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Спя до към 1-2 след това уча, след това излизам/кибича у нас.
рутина.
Спя до 1-2 , нищо, че винаги си глася алармата за 9-30.
Ставам , правя си кафе , пускам някой филм и правя опит за разсънване. След това хващам Анатомията и чета, чета , не запомням, пак чета , чета , оплаквам си невзеития изпит и то станало време за малко гимнастика. След това или излизам с приятели да си пийна , или сядам и се ровичкам в нета.![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Ами...спя до към 15:00 ,после ям,седя на компа или гледам телевизия.От време на време някой филм.А за излизане към 7:30-8:00 до към 22:00