- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Открих как да манипулирам майка ми
Много се трогва като оправя спалнята ;] Само тва ми трябваше да разбера и не ми струва нищо да я оправя сутрин Така си гарантирам повишение на парите ;] Ех най-накрая разгадах тайната От дълго време следя кое е най-оферта да правя за да ми е изгодно и най после разбрах ..
phah
пък аз знам как да я изгоня от стаята..
понеже е със сумати алергии просто пръскам с първия дезодорант който ми попадне и тя излиза![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
хахахаМойта като ми влезе в стаята почвам да и крещя "Напусни помещението,напусни помещението "
и тя се отказва и се маха
phah
Аз мисля да си сложа знак на стаята- "Keep OUT!"Първоначално написано от balon4eee
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
няма да стане.. аз по едно време бях облепила навсякъде с такива и нищоПървоначално написано от l0lz
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Имате нагли родителки, затова така се получава.
Аз и без да си облепям вратата с глупости пак рядко някой я доближава.![]()
Как ще ги маниппулирате бе срама няма те ли вие?!![]()
:P
С мойта проблеми нямам.Влиза в стаята да каже нещо и си излиза.Може да поиска да седне на компютъра понякога,ама аз й давам.Или просто ще седне на леглото да си поговорим малко.![]()
Аз пък бях наказана за 2 седмици,измих чиниите 2 пъти и нашите решиха,че съм се променила и ми махнаха наказанието. :PУмна съм,нали?
![]()
![]()
А аз ако открия как да манипулирам баща ми, то значи края на света е дошъл![]()
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Тея ваще майки са е*аси захарните. Мойта се поразмеква (ама съвсем малко) , като измия чинийте , избърша прахта , сложа къщата в ред и сготвя
. Направо ви завиждам !
(А ако бях по-умна и не оправях всеки ден , а 2 в годината сигурно и мойта щеше да се разтапя ...... ама к*р )
Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....
Ооо тва е велико..и аз го открих миналата седмица
през деня докато беше на работа, ми стана скучно и реших да оправя стаята си, ама така я лъснах че пода да оближеш..
и като се прибра майка ми беше в такъв възтрорг, че два дена не ми е викала за каквото и да е![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
при мен, тр доста да се постарая и да излъскам навсякъде, за да може да получа едно ''Браво! '' и да съм освободена от домашни задължения за деня... завиждам ви![]()
![]()
.. Love is not to find someone that you can live with. It is to find someone that you can't live without !!! {{ h }}
ами горе долу ... не всички имаме късметПървоначално написано от monkata95s
неПървоначално написано от Converse333
не се изказвай неподготвен,прасе
Много са лесни майките ви!
Как прозвуча само...![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз каквото и да направя пак имам оставени 2 лева на масата в кухнята с бележка "Купи хляб,рестото е за теб" ... Наще са брутални![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
нз аз на наще секи път се налага да им обяснявам, че моята стая е за два човека в ЕКСТРЕМНИ ситуации..и те пак..