- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Много съм дебела..
аз дори и пълна не бих я нарекла!!!!целулита по корема само това ме дразни нищо друго!
димов мен някой кат ми каже ,че съм напълняла изобщо не ме стимулира,ама изобщо!с такава злоба и такъв тон..не не не !
кажи : Тренирай с приятели,карай колело ,тичай в парка,ограничи сладкото и тестените изделия и рано или късно ще има резултат!
аз от това се стимулирам ,а не от оо тя е дебела има нужда от много тренировки или разни такива груби думи!сигурна съм ,че и тя не се чуства добре като и се говори грубо..нека се казва истината ,но с добрата
Ohh, zapochni kato Manek- na slanchevo zahranvane.
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
ок, с най-спокоен тон казвам като за начало да прочете тук:
http://gotvach.bg/n6-3295-%D0%9A%D0%...0%D0%BD%D0%B5#
и естествено, ако иска да постигне нещо трябва да намали тестените храни, газираните напитки, свинското месо, шоколади, сладоледи и всякви други сладки неща и да наблегне на плодовете и зеленчуците.
Тя не е само отпусната. Ако тръгне да прави коремни и изобщо да набляга само и единствено върху това, да се стяга, ще направи огромна грешка. Не можеш да стягаш корем и бедра, при положение, че имаш мазнини. Става гнусна манджа с грозде. Уж ще е стегнато, а пак ще е като желе, защото мазнината си стои там.
има разлика между само отпусната и дебела и отпусната.
точно, че ако се остави така и после ще станат повече кг и по-трудно ще и е, хубаво е че се е усетила на времеПървоначално написано от MakeMeLaugh
Наистина е добре че се е усетила на време..Дано да действа по въпроса..
Успех..
![]()
Сетила си се на време. По-добре си направи някакъв режим вместо да правиш диети. Ето ти пример:
Сутрин: Плод
Обяд: Някакво ядене задължително със салата.
Вечеря: Плод, мляко, мюсли или каквото решие ама да е леко.
Колкото до тренировки тичай сутрин по 30мин, караи колено. Има едни опражнения на Синди на мен лично ми харесват. С много воля ще стане. Успех!![]()
![]()
![]()
аз не мисля,че си дебела.пълна-да,но за мен дебелото не е това.Ходя на фитнес по-често,запиши се на латино танци примерно![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
трябва да имаш малко повече воля.хем казваш,че си много мотивирана да отслабнеш,хем казваш че неможеш да устоиш на сладкото и мазните храни.без упоритост и силна воля нищо неможеш да постигнеш.освен диета,трябва и да поспортуваш за да се постегнеш.Успех![]()
Стига с тея диети,бе,хора!В пубертета сте,к'во очаквате?!Сестра ми до 10-11 клас беше по-пълна,сега,на 22,е 50 кила напиканаизтърпете още няколко годинки и ще станете фиданки
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
"ала бала" виж ми темата и точка...
Running is my drug and I am overdosed ..
моето тяло е същото.НО ИСКАМ ПРОМЯНАААА!Затова правя мн упражнения в къщи,тичам сутрин,използвам виброколан,неям тястено и васичките видове fast food,не пия алкохол и газирани напитки.И откакто почнах до сега не отслабнах,но доста се стегнах и мисля да продължавам.Ако искаш пробваи и ти .УСПЕХ!!!
Ужас.. на колко години си бе моми4е?!? Съжалявам за острата реакция,но немога да възприема хора който са се зарязали,айде ти поне опитваш да направиш нещо.Масово виждам 70-80 кг моми4ета на по 15-16 години с оскъдни дрехи,три тона грима и бойна фраза "Мен и така си ме харесват".Грозно еКато искаш да отслабваш по4ваш да спортуваш и спираш да се тъп4еш с глупости,другото си е жив мързел.
абе баш супер да е заеби.Първоначално написано от DiddyFilth
кардио и правилно хранене и лесно ще свалиш, после ще оформяш. преси и дрън дрън няма смисъл щот под сланина нищо няма да се види
Така както виждам ти просто нямаш достатъчно воляЗапочнала си диета, но майка ти сготвила нещо хубавко и край на диетата.. почнала си упражнения, ама не ги правиш.. Доколкото разбирам ти си знаеш какво трябва да се прави, за да отслабнеш, просто трябва нещо много да те мотивира така че да не погледнеш повече сладко, тестено, пържено, солено (и то нищо не остана
) Можеш да започнеш да пишеш в някаква тетрадка какво си яла през деня - така всеки път, когато ти се дояде нещо "забранено" ще ти стане гузно, че трябва да го запишеш, и няма да го ядеш (поне би трябвало) Айде Успех
)
Едно момиче от форума беше казало, че една нейна приятелка когато й се доядяло нещо забранено си представяла същата тая храна залепена на дупето си примерно и се отказвала да яде![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Ей сега се сетих,че и аз преди време се бях навила нещо да се ограничавам и да си записвам какво съм яла. И наистина като тръгвах да ям нещо се сещах,че трябва да си го запиша и после като го погледна да съм доволна от видяното ;Ь и наистина се получаваше някак... Има-няма седмицаПървоначално написано от Slave4You
... (колко ентусиазиращо само..)
И все пак дано авторката събере повечко воля
Ама кво да си говорим....работата не е да ядеш по 1 морков на ден и после да го повърнеш... А да си намериш какво да спортуваш и когато ядеш - да е с мярка. (е,разбира се знаем кои определени неща е добре да се изключат. ) Но най-вече захвани се да се движиш повече ...ще започнеш да се чувстваш по-добре и от там ще ти дойде и мотива да се храниш по-добре. Поне на мен така ми действа
![]()
ако спортуваш както трябва, после и да се пръснеш от ядене на добри храни няма да пълнееш
ГОТВЕНО МУ Е МАЙКАТА
Влез в http://www.figurata.com - има най-различни диети
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Един човек да каже истината!Първоначално написано от EarthShaker
Важно е да се яде домашна храна,приготвена с малко мазнини,сол и т.н.
а не да ядете дюнери,пици,КФЦ,Мак Доналдс и прочие и да се надявате,че със спорт ще го изгорите...то може и да го изгорите,но какъв е смисъла,вместо да си наложиш малко повече воля и да си промениш начина на хранене завинаги....