.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    аз дори и пълна не бих я нарекла!!!!целулита по корема само това ме дразни нищо друго!

димов мен някой кат ми каже ,че съм напълняла изобщо не ме стимулира,ама изобщо!с такава злоба и такъв тон..не не не !
    кажи : Тренирай с приятели,карай колело ,тичай в парка,ограничи сладкото и тестените изделия и рано или късно ще има резултат!
    аз от това се стимулирам ,а не от оо тя е дебела има нужда от много тренировки или разни такива груби думи!сигурна съм ,че и тя не се чуства добре като и се говори грубо..нека се казва истината ,но с добрата

Голям фен Аватара на akinom
    Ohh, zapochni kato Manek- na slanchevo zahranvane.
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    ок, с най-спокоен тон казвам като за начало да прочете тук:

http://gotvach.bg/n6-3295-%D0%9A%D0%...0%D0%BD%D0%B5#

и естествено, ако иска да постигне нещо трябва да намали тестените храни, газираните напитки, свинското месо, шоколади, сладоледи и всякви други сладки неща и да наблегне на плодовете и зеленчуците.

Тя не е само отпусната. Ако тръгне да прави коремни и изобщо да набляга само и единствено върху това, да се стяга, ще направи огромна грешка. Не можеш да стягаш корем и бедра, при положение, че имаш мазнини. Става гнусна манджа с грозде. Уж ще е стегнато, а пак ще е като желе, защото мазнината си стои там.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Тя не е само отпусната. Ако тръгне да прави коремни и изобщо да набляга само и единствено върху това, да се стяга, ще направи огромна грешка. Не можеш да стягаш корем и бедра, при положение, че имаш мазнини. Става гнусна манджа с грозде. Уж ще е стегнато, а пак ще е като желе, защото мазнината си стои там.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от harabelka
    Е не си чак толко дебела колко се описваш

тичане,скачане на въже,ноу тестено,сладко,газирано и ядене след 6 вечерта..може само вода след това време... и не си дебела,а отпусната *горе-долу и аз съм така бай дъ уей хД *
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    има разлика между само отпусната и дебела и отпусната.

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Бива ли да те такива злобарки бе..
    Както каза ДимовБ - тия коментари вашите "миличките" ви карат само да се чувтсвате вие слаби в сравнение с нея и вие хубаво.
    Ебати женнските сте...
    Срам ме е да ви чета даже.. олио, лио капе от вас.

Момичето е доста пълно и поотпуснато.
    Фокуса ще стане със строга диета и здрави тренировки, ако иска пълна промяна. Иначе просто с някакви си ограничения и постягвания на фитнеса - няма да стане фокуса ей така.
    Почвай диетка, и поиксай от инструктор фитнес програма за сваляне и се залавяй.
    В твоите ръце и воля е ключът за успеха
    СЕГА е времето да отслабнеш по време на пубертета, ако сега не го сториш - цял живот ще си останеш така... Познавам такива хора и знам как стоят нещата.
    точно, че ако се остави така и после ще станат повече кг и по-трудно ще и е, хубаво е че се е усетила на време

Наистина е добре че се е усетила на време.. Дано да действа по въпроса.. Успех..

Сетила си се на време. По-добре си направи някакъв режим вместо да правиш диети. Ето ти пример:
    Сутрин: Плод
    Обяд: Някакво ядене задължително със салата.
    Вечеря: Плод, мляко, мюсли или каквото решие ама да е леко.
    Колкото до тренировки тичай сутрин по 30мин, караи колено. Има едни опражнения на Синди на мен лично ми харесват. С много воля ще стане. Успех!

Град
    Пловдив
    аз не мисля,че си дебела.пълна-да,но за мен дебелото не е това.Ходя на фитнес по-често,запиши се на латино танци примерно
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    Под слънчевите лъчи...
    трябва да имаш малко повече воля.хем казваш,че си много мотивирана да отслабнеш,хем казваш че неможеш да устоиш на сладкото и мазните храни.без упоритост и силна воля нищо неможеш да постигнеш.освен диета,трябва и да поспортуваш за да се постегнеш.Успех

Град
    Пловдив
    Стига с тея диети,бе,хора!В пубертета сте,к'во очаквате?!Сестра ми до 10-11 клас беше по-пълна,сега,на 22,е 50 кила напикана изтърпете още няколко годинки и ще станете фиданки
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    На стадиона за бягане.
    "ала бала" виж ми темата и точка...
    Running is my drug and I am overdosed ..

моето тяло е същото.НО ИСКАМ ПРОМЯНАААА!Затова правя мн упражнения в къщи,тичам сутрин,използвам виброколан,неям тястено и васичките видове fast food,не пия алкохол и газирани напитки.И откакто почнах до сега не отслабнах,но доста се стегнах и мисля да продължавам.Ако искаш пробваи и ти .УСПЕХ!!!

Ужас.. на колко години си бе моми4е?!? Съжалявам за острата реакция,но немога да възприема хора който са се зарязали,айде ти поне опитваш да направиш нещо.Масово виждам 70-80 кг моми4ета на по 15-16 години с оскъдни дрехи,три тона грима и бойна фраза "Мен и така си ме харесват".Грозно е Като искаш да отслабваш по4ваш да спортуваш и спираш да се тъп4еш с глупости,другото си е жив мързел.

Град
    Сан Венганца
    Изобщо не си дебела! Напротив - Супер си ! За мен това е нормалното телосложение не харесвам тапицирани скелети...На мнението на другите съм-малко стягане и се перфектна

Запомнете,че се пише метЪл а не метАл... Металите нямат нищо общо със стила музика метЪл ...

Благодаря за вниманието!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DiddyFilth
    Изобщо не си дебела! Напротив - Супер си ! За мен това е нормалното телосложение не харесвам тапицирани скелети...На мнението на другите съм-малко стягане и се перфектна
    абе баш супер да е заеби.

кардио и правилно хранене и лесно ще свалиш, после ще оформяш. преси и дрън дрън няма смисъл щот под сланина нищо няма да се види

Супер фен
    Така както виждам ти просто нямаш достатъчно воля Започнала си диета, но майка ти сготвила нещо хубавко и край на диетата.. почнала си упражнения, ама не ги правиш.. Доколкото разбирам ти си знаеш какво трябва да се прави, за да отслабнеш, просто трябва нещо много да те мотивира така че да не погледнеш повече сладко, тестено, пържено, солено (и то нищо не остана ) Можеш да започнеш да пишеш в някаква тетрадка какво си яла през деня - така всеки път, когато ти се дояде нещо "забранено" ще ти стане гузно, че трябва да го запишеш, и няма да го ядеш (поне би трябвало) Айде Успех)

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Едно момиче от форума беше казало, че една нейна приятелка когато й се доядяло нещо забранено си представяла същата тая храна залепена на дупето си примерно и се отказвала да яде
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Slave4You
    Можеш да започнеш да пишеш в някаква тетрадка какво си яла през деня - така всеки път, когато ти се дояде нещо "забранено" ще ти стане гузно, че трябва да го запишеш, и няма да го ядеш (поне би трябвало) Айде Успех)
    Ей сега се сетих,че и аз преди време се бях навила нещо да се ограничавам и да си записвам какво съм яла. И наистина като тръгвах да ям нещо се сещах,че трябва да си го запиша и после като го погледна да съм доволна от видяното ;Ь и наистина се получаваше някак... Има-няма седмица ... (колко ентусиазиращо само..)
    И все пак дано авторката събере повечко воля
    Ама кво да си говорим....работата не е да ядеш по 1 морков на ден и после да го повърнеш ... А да си намериш какво да спортуваш и когато ядеш - да е с мярка. (е,разбира се знаем кои определени неща е добре да се изключат. ) Но най-вече захвани се да се движиш повече ...ще започнеш да се чувстваш по-добре и от там ще ти дойде и мотива да се храниш по-добре. Поне на мен така ми действа

Мега фен Аватара на EarthShaker
    ако спортуваш както трябва, после и да се пръснеш от ядене на добри храни няма да пълнееш

ГОТВЕНО МУ Е МАЙКАТА

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Влез в http://www.figurata.com - има най-различни диети
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    ако спортуваш както трябва, после и да се пръснеш от ядене на добри храни няма да пълнееш

ГОТВЕНО МУ Е МАЙКАТА
    Един човек да каже истината!
    Важно е да се яде домашна храна,приготвена с малко мазнини,сол и т.н.
    а не да ядете дюнери,пици,КФЦ,Мак Доналдс и прочие и да се надявате,че със спорт ще го изгорите...то може и да го изгорите,но какъв е смисъла,вместо да си наложиш малко повече воля и да си промениш начина на хранене завинаги....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си