- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- На къде отива интернет пространството .....
Абе незнаех къде точно да я сложа тема ... за това я пльоснах тук . Та искам да попитам нещо всеки един от вас ... абе само на мен ли ми се струва ,че потребителите на вбох7 стават все по големи кретени ... (не всички) . Гледах наскоро някакъф клип ама тотална боза ... и пиша коментар .. е как може да пълните вбох7 с такива бози ... отивам до магазина връщам са давам гледай и имам 5 съобщения ... всичките от рода на ... ей ща хвана и ща убия зле идиот кретен кво коментираш бе ... пиша си нормалното всеки си има право на мнение и моето не е положително ... веднага следва отговор от рода на .... абе ти знаеш ли ,че тренирам "карате" "джудо" "борба" "бокс" "муай тай" "свободен бой" "фитнес маняк" и всекви тем подобни .... а всъщост е 12-13 годишен Пикльо които неможе си одари една че*ия ама иначе готов за бой .... или некфи нердове де не стават от компа и са чудат с кой да се заядат ,че да им мине времето ... . Друг пример ... качили 10неща които не трябва да правим .... и от 10клипа 7на един потребител другите 3 на друг ... тия 3те преведени а на 7 неса ... е аджеба треа знаеш ,че да разбереш за кво говорят ... пиша коментар (земи го преведи че половината не го разбират + мен) ... и до 2минути следва "абе научи немски бе урод " "ми преведиго ти" .... епа аз ли съм качил клипа ,че аз да го превеждам .... питам този с 3те клипа .... човека незнаел немски ама намерил потребител които знае превел му ги и тогава ги качил ... ама то треа малко труд ... а и да не забравя .... като псуват поне да го правят като хората ... не "ти си много теп" "бахти критиана" "привиди го ти" " наичи нимски" и тем подобни ....![]()
![]()
![]()
Така де всеки допуска грешки .. Ама като псуваш някой ,че е "неграмотен" поне го псувай вярно ...
(сори за романа ама ... кakBо да са прай)
lol manнадясно отива....
Епа ... кво да говоря ... песента на тая де спечели мюзик идол ... написах коментар
"тая песен нещо не ми допада" и точно 2 минути след това http://pics.data.bg/categories/1/%D0...d998cf1/dqwdqd .........
С какво желание човек да чете написаното от тебе, като е написано по толкова ужасен начин... Вземи научи нещо за отрицателната частица "не".
Относно сайта - много рядко го посещавам, за да видя някое музикално видео.
Audio ergo sum
Ами то не само интернет пространството отива на там ... още 2000-2001 година когато mIRC беше пополярен имаше из каналите такива дето се правят на голямата работа, дето много им знаят устата. Дето са големите знайковци и газета а речника им се изчерпва до това да ти напишат "да ти е*а майката", "да те е*а в г*за" и още няколко от сорта ... просто напишеш ли му два три реда и спира да се прави щот няма какво повече да каже ... тия са ми любимите чатъри ...![]()
Та кво да ти кажа 2G4Y просто не се ядосвай за глупости![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Аз бях писал коментар там за войната по пътищата.. понеже един идиот реши да бъде "гъзе" и вика "аз мачкам всичко по пътя както мога" и аз написах, че заради такива като него стават такива инциденти и пишлемето на лична почна на псува, че и приятели покани. Хубаво, че съседа знае единия модератор![]()
THUG LIFE
Почти всички които познавам са тотални злета.
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!