- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Колко ви е обиколката на ръката?
Опа качих малко сантове - и 1 кг.
Височина- 1.70см. - кг- 61кг.
Ръка- 36,6см. [топла] - гръдна обиколка- 96,5см. след тренировка
години- почти 16г. след 1 месец
пт:
от 1 месец съм спрял креатина - така, че не е от него.
и аминото свърши - само декстроза![]()
дано до идващото лято - да стане поне 40см. ръката![]()
и поне 100см. гръдна![]()
-
![]()
Азис - Хоп [music]
Сега сме началото на ноември, най-чудно е, че с един килограм е вдигнал 1 смПървоначално написано от HolyShit
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Е са изкарайте ме, че немога да си меря ръцете ..![]()
Азис - Хоп [music]
13 години
160 см
45 кг
30 см ръка
Мога да не ти говоря вече,мога да те гледам отдалече, мога името ти да не изричам,но знай, че винаги ще те обичам !
гледай го и тояПървоначално написано от KniGhT
35 що не каза
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ми тренирам на лостове от 7-8 месеца
Мога да не ти говоря вече,мога да те гледам отдалече, мога името ти да не изричам,но знай, че винаги ще те обичам !
сам се закопаваш
sapphire5![]()
181, 65 , 35(cm)
Силата е в това не да си непоклатим и да не се страхуваш, а да правиш нещата въпреки всичко, да преминаваш през различни етапи и отново да продължаваш.
на тия кила и тая височина 35? сигурен ли си?да не си мерил гръдната?Първоначално написано от GOODNESS
185см около 93 кг ръката ми е 40 см но по принцип не я меря и визията въобще не ме интересува![]()
175 висок, вече 80кг, ръка 38 студена
The last time when we shook our hands I saw the fire in your eyes ! Rest In Peace
към 38 студена ... 174-73.5 кила
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
190см 96кг 38-39 студена
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Отново доказваш колко си мазен, хората с 20-25 кг по-леки от теб има като твоятаПървоначално написано от TheManTheLegend
sapphire5![]()
Ти видя ли му ръста или си переш по инерция?Ако го сравняваш с firstdiesel 20 кила ама е и 20 санта по нисък от него.Замислял ли си се,че килограмите и ръста са пряко свързани.../facedesk
Много добре го видях, но не го сравнявам само с firstdiesel
sapphire5![]()
Наистина ръката трябва да изглежда много-много малка..1.90 с 37-38 ръка е много малко.То мойта,дето е 40-41,че съм 1.81-1.82 изглежда малка,па кво да говорим за +10 cm . Странното е,че си 6 кг над ръста си и пак .
Гръдната ми е 98..Първоначално написано от musicinmyveins
а и днеска мерих ръката и е 34
Силата е в това не да си непоклатим и да не се страхуваш, а да правиш нещата въпреки всичко, да преминаваш през различни етапи и отново да продължаваш.
До ся никой не ми е казвал че баницата ми е малка![]()
а и тренирам мма/бокс и т.н. така че масата на бицепса не ми е приоритет![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
лятото не бях тренирал и сега пак започнах , 173 / 68-69кг / 33 студена
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
174см/~75 кила (+/- 1-2 според зависи ял ли съм/ с**л ли съм)/ 34 ненапомпена, отива към 35 напомпена.
Първоначално написано от eliyiy
175 см. 70 кила 36 см![]()