- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Колко ви е обиколката на ръката?
миии на 15 години.. 176см... 33сантиметра стегнат... поне толкова беше преди 3 месеца .. но за мене не е особено важно каква е обиколката... дори и с такава ми върши перфектна работа в спорта с който се занимавам![]()
Всеки има своята голяма битка, но понякога за да я спечелиш трябва да направиш нещото което не искаш да правиш, защото всяка победа е резултат от редица загуби !
фул контакт?
Днеска го премерих бицепса и е станал 34см. За 3 месеца качих 6-7см, без да използвам нищо. Много съм доволен.
Audio ergo sum
35см.
1,75/79кг/почти 17г.
не се занимавам с фитнес![]()
а може би трябва xD
като габарити съм същия, ама имам повече мазно и по-малко мускул от тебПървоначално написано от MP
![]()
ръката сега си я измерих, не съм тренирал днес и е около 34 санта
пс: не ходя на фитнес, от около 7-8 месеца ходя редовно на лостове.. сега зимата може и да се наложи да влизам в зала, че не е много приятно да се тренира с яке
височина - 170см
килограми - 79кг
рака - 41см студена - напомпана 43см
гръдна обиколка - 120см
крак - 61см
талия - 79см
прасец - 41см
краката само искам да си сваля... поне на 58см![]()
като се изчистя на пролет ще видим какво ще се
получи![]()
Преди, когато тренирах за мерки, за да са правя на голям, а-у, ми беше ~40 см и когато се осъзнах, че да тренираш за мерки е тъпо и спрях да си я меря. Сега просто тренирам за здраве и за хубаво тяло, а не да имам 1 метър ръка.
искаш да кажеш, че тия гърди си ги направил от лостове ?! в смисал набирания или и кофички виключваш в тия "лостове" т.н или и у фитнеса си тренирал за гърдиПървоначално написано от SugarFan
и ако само от набирания си ги развил така гърдите чакам съвет за захват да тренирам и аз ^_^
п.п мерси предварително![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
От набирания гърди не можеш да развиеш. Надявам се да се сетиш защо.Първоначално написано от go71n
то е ясно,че това не е придърпващ мускул, а изтласкващ, но гърдите имат участие в набирането, в средата на упражнението не , но в началото и в края има участиеобаче набирането е едно от упражненията което включва почти всички мусколи от тялото,но най-вече ефекта е в гърба, ако го правиш правилно и корема стягаш дори, та затова попитах, виж че момчето казва, че ходи само по лостове и в фитнеса само когато е студено.
:]
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Познавам хора, които имат изключителни тела само от лостове. маса+релеф. Просто се искат повече познания, за да изградиш такова тяло само на лостове. И много воля.
Е то гърди от набиранки не става. Просто нз с каква успоредка разполагате там където тренираш. По принцип в училищата има по една, ама аз там където ходя са 2- едната широка-за гърди и почвам тренировката с нея по 4-5 серии по 10 кофички, а другата по тясната за трицепс я правя на края на тренировката и после правя 3 серии по 20 лицеви на стълбите като 1вата серия краката ти са на 3тата стълба,2рата на 2рата стълба и т.н. за правя това и определено има ефект.
На лост може да развиеш всички мускулни групи освен краката!Първоначално написано от c0dy
П.П. Преди ръката ми беше 41-42см., сега може да е по-малка![]()
Можете ли да ми кажете защо, когато започнах фитнеса, качих 3кг първия месец и сега, след 3 месеца, почти не съм мръднал?
Audio ergo sum
За това има различни причини. Хранене, интинзивност на тренировките, възстановяване, дали правиш правилно упражненията. Най-добре попитай инструктора си.
Там е работата, че откакто почнах не правя почти нищо по-различно, а така изведнъж спрях да качвам килограми.
Audio ergo sum
Именно правиш едни и същи неща, разнообрази упражненията.Пък и в началото като започнеш да ходиш, ефекта е много голям.После се изисква постоянсто, за да се надгражда направеното.
Когато дадена мускулна група не върви, решението е разнообразието.
Първия месец правих само кръгови тренировки и след това започнах тренировки за определени мускули. Колкото и да се опитвам да разнообразявам, не мога напълно различни упражнения да правя, поне половината ще са същите. Иска ми се да кача маса напълно чисто, без да използвам каквито и да е добавки.
Audio ergo sum
Виж ся, добавките са за възстановяване. Важна е силната храна- пилешко, яйца, ориз, рибка, маслини, ядки...
Студена 41см, топла не я меря![]()
Но както казва c0dy по горе не мерките са важни, а как изглеждаш цялосто. То ако си някой дебелак 160кг ръката ще ти е поне 45-46см чиста сланина и кво от това![]()
![]()
Оригинални хранителни добавки на възможно най-ниските цени skype: supplements_buki
Я дайте съвет какво да правя. Днес реших най-накрая да си видя гърба, че откакто почнах фитнеса не съм го виждал добре. http://i50.tinypic.com/15663xh.jpg Така съм в момента и ми се вижда прекалено голям за кръста ми, а пък имам голям проблем с качването на килограми. Ако продължа да го тренирам, ще вземе да стане още по-голям и ще стане смешноДайте съвети.
Audio ergo sum