.
Отговор в тема
Страница 3 от 19 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 455
    Град
    На Ринга,чакащ поредния гонг !
    миии на 15 години.. 176см... 33сантиметра стегнат... поне толкова беше преди 3 месеца .. но за мене не е особено важно каква е обиколката... дори и с такава ми върши перфектна работа в спорта с който се занимавам
    Всеки има своята голяма битка, но понякога за да я спечелиш трябва да направиш нещото което не искаш да правиш, защото всяка победа е резултат от редица загуби !

Голям фен
    фул контакт?

Днеска го премерих бицепса и е станал 34см. За 3 месеца качих 6-7см, без да използвам нищо. Много съм доволен.
    Audio ergo sum

14 години съм
    57 КГ.
    Бицепса ми е 14 СМ. :P

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    35см.
    1,75/79кг/почти 17г.

не се занимавам с фитнес
    а може би трябва xD

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    <--- Ем,вижте сами

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от MP
    35 и нещо стегната, стигала е 37 напомпана след тренировка.

-17 години ; 72 килограма ; 177 сантиметра

http://prikachi.com/files/1047278a.jpg
    като габарити съм същия, ама имам повече мазно и по-малко мускул от теб

ръката сега си я измерих, не съм тренирал днес и е около 34 санта

пс: не ходя на фитнес, от около 7-8 месеца ходя редовно на лостове.. сега зимата може и да се наложи да влизам в зала, че не е много приятно да се тренира с яке

Град
    varna
    височина - 170см
    килограми - 79кг
    рака - 41см студена - напомпана 43см
    гръдна обиколка - 120см
    крак - 61см
    талия - 79см
    прасец - 41см

краката само искам да си сваля... поне на 58см
    като се изчистя на пролет ще видим какво ще се
    получи

Град
    Варна
    Преди, когато тренирах за мерки, за да са правя на голям, а-у, ми беше ~40 см и когато се осъзнах, че да тренираш за мерки е тъпо и спрях да си я меря. Сега просто тренирам за здраве и за хубаво тяло, а не да имам 1 метър ръка.

Цитирай Първоначално написано от c0dy
    Преди, когато тренирах за мерки, за да са правя на голям, а-у, ми беше ~40 см и когато се осъзнах, че да тренираш за мерки е тъпо и спрях да си я меря. Сега просто тренирам за здраве и за хубаво тяло, а не да имам 1 метър ръка.
    Да така е. Важното е ти да се чувстваш добре.

18 години/185 см/78 кг
    Лятото покраи работа бях свалил 10-13 кг и от 15ти септември ходя редовно на лостове. Ефекта определено си го има, просто се изисква постоянство.Когато е студено ходя в залата и правя кръгчета.

Голям фен Аватара на go71n
    Цитирай Първоначално написано от SugarFan
    Да така е. Важното е ти да се чувстваш добре.

18 години/185 см/78 кг
    Лятото покраи работа бях свалил 10-13 кг и от 15ти септември ходя редовно на лостове. Ефекта определено си го има, просто се изисква постоянство.Когато е студено ходя в залата и правя кръгчета.

искаш да кажеш, че тия гърди си ги направил от лостове ?! в смисал набирания или и кофички виключваш в тия "лостове" т.н или и у фитнеса си тренирал за гърди

и ако само от набирания си ги развил така гърдите чакам съвет за захват да тренирам и аз ^_^

п.п мерси предварително
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от go71n
    искаш да кажеш, че тия гърди си ги направил от лостове ?! в смисал набирания или и кофички виключваш в тия "лостове" т.н или и у фитнеса си тренирал за гърди

и ако само от набирания си ги развил така гърдите чакам съвет за захват да тренирам и аз ^_^

п.п мерси предварително
    От набирания гърди не можеш да развиеш. Надявам се да се сетиш защо.

Голям фен Аватара на go71n
    то е ясно,че това не е придърпващ мускул, а изтласкващ, но гърдите имат участие в набирането, в средата на упражнението не , но в началото и в края има участие обаче набирането е едно от упражненията което включва почти всички мусколи от тялото,но най-вече ефекта е в гърба, ако го правиш правилно и корема стягаш дори, та затова попитах, виж че момчето казва, че ходи само по лостове и в фитнеса само когато е студено.

:]
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Познавам хора, които имат изключителни тела само от лостове. маса+релеф. Просто се искат повече познания, за да изградиш такова тяло само на лостове. И много воля.

Е то гърди от набиранки не става. Просто нз с каква успоредка разполагате там където тренираш. По принцип в училищата има по една, ама аз там където ходя са 2- едната широка-за гърди и почвам тренировката с нея по 4-5 серии по 10 кофички, а другата по тясната за трицепс я правя на края на тренировката и после правя 3 серии по 20 лицеви на стълбите като 1вата серия краката ти са на 3тата стълба,2рата на 2рата стълба и т.н. за правя това и определено има ефект.

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    Цитирай Първоначално написано от go71n

п.п мерси предварително
    От набирания гърди не можеш да развиеш. Надявам се да се сетиш защо.
    На лост може да развиеш всички мускулни групи освен краката!

П.П. Преди ръката ми беше 41-42см., сега може да е по-малка

Можете ли да ми кажете защо, когато започнах фитнеса, качих 3кг първия месец и сега, след 3 месеца, почти не съм мръднал?
    Audio ergo sum

За това има различни причини. Хранене, интинзивност на тренировките, възстановяване, дали правиш правилно упражненията. Най-добре попитай инструктора си.

Там е работата, че откакто почнах не правя почти нищо по-различно, а така изведнъж спрях да качвам килограми.
    Audio ergo sum

Именно правиш едни и същи неща, разнообрази упражненията.Пък и в началото като започнеш да ходиш, ефекта е много голям.После се изисква постоянсто, за да се надгражда направеното.

Когато дадена мускулна група не върви, решението е разнообразието.

Първия месец правих само кръгови тренировки и след това започнах тренировки за определени мускули. Колкото и да се опитвам да разнообразявам, не мога напълно различни упражнения да правя, поне половината ще са същите. Иска ми се да кача маса напълно чисто, без да използвам каквито и да е добавки.
    Audio ergo sum

Виж ся, добавките са за възстановяване. Важна е силната храна- пилешко, яйца, ориз, рибка, маслини, ядки...

Студена 41см, топла не я меря

Но както казва c0dy по горе не мерките са важни, а как изглеждаш цялосто. То ако си някой дебелак 160кг ръката ще ти е поне 45-46см чиста сланина и кво от това
    Оригинални хранителни добавки на възможно най-ниските цени skype: supplements_buki

Я дайте съвет какво да правя. Днес реших най-накрая да си видя гърба, че откакто почнах фитнеса не съм го виждал добре. http://i50.tinypic.com/15663xh.jpg Така съм в момента и ми се вижда прекалено голям за кръста ми, а пък имам голям проблем с качването на килограми. Ако продължа да го тренирам, ще вземе да стане още по-голям и ще стане смешно Дайте съвети.
    Audio ergo sum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си