- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Колко ви е обиколката на ръката?
16 години
176 см
76 кг
ръка 36-37 студена
The last time when we shook our hands I saw the fire in your eyes ! Rest In Peace
Години - 14
Ръст - 170
Студена - 37
Напомпана - 39, сега гоня 40![]()
На 14 год с 40 ръка![]()
Като ти гледам снимката стил Джъстин Бийбър,минал си покрай 37-40см ръка...Сложи снимка да видиме...Аман от комплексирани хлапаци!
31 без да ходиш на фитнес![]()
40 на 14>
![]()
Дайте некоя снимчица.
31 без да ходи на фитнес ? Иии? Знаеш ли кво са 31 см , ще изглежда като някъв лостаджия,пък ако не тренира и е дебел ще изглежда познай как![]()
31 на 13/14 не е ли доста?Разбира се зависи от кг.Един мой приятел има 33 ръка на 13,ама нищо друго нема /освен мазнини/.
![]()
![]()
Сам/а си отговори![]()
Сам![]()
Минало/съм си отговорил/ или бъдеще/да си отговоря/
имаше предвид
От доста време не ми беше толкова смешно.... Познавам момък на 15-години гони 16 с ръка 38 обаче е 80 кила.И тренира борба.Там тренировките им са меко казани /facedesk... А ти другарю ако си същия от снимката БОЖЕ ОПАЗИ !!!!
Bieber, като се събуди какво стана?Първоначално написано от Uncontrollable
![]()
Money
Is
A
Major
Issue
от борбата големи бицепси правят копелетата, за пръв път да видя бицепс, който да ми хареса и той беше на борецПървоначално написано от musicinmyveins
![]()
Първоначално написано от NeSumSuglasen
Еми колко да е ,беТи да не мислиш,че 30 ръка е кой знае кво
![]()
Е твоята колко е нали беше и тя 37 там някъдеПървоначално написано от DownloadVirus
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
38 ненапомпана преди 3 месеца брат .. Да няма да стоя на 38
В момента ръката ми е 12 см студена и 97 см топла![]()
![]()
хааххаха къде си бе бийбър, 40 санта лойй имаш .. пусни пик бе жалъкПървоначално написано от Uncontrollable
+1 ако тая клечка за зъби е с диаметър 40Първоначално написано от TodorMarkov
висок сам 1.55 тежа 41 кг на 13 години. обиколка на ръката 28 см.![]()
Snoket98 i tvoeto e malko nerealno ama karai![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
А искам да попитам като си мерите ръката,стягате ли я,или я отпускате напълно ?
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Естествено се мери стегнатата ръка и това е големината.