- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пластмасата променя ли вкуса на колата ?!
Пластмасата променя ли вкуса на колата ?! Или само си въобразявам ? Когато пия кола в пластмасова чаша(плътна) вкуса ми се струва различен от този на колата в стъклена? Е ?
What i want is obvious , what i love is unique
Ба половин час чета първото изречение и се чуда кво подяволите пише
![]()
![]()
![]()
еми ако преди тва са ти я разляли от пластмасово шише, не виждам кво може да се промени
Дали Колата е с различен вкус в пластмасовата опаковака и в стъклената?
Или когато си сипеш кола независимо от каква бутилка в пластмасова чаша се променя вкуса?
- За второто - някои пластмасови чаши си имат "дъх" и става неприятна комбинация, но е от вида пластмаса. Аз мразя пластмасови кани, чаши и тем подобни, както и тия от хартиените от МакДоналдс. За мен те развалят вкуса.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
мисля, че да
това за който го мързи ,да бе
Мерси на всички отговорилиМейк ми лаф: За второто,мерси за отговора.
На мене странно защо ми се спи а и преди май главата ми искаше да експлодира.Първоначално написано от InnchetO
По темата-вече отговориха.Например в пластмасово шише като се остави вода, за кратко време пак си личи промяната.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
да. зеленясва, жабунясва и т.н. обаче тва си е киселина и не виждам кво може да и стане.
ех...като почнете така ... Не,просто имам такава чаша:http://cinemacity.bg/img/promocii/Ic...3_menu_big.jpg , и веднъж си сипах там и вкуса беше различенПървоначално написано от PiruBloodz
![]()
Аз от пластмасова пия, половинлитрова![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
И ааааззПървоначално написано от hardball
![]()
С капак отгоре и сламкаа![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Моята също е половинка, но е стъкленаПървоначално написано от hardball
Да, вкусът е различен, охлаждането също (има разлика при бирите), дали ще е стъкло или пластмаса.
Пластмасата е отрова, от която мъжете стават обратни. Преди час го обяснявах на баща ми, но вече съм забравил термините и съставките. Наблюдава се и при рибите в океаните, на местата където пластмасовите опаковки са задръстили водите - рибите стават обратни. Затова и бебешките бутилки са стъклени и се изваряват, а пластмасовите са от друг вид, по-скъп материал.
зависи от времетоПървоначално написано от Fiki_
Да. Променя се вкуса. Тва го четох в едно списание. От пластмасата се изпускат някакви съставки, които го променят. И при тенекиените кутиики е същото. Най-добре се усеща непромененият вкус при стъклените бутилки.![]()
^ вече отговаряй " щот съм прост ! "
По-бавно се стопля и не се разгазира от постоянното надигане, стъклото си е класика!Първоначално написано от SofiaRegularCunt
А КОЛКО ХОРА УМРЕХА ОТ ПИЕНЕ!?!
Бира само от стъкло се пие !!!