.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Боя и номер

http://www.blisstree.com/geneticsand...oreredhead.jpg
    За тоя цвят? Косата ми е сравнително светла, така че може би ще се получи нещо.
    Обаче не знам дали ще ми отива, а и вчера гледах боите, е, мамка му, НЯМА такъв цвят там, където гледах. :@
    Знам, че това е вече трета тема за тъпия цвят, ама втората не мога да я намеря, да не говорим за първата. :ДД

разгледай каталога на wella coleston, там го има този цвят, но непомня кой номер беше

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Абе Бианке айде стига си ни занимавала с косата си. Милион теми пусна.
    Обикаляй магазинити и ще намериш.
    Ако не беше толкова досадна щях да те насоча към нещо доста добро, но ще си замълча.

Saatana vittu perkele hate crew!

Цитирай Първоначално написано от Boot
    Абе Бианке айде стига си ни занимавала с косата си. Милион теми пусна.
    Обикаляй магазинити и ще намериш.
    Ако не беше толкова досадна щях да те насоча към нещо доста добро, но ще си замълча.
    Айде да не ми злобееш, а? Казах, че не мога да намеря темите, пък съм обиколила доста магазини.
    Като не ти изнася, се изнасяй, колкото и да е банално. Никой не те е вързал да ми гледаш темите.
    Не ме интересува това толкова добро нещо така или иначе, тъй че къш оттука. Не мисля да си хабя нервите с незадоволени хора.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    бр, мн хубав цвят си избрала, това е нещо като рижаво, мисля, че на гарниер има нещо такова, като разгледаш каталога, ще го видиш (не знам точно кой номер е), на палете, ама то е по-светло като че ли (пък и тя е доста силна), но както някой каза Вела Колестон, там има супер много цветове и самата боя е качествена , защото е професионална , та ако ти се дават повечко парички за боя, давай смело с нея

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    бр, мн хубав цвят си избрала, това е нещо като рижаво, мисля, че на гарниер има нещо такова, като разгледаш каталога, ще го видиш (не знам точно кой номер е), на палете, ама то е по-светло като че ли (пък и тя е доста силна), но както някой каза Вела Колестон, там има супер много цветове и самата боя е качествена , защото е професионална , та ако ти се дават повечко парички за боя, давай смело с нея
    Какво ще рече повече пари?

Голям фен
    Отиваш и си взимаш боя от фризьорски салон, там ще те насочат най-добре...много трудно...
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    Какво ще рече повече пари?
    над 20 лв 100% , даже може и до 30 да стигне

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Safira са хубави бои, тази която пусна на снимка deepinlove..

Град
    Варна
    OOO искам апсолютно същия цвят може би малко по-меденн и намерих на Палете делукс 5,58лв беше и ся ще си взема 2 бои и ще се намправя и аз!
    "Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър

Град
    Sofia
    ^ с тази ще стане по-светло отколкото това на снимката, а ти щом искаш и да е по-медено...

Цитирай Първоначално написано от schoolgirl
    ходи си с лайнения цвят на главата......отива ти

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Много хубав цвят Гарниер имаха нещо такова,мисля че и Палете,но боите им не ми харесват
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си