.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 128
    Това, че не сте чели книгите, не мисля че е нещо похвално. Можете да ме наречете старомодна, но книгите са хубаво нещо. Аз си ги прочетох за 1вия месец от ваканцията, а през останалото време си чета д руги. Като гледам коментарите направо се възмущавам от света, в който живеем. Нима компютъра и скаъп са нещо по-добро от книгите? Бих казала, че ме е жал за хора които не четат, които не са се докоснали до това състояние на духа ...
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Повече от фен Аватара на ginny
    Град
    stz
    Цитирай Първоначално написано от gree_girl
    Това, че не сте чели книгите, не мисля че е нещо похвално. Можете да ме наречете старомодна, но книгите са хубаво нещо. Аз си ги прочетох за 1вия месец от ваканцията, а през останалото време си чета д руги. Като гледам коментарите направо се възмущавам от света, в който живеем. Нима компютъра и скаъп са нещо по-добро от книгите? Бих казала, че ме е жал за хора които не четат, които не са се докоснали до това състояние на духа ...
    браво браво , наисетне човек които споделя моето мнение за книгите

и аз така правя първия месец прочитам книгите за даскало и после почвам каквото ми е кеф (без книга зачетене като остана и ми се ще да се гътна)

Мега фен Аватара на teenems
    не са ми казали да чета или не . кога и къде ..
    аз си чета
    ...
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Ние нямаме книги за това лято.И да имаме аз не ги чета.

Фен Аватара на Witch94
    Град
    Плевен
    Сега точно преди 7-ми клас е задължително.(е, ако искам да влеза в хубаво училище после)Чета ги лека-полека ама то не остана време вече. xD
    ...

Ест че не
    Summer 09' <33

Мега фен Аватара на iiordanova
    Да , чета ги.
    Аз свърших почти с книгите.
    Останаха ми 18 страници от " До Чикаго и назад " и край..!!

И аз обичам да чета книги.
    Още 1 месец прочетох всичко без " До Чикаго и назад ".
    И ето преди няколко дни я започнах и почти свърших.
    Това лято съм доволна от себе си , че успях да прочета всичко. :P

Жалко, че е тенденция от много време да не се четат книгите. Едва ли не всеки, който ги чете, е най-големият балък.
    Audio ergo sum

Супер фен Аватара на Di
    нямаме списък
    не се изказвай неподготвен,прасе

Честна скаутска->НЕ ЧЕТА КНИГИ.
    ДНЕС живей,защото ВЧЕРА няма да се върне,а УТРЕ може и да не дойде!!!

Не откривам смисъл в 4етенето на книги.Сире4 като ги про4етеш книгите от списъка кво става-по4вате у4илище,вземате първото произведение и трябва да разсъждаваш по него,а не да го разказваш.Има и др нещо-докато стигнете до последното произведение ти ще си го забравил и така или ина4е ще трябва да го препро4етеш.Като цяло книгите обогатяват ре4ника ти,виждаш как се пишат думите=>запомняш ги но....само това.

Цитирай Първоначално написано от abv01
    Аз даже не знам кои са знам само за крадецът на праскови ма добре че има филм та си го изтеглих
    1 е да гледаш филма,съвсем друго е да про4етеш книгата.Във филма не могат да се "покажат" епитетите на автора,думите,които е използвал,ре4та, като цяло вси4ко това прави произведението по красиво. Аз съм 4ел "Крадецът на праскови"=>мн хубава книга и добре написана разбира се. О4аквам да ме подкрепите. :P

Не ги чета. Не обичам българска литература. Приспиват ме.
    I believe I can fly..

Re: Някой въобще чете ли книгите за лятото ?

Цитирай Първоначално написано от bebe7o0oyYy
    Наскоро разбрах, че трябва да чета някфи книги за училище ... А толку ме мързиии .. А и почти никакво време нямам, защото е края на ваканцията .. Попринцип нямаше да ми пука толку ама ще съм в ново даскало и не искам да съм единствената дето няма да е чела тъпите книги и да съм неподготвена за час ... Таа .. на въпроса .. то е ясно,че няма да ги прочета ама поне да попитам дали вие сте си ги прочели
    Хаааа! Ееееее сичките сте мързеливи... абе що само аз съм прочел сички книги и чета и други ся?

Пак е по-добре от нищо
    Аз съм 0409

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Българската литература от списъка я прочетох, да, но набръзо, защото не ми е интересна. Другото, което чета, са странични неща, любовните романи на мама и пр.

Град
    Варна

Re: Някой въобще чете ли книгите за лятото ?

Цитирай Първоначално написано от Ax3
    Цитирай Първоначално написано от bebe7o0oyYy
    Наскоро разбрах, че трябва да чета някфи книги за училище ... А толку ме мързиии .. А и почти никакво време нямам, защото е края на ваканцията .. Попринцип нямаше да ми пука толку ама ще съм в ново даскало и не искам да съм единствената дето няма да е чела тъпите книги и да съм неподготвена за час ... Таа .. на въпроса .. то е ясно,че няма да ги прочета ама поне да попитам дали вие сте си ги прочели
    Хаааа! Ееееее сичките сте мързеливи... абе що само аз съм прочел сички книги и чета и други ся?
    аз също

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Не съм чел литературата за 11 клас, поради причината, че някои съм ги прочел. Но по принцип лятото книги не чета. През учебно време прочитам някоя друга.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от boeing
    Не откривам смисъл в 4етенето на книги.Сире4 като ги про4етеш книгите от списъка кво става-по4вате у4илище,вземате първото произведение и трябва да разсъждаваш по него,а не да го разказваш.Има и др нещо-докато стигнете до последното произведение ти ще си го забравил и така или ина4е ще трябва да го препро4етеш.Като цяло книгите обогатяват ре4ника ти,виждаш как се пишат думите=>запомняш ги но....само това.
    А какъв е смисълът във висенето в интернет? А в гледането на филми? А в ходенето на дискотека?
    Искаше ми се да направя тема "Ходите ли на театър", ама като знам какви ще са резултатите, по-добре да не си правя труда.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Повече от фен Аватара на sweet_bunny
    Почти приключих с книгите от списъка ми за 8 клас.

Град
    софия
    Бах решена поне тази година да си ги прочета даже си ги взех от библиотеката, ама не ми бяха особено интересни и за това си чета книги по мой избор

Повече от фен Аватара на YourPoison
    ами чета си ги .. попринцип обожавам да чета книги : )

Повече от фен
    Град
    Варна
    Оттук оттам ги почнах ,просто съм си избрала няколко романа по желание

Повече от фен Аватара на mimenceto666
    Град
    тук, там все едно - на кой му пука
    Аз за първа година прочетох книгите (като изключим двете библии).
    Тва е защото бяха от старогръцката митология (аз си падам доста по митологията), а старобългарските (отново изключвам библиите) едвам ги прочетох дори и да бяха доста кратки.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    даскалката, която ше ми е тая година, преподава български... и литературата е малко... не че миналите години съм чел много де, ама..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си