- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Някой въобще чете ли книгите за лятото ?
Това, че не сте чели книгите, не мисля че е нещо похвално. Можете да ме наречете старомодна, но книгите са хубаво нещо. Аз си ги прочетох за 1вия месец от ваканцията, а през останалото време си чета д руги. Като гледам коментарите направо се възмущавам от света, в който живеем. Нима компютъра и скаъп са нещо по-добро от книгите? Бих казала, че ме е жал за хора които не четат, които не са се докоснали до това състояние на духа ...![]()
![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
браво браво , наисетне човек които споделя моето мнение за книгитеПървоначално написано от gree_girl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и аз така правя първия месец прочитам книгите за даскало и после почвам каквото ми е кеф (без книга зачетене като остана и ми се ще да се гътна)
не са ми казали да чета или не . кога и къде ..
аз си чета
...
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ние нямаме книги за това лято.И да имаме аз не ги чета.
Сега точно преди 7-ми клас е задължително.(е, ако искам да влеза в хубаво училище после)Чета ги лека-полека ама то не остана време вече. xD
...
Да , чета ги.
Аз свърших почти с книгите.
Останаха ми 18 страници от " До Чикаго и назад " и край..!!
![]()
И аз обичам да чета книги.
Още 1 месец прочетох всичко без " До Чикаго и назад ".
И ето преди няколко дни я започнах и почти свърших.
Това лято съм доволна от себе си , че успях да прочета всичко. :P
Жалко, че е тенденция от много време да не се четат книгите. Едва ли не всеки, който ги чете, е най-големият балък.
Audio ergo sum
Честна скаутска->НЕ ЧЕТА КНИГИ.![]()
![]()
![]()
![]()
ДНЕС живей,защото ВЧЕРА няма да се върне,а УТРЕ може и да не дойде!!!
Не откривам смисъл в 4етенето на книги.Сире4 като ги про4етеш книгите от списъка кво става-по4вате у4илище,вземате първото произведение и трябва да разсъждаваш по него,а не да го разказваш.Има и др нещо-докато стигнете до последното произведение ти ще си го забравил и така или ина4е ще трябва да го препро4етеш.Като цяло книгите обогатяват ре4ника ти,виждаш как се пишат думите=>запомняш ги но....само това.![]()
1 е да гледаш филма,съвсем друго е да про4етеш книгата.Във филма не могат да се "покажат" епитетите на автора,думите,които е използвал,ре4та, като цяло вси4ко това прави произведението по красиво.Първоначално написано от abv01
![]()
Аз съм 4ел "Крадецът на праскови"=>мн хубава книга и добре написана разбира се. О4аквам да ме подкрепите. :P
![]()
Не ги чета. Не обичам българска литература. Приспиват ме.
I believe I can fly..
Хаааа! Ееееее сичките сте мързеливи... абе що само аз съм прочел сички книги и чета и други ся?Първоначално написано от bebe7o0oyYy
Българската литература от списъка я прочетох, да, но набръзо, защото не ми е интересна. Другото, което чета, са странични неща, любовните романи на мама и пр.![]()
аз същоПървоначално написано от Ax3
![]()
Не съм чел литературата за 11 клас, поради причината, че някои съм ги прочел. Но по принцип лятото книги не чета. През учебно време прочитам някоя друга.![]()
А какъв е смисълът във висенето в интернет? А в гледането на филми? А в ходенето на дискотека?Първоначално написано от boeing
Искаше ми се да направя тема "Ходите ли на театър", ама като знам какви ще са резултатите, по-добре да не си правя труда.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Бах решена поне тази година да си ги прочета даже си ги взех от библиотеката, ама не ми бяха особено интересни и за това си чета книги по мой избор![]()
ами чета си ги .. попринцип обожавам да чета книги : )
Оттук оттам ги почнах ,просто съм си избрала няколко романа по желание![]()
Аз за първа година прочетох книгите (като изключим двете библии).
Тва е защото бяха от старогръцката митология (аз си падам доста по митологията), а старобългарските (отново изключвам библиите) едвам ги прочетох дори и да бяха доста кратки.
даскалката, която ше ми е тая година, преподава български... и литературата е малко... не че миналите години съм чел много де, ама..