- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Някой въобще чете ли книгите за лятото ?
Аз тези които са за между първи и втори клас не съм чел та сега трябва да си най-големия балък да ги четеш![]()
Как да ви го начертая![]()
- Лятото не е за книги!!!
Няма да чета всичко,но гледам да попрочета нещо.
попринцип ги чета,но тая година не.имаме библията и някви как Бог създал света и т.н.не обичав да чета такива неща,повечето ми се струват адси побъркани.Сега ще има 50 човека слид мен дрънкащи как мога да ги мразя,че това е религия и не знам си кво си...идват ми повече тея книги
Чета една,която си ми харесва,но не е свързано изобщо с даскало..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз вече си прочетох книгите за 9 клас, бяха ми интересни. Не искам да съм неподготвена като тръгнем на даскало. В крайна сметка всеки си решава за себе си..
Еми, прочетох си ги![]()
nicolepcd
не мисля,че някой ще му стане нещо ако седне да прочете книгите...
все пак затова са дадениВярно че са скучни повечето, но се налага.На въпроса: да,прочела съм ги без 1-2 и стана много бързо,защото имаше такива,които съм чела преди.
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Някакси ми е неприятно като ми кажат, че са задължителни книги и винаги проточвам прочитането им до край. Цяло лято се занимавах с извънкласни книги, четох си ги с голямо удоволствие и миналата седмица включих, че съм имала и задължителни, та ги почнах, изчетох 3, още 10-ина сигурно ми остават.![]()
НеПредпочитам да чета нещо интересно..
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
Аз прочетох половината, защото останалото са някакви стихотворения![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
От тези, които са за 7 клас, прочетох само "Бай Ганю" и няколко разказа. "Немили-недраги" и "До Чикаго и назад" ги нямам, но и не смятам да си ги купувам. Стихотворенията ще ги чета през 7 клас.
Аз не съм прочела нито 1 книга това лято(от тези за даскало),защото като започна да ги чета и посредата някъде вече ми става супер тъпо.. таа и аз предпочитам да чета книги по свое желаниеиначе крадеца на праскови е супер готино. само нея съм прочела от тези за училище
иначе ако знаете колко ме мързии
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
имам 28 книги да прочета,но нито една не съм прочела,защото ме домързя,пък и нямах никво време през лятото
Да бе, нямала си време... Както за всичко, което не ти се нрави, нали?Първоначално написано от titinkaa
И смятам, че един сериозен човек, който по принцип си чете книги, би прочел книгите за училище, а не да казва "не ги чета, щото са тъпи".
И да добавя - книгите за 10 клас са много добри. Няма да загубите нищо, ако ги прочетете.
Audio ergo sum
+1Първоначално написано от JaCkSpAr0y
![]()
![]()
...i princut celunal jabata i tq stanala chudna golqma princesa s mnogo kaima i kashkaval..
Съвсем малко прочетох от задължителната литература.
Ама ще се напъна вече и ще ги прочета.
Излагам се..
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Чета ги,но за жалост са и на немски,така че трагедията е пълна.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Не много ясно, ти нормален ли си?![]()
![]()
![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.