- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Някой въобще чете ли книгите за лятото ?
изчетох всички за месец, даже и някои за 12 клас![]()
за 11 клас са прекрасни
![]()
чета пълното издание на Дон Кихот
До 20ти ще трябва да прочета останалите(естествено от уч.библиотека - по-съкратенички)
Ами прочела съм някои от така наречените "задължителни " творби , но не това лято а през учебно вереме защото са ми харесвали . Не обичам някой да ми налага нещата и смятам , че четенето е удоволствие , а не задължение и това лято четох книгите които исках , а не които са "задължителни" . Макар да се отклонявам от темата съветвам всички да прочетат "Алхимикът" на Пауло К . Наистина си заслужава да я прочетете!
Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....
ами.. чета това което намеря в интернетно ние няма да изучаваме цели книги а само произведения от които голяма част са стихотворения а крадецът на праскови го има и на филм
та гледам и да прочета нещо и да мина метър
![]()
Четох това, което сметнах, че ми е интересно и/или ще ми трябва за в бъдеще.
За единайсти клас имаш едни стихотворения само... Съмнява ме да си прочел/а Бай Ганьо и Под игото отново... :PПървоначално написано от GotTheLife
ами в момента съм на Дон Кихот :Д чета които са ми инт![]()
I'm sitting here in the boring room
It's just another rainy Sunday afternoon
I'm wasting my time
I got nothing to do
I'm hanging around
I'm waiting for you
But nothing ever happens
Щом си десети клас, ти препоръчвам да прочетеш Декамерон, Бел Ами и Дядо Горио...Първоначално написано от sugarcult08
Това лято прочетох ужасно много книги.. но нито една от списъка![]()
![]()
аз сега имам да чета точно тези книги и наистина повечето са доста интересни...Първоначално написано от ArrowsOfDeath
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
познато,аз трябва и читателски дневник да правя,а имам още .. седмицаПървоначално написано от rachel_billson
мързелът е велико нещо.
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Графа също не е за пропускане, но много хора се плашат от размера муПървоначално написано от oziris
![]()
Audio ergo sum
нали ти казвам..всичко! а стихотворенията на Яворов и Дебелянов ми се сториха бозаПървоначално написано от oziris
Нямам си и понятие какви книги имаме да четем..нито списък съм писала , нито съм чувала какво трябва да четем.. Обикновето ако чета книга , то тя е по мой избор,защото тия от даскало които ни ги дават и които учим са ми безинтересни![]()
ООо изопщо не ги чета тия книги....мързи ме...скучни са ми...![]()
![]()
![]()
еми аз от 14 съм прочела 1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
трябва да взема да четна тея дни и още нещо, че ме манат ме пребият...![]()
![]()
![]()
времет0 тu uztuча
Ами аз се сетих този месец и реших да прочета,ама само големите тухли.За другите стихове и прочие няма смисъл.Прочетох "Железният Светилник" и "Осъдени Души",като втората страшно много ми хареса.Сега чета "Тютюн",обаче е многооо дълга,много объркана и аз както разбирам от политика.Ама се силя на ден да чета по 100 стр..
Чета когато няма какво да правя. Тва лято прочетох от 16 книги почти половината![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
На една почивка нямах кво да правя и айде.![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
еми уж .. ама само ужс 300 зора прочетох "Под игото", след тфа за 5 дена "Автобиография"
почнах "История славянобългарска", ама не я свърших .. много е тъпичкаа
![]()
ии сега съм на "Клетниците"
:P
![]()
I'm walking on the beach.. no money, but I'm so rich! I've got this world for me, everything is so free![]()
Първоначално написано от nikchity
"Клетниците" и двата тома ли? ;]
Audio ergo sum
единствения път като четохкниги от даскало беше 2ри класпрочетох само една и тя беше Патиланско царство
![]()
леле ся кат се сетих мноо ми липсва тая книжка ш зема да я прочета пак![]()
Еуфория от изгрева
и еуфория от деня,
еуфория от залеза
и еуфория от нощта.
Еуфория от смеха,
на госпожица Хуана -
болка от страха,
глупава забрана...
Миналото лято и аз не ги четох, но после през годината ми се наложи .. Голям зорЗа това сега си ги прочетох почти всички, ама Граф Монте Кристо ще ми извади душичката направо ..
![]()
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Миналата година не ги прочетох, не ми харесаха като цяло. Откъси от Библията и Илиада четях преди часовете, но много рядко и като цяло в 9 клас по литература ходех много неподготвена. Въпреки това, по странно стечение на обстоятелствата изкарах 6 за годината.![]()
Тази година книгите са доста интересни, обаче късно се сетих за тях, цяло лято се занимавах с извънкласно четиво и съм прочела 4 книги някъде, няма начин да успея до 15ти, но ще ги чета в процеса на учене.