- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Най-необикновеното нещо.
Здравейте. Незнам дали има подобна тема, дори незнам дали мястото й е тук, но напоследък се замислих над нещо...
Преживявала ли съм нещо наистина странно, което не се случва на всеки.
Замислих се и не се сетих за такова... Та реших да напиша любопитна тема, ако има хора с необикновени преживявания да ги приканя да споделят...
Кое е най-необикновеното, странно нещо...
Например.. Ако сте желали нещо дотолкова силно, че нещо да ви даде знак, че е възможно да се случи...знак от човек, когото сте изгубили.. или.. незнам, нещо такова. Нещо необикновено.
И всякакви такива. Ако случайно се намерят отговори, ще се радвам.![]()
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Веднъж сънувах протичането на един мой ден и на следващия ден станаха точно тея работи, дето ги бях сънувал. Ако се брои това...
доказах на себе си че телекинезата съществува.
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Да, и феички летят и изпълняват желания.
A пък хора превръщат водата във вино..Първоначално написано от SolusChristus
Какво и е на телекинезата, че да не съществува ?
Туше...Първоначално написано от ZipFail
![]()
Ако обичаш един видео материал за да строшиш на клеветата забът ?Първоначално написано от buttertoast
Какво точно си преживяла, та считаш себе си за специална?
Да, специална е. Всеки е специален. По темата - имам странни преживявания като среща със същество не от този свят. Необикновено е, защото не се случва всеки денПървоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
нз дали се брои това: пожелах си една кучка да остане без истински приятели и година по-късно вече е факт
сиг съм че се случвало все на някой но видях и как кълбовидна мълния избухва пред очите ми. (след тва така си бях искаръл акъла че се стрясках от едно отваряне на вратата)
др странно е че получавам съновиденияне очаквам да ми повярвате но съм предсказвал много неща от живота на свои близки и приятели по сънищата си
пп: themusicinme я разкажи ми по-поробно интересно ми е
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Казвала съм в друга тема. Имала съм контакти със същества, по мое желание и не. Вече не знам дали е хубаво или не да се случват такива неща. По принцип извикват страх или тъга в зависимост за какво става въпрос. Не съм в настроение да разкажа с подробности. В някоя тема бях писала. Ако ти се търси, погледни.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Аз за всяко случило се нещо си намирам обяснение. Няма странни неща. Има непознати![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
и аз искам да знам..Първоначално написано от tqnko
а може ли например от водата,не вино,а водка да стане![]()
![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Наклонности към телепатия тук.(или свръх логично мислене от страна на подсъзнанието)
Хайде не на мене тия, всеки бил специален ама друг път! Ако всеки е специален, значи никой не е специален! За да си специален се налага изпълнението на много критерии. В света е пълно с нещастници, хора неосъзнаващи дори за какво съществуват, а ти взе, че всички тях ги изкара необикновени и уникални. Не всеки е специален или уникален. На 1000 души, шепа биха се паднали, които да са действително интересни личности, останалите са просто декор. Поживей малко и може и да стигнеш до подобен извод. А за съществото от друг свят, което си имал/а щастието да срешнеш, разкажи малко повече или по-скоро развий малко повече фантазията си (така или иначе не предполагам, че някой в момента ти вярва) та поне да докажеш ти до колко си специален/на поне заради въображението си, което до някаква степен да те сложи в графата на "интересните" хора.Първоначално написано от themusicinme
Ако се изплъзнеш без да разкажеш нищо не си по-специален/на и от останалите вук в темата.
![]()
Тъп си като лопата. Всеки е специален, това че някои хора не развиват способностите си, не значи че ги нямат.
А раздела е 'Философия и Религия', така че мисля че доста хора и вярват![]()
Щом нищо не развиват, значи няма и какво да развият! И с нищо не показваш да си специален и умен, когато повечето ти коментари във форума започват с декларация, че този с когото спориш е по-тъп от теб. Доста простичък индивид ми изглеждаш на базата на това, което представляваш в постовете си, но поне не ти го извеждам като първи аргумент. Все пак с най-добри чувства ти пожелавам да не се обезсърчаваш в живота и да продължаваш да си вярваш колко си изключително удивителен, уникален и специален.Първоначално написано от ZipFail
![]()
Не мисля да си човека, който да казва кой е интересена личност и кой не е, всеки има талант и възможности, но не всеки ги развива(това е доказано и е факт, недей да се опитваш да спориш).
Айде със здраве..
мааайкоооооо по-тъпо нещо не бях чел ....Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
Добре, обоснови се тогава инак думите ти висят просто във въздуха и излиза, че нищо не си казал. Ако ти се струва тъпа тезата ми направи възможното, за да ме обориш със смислени аргументи. Предпочитам да водя спор, а не просто да се джафкам с някой, което е най-лесното.Първоначално написано от padnaloblak
ето ти пример: аз имам талант, в рисуването. И зависи от мен дали искам да го развивам или не! но по твоята логика тези които не развиват талант нямат такъв.... що за глупост!!!! баща ми също умее да рисува и се е отказал да го развива но тва не значи че няма талант. братовчедка ми има страхотен глас но в момента няма как да развие този талант... все още ли смяташ че каза нещо умно?
Зависи от тълкуването на даден човек. За някои талант значи да си доста надарен в дадена област, а за други - просто да имаш дадености в дадена област. Също така би могло да се определят и граници на таланта - нещо да ти се отдава много и да ти е лесно, но колкото и да го развиваш, тъпчиш на едно място в даден момент.
Така по-може.Първоначално написано от padnaloblak
Ако си мислиш, че имаш полемически талант, си далече от истината. Недей да се излагаш ,тук хората изказват мнението си, не търсят някого, с когото да се заяждат.Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
По темата: веднъж ,докато се опитвах да дремна (към 11-12ам) си отворих очите,опитах се да помръдна, и не можех. Само гледах пред себе си, направя ли опит да мръдна- почвах да треперя цялата (в смисъл,тялото ми не мърдаше,не мога да го обясня), и така известно време продължи.Затворих очи, останах да лежа,и след малкко се опитах да стана и всичко вече беше наред. Не беше сън. Не бях взимала никакви упойващи / наркотични веществаНе съм луда.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
^ Сънна парализа.