Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
Цитирай Първоначално написано от Kya
Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
Тези където са изградили лошият имидж на софиянци са надутите бивши селтаци, които са заминали за 5 години в София и се връщат като голямото доброутро...

Мен не ме е срам да казвам, че съм софиянец, а съм горд с това - млад, интелигентен, добре образован съм, ако някой има проблем с това, че съм роден в София и съм получил добра възможност за развитие, както и че съм се възползвал от нея - да си гледа работата. Винаги съм казвал, че се възхищавам на хора от други градове, които имат способности и потенциал, който да разгърнат тука... имам доста такива приятели. Дразнещи са обаче селтаците, които идват тук с 20-годишните си брички, правят задръствания, цапат (нали не е тяхно, а софията е мръсно), работят и живеят нелегално, не плащат данъци, такси и каквото и да е, но после като се върнат на родното място се тупат в гърдите, че са големите столичани, а пропускат да споделят скотският си начин на живот. Същите и най-много си позволяват да критикуват града, който самите те осират...
Стига бе! Това не е вярно...
Страхотен пост... Да се призная ли за победен и да се замонаша в Атон?
Ми ти така го описа, че няма какво да коментирам по него, освен да го отрека цялото (с изключение на твойте чувста разбира се). Другото не е вярно... Описа го изключително пресилено и окрасено....