- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
Изправена съм пред същата дилема.Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
К`во му е срамното на едно ЦВЕТЕ... та дори и букет?! Не схващам.![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Аз ще нося.
Доколкото знам "госпожата", ще е господин.![]()
Съответно, по-добре да му занеса бутилка хубаво уиски, отколкото букет.![]()
Хм, аз мисля да занеса един карамфил на новата класна, само да не го забравя де: гафа на миналата година![]()
Слам Копам: Та аз ви нарекох недоразвити едноклетъчни неандерталци.
Плочката: Никой не може да ни вика недоразвити еднолични нинджи без палци.
'Бали го, бе, миналата година и аз забравих. Че и за края на годината забравих.![]()
Ох..като каза края на годинатаааааа,се сетих какво се случи тогава.
Не ни останаха пари за букет и зат'ва не взехме..Тъпо стана,ама какво да се прави.
Е..поне и подарихме златно синджирче.Заслужи си го класната.![]()
Няма значение букетът толкова, важно е подаръкът да е нещо хубаво, символично.
Ние тая година дадохме по 2 лв., общо 28 души ли, колко бяхме.
Около 56 лв. бяхме събрали - за букет и нещото там, което щяха да вземат за подарък.
Взеха нещо като перлено колие, 46 лв. струвало, а приличаше на онея герданчета, които ми се падаха от пръчици.
Супер излагация. А това нещо са го избирали 3 майки.![]()
И въпреки, че бяха взели букет, аз(и още няколко души, всъщност) взех(ме) самостоятелно.
Дамм,ще взема.Мисля да са розички.![]()
ROCK
ON!
Рискувам да съм единствената с букет, но ще нося. . .
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Абее, как ще сте единствените, вие чувате ли се?!Всички ще носят, ама всички до един.А някой ако няма ще потъне в земята от срам
Едит:Лелее, чак сега прочетох 1-2 страници назад.Не знам дали аз съм луда, или вие сте неорганизирани, ама направо ми скрихте шапката.Днес си купих чанта и това е последното нещо от важните, което ми е необходимо.Имам си и дрешки вече, и обуща, и учебници, тетрадки...Даже фибичка си купих за прическата, която също е измислена.Сега остава само да се снимам и да си изкарам бележник и уч. лична карта.Дори медицинския ми картон е наполовина попълнен.
Сонче, най-добрият ми приятел учи в 31 и е много доволен.Когато беше заек бяха стачките и учителката му по испански не пропусна нито един час.Началото на лятото беше в Англия и там е имало група испански туристи.Каза, че абсолютно спокойно си е говорил с тях.Смятай какво е нивото на обучение.Сега той ще е 10. клас.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Кое е неорганизираното?
За чие трибуквие да си купувам учебници(при положение, че изобщо не е сигурно, че са тези, които са написани в списъците), тетрадки(като още учителите не са си казали изискванията), обувки и дрехи(двоен кеф ми е да си попълвам колекцията, хах, през седмица-две, отколкото да купя всичко наведнъж и после да не си купя нищо - 'щото същата тая купчинка с дрехи другата година няма да ми става)? Вие и прически измисляте вече, грим, все едно е бална вечер.
За букетите същото - всеки сам си решава. Няма да нося букет на господина си. Той е мъж. Аз на шега го казах, ама си е така - по-добре бутилка уиски, отколкото гербер.
Всеки сам си преценява.
Тъпо е така, като някой тръгне да се прави на много отворен, само защото и другите не са като него.
Ани и аз като тебе реагирах така отначало, ама после и аз се зачетох назад . . .![]()
Иначе за 31во... Да, знам много такива приятели, които са супер доволни от училището.. и не само приятели, ами и родители на деца, учещи там и т.н. и имам големи очаквания, надявам се ще се оправдаят . . . Наплашиха ме, че много се учело, но мен тва не ме плаши, аз за това цяла година се бъхтих, за да вляза в свестно яко даскало. . . Сигурна съм, че ще съм доволна от избора си.
Иначе... Нищо лично, щяха да ме приемат и в английската, но прецених, че мястото ми не е сред такива хора . . .![]()
Мерси за коментара, Ани. Драсни ЛС и кажи как се казва той. . .
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
За учебниците-не съм ги купувала, подариха ми ги.Тетрадки имам от миналата година.На букет малко мъже биха се зарадвали, права си за себе си.Прическа и грим-мечтата ми беше това училище, трябва да изглеждам перфектно.Не разбирам кое ми е отвореното
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Учебници ще си купя след 15ти,тетрадки също.
Чанта не съм си избрала,но се оглеждам.
Дрехи не съм си купила още,само две-три...
Букет - мисля,че ще е роза или някакво друго цвете.
Мисля да си взема около 80-химикала или повече,че постоянно ги губя...
Евентуално,ако ми си харесам,може да и някаква раница + мешка.
За друго не се сещам,ама вие и косите си как ще правите сте измислили ;D Аз пък,няма да се впрягам много-много. =D
AnIcHkAtA, добре, извинявай, просто така ми прозвуча целия ти пост.![]()
Вчера пък от училище писаха sms на мама да й кажат, че униформите ще се взимат един ден по-късно. Пф, все едно пишат по-късно есемес в който пише"Върнато е контролното по математика на дъщеря ви. Ако не ви казва, знайте че има 4.![]()
И аз ще взема букет, дрешките са ясни от доста време-униформа, ще отида на фризьор за да ми изсуши косата, щото сама не мога
, грим едвали ще е нещо повече от черен молив, спирала и гланц. Днес отивам до 'метро' за тетрадки и химикалии
много я обичам тази част
![]()
elito6754, моето училище има електронен бележник, което е суперрррр гадноо![]()
![]()
При нас на 10ти ще има родителска и на 11 ще ходя да си купувам чанти дрехи тетрадки обувки и т.н. Малко в последния момент ама кво да се прави![]()
Абе да ви питам някой знае ли дали в 91 нег има униформи и кога ще излязат списъците с класовете?
След като прочетох мненията ви, реших да взема 1 роза.![]()
Тепърва ще си купувам дрешки, обувки, чанта, но не бързам - има цяла седмица.