.
Отговор в тема
Страница 2 от 62 ПървиПърви 1234561252 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 1540
    ^Е,че ти нали беше в МГ?
    Вие няма дали да си продължите с английския,а не всичко отначало,както ние в езиковите
    ?

Голям фен Аватара на joannalof
    Да МГ
    Според учебния план ще имаме в 8кл -
    4 часа седмично - Бел
    3ч седмично - Мат
    18ч седмично - АЕ
    До колкото знам,първата година е еднаква за всички осмокласници, т.е. всички гимназии
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Охо, охоо!
    Уфф и аз една кьорава страница не съм прочела (че и не-кьорава не съм) иначе какво съм се подготвяла...нищо. Само малко дрехи си купих, чанта си имам (една от мин. година ама и аз не знам защо не съм я носила) ъхх, какво друго? А да, учебниците не знам на кое издателство ще са така че не съм ги купувала, малко се вълнувам, ама се притеснявам за обичайните неща, класа, учителите...цвете ще нося. Най-малкото от уважение, пък и класен да е, все едно. Не познавам много хора от моя клас. Ако трябва да съм честна само двама. Единият ми е от блока, което е добре-ще има с кой да пътувам. За морковите..ех иска ми се да не ни целят и малко се надявам само да са разни легенди, а не да е истина (както споменах май някъде...) Но пък една година ние ще търпим, после ние ще целим Както каза...YouCantStopMe и аз съм позабравила нещата по бел и мат. В смисъл, че преди някак отвътре ми идваше да пиша правилно, запетайки всичко, грешките ме дразнеха и ми вадиха очите, а сега...въобще не е така. Ух, таа радвам се че пак се "чух" със старите муцуни от форума в такава тема.

Всички ми казват да не мисля още за училище, да се нарадвам на последните дни на ваканцията (че даже и в едно списание го пишеше ) ноо това е неизбежно и някак не е като другите години - с досада а ми е малко...имам някакво очакване, нетърпение и ми е малко любопитно, абе въобще много сложно го описах...

Сега, извинявам се че малко несвързано и странно...
    Таа това е от мен

О,часовете по езика,в езиковите гимназии,са доооста повече за седмица.

Еддно гооолямо БЛАГОДАРЯ за темата
    МНого ми липсвахте, бре!
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Така... да споделя и аз
    Имам си новии: 2 чанти , кецове Nike , дънки, пуловер, яке.... а, да, и 1 блуза иии една жилетка .
    Тетрадки си имам засега.
    Ъммм...родителска би трябвало да има преди 15ти, ще се разходя до 164то някой ден да проверя.
    Друго,друго... запознах се с доста хора в новота ми даскало, ама още не сме се видели на живо с някои от тях.
    И, да.. не съм прочела нищичко от учебната литература.

Хъх, тая ваканция мина страашно бързо... кога писахме преди 2 месеца за изпитите, които междудругото аз съвсем забравих.

Peace & Love ;]]

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Цитирай Първоначално написано от anito12
    Аничке, какви са ти втори, трети и четвърти профил във френската?
    питам, защото имам бивши съученици, които ще учат там с немски, бел и история :О
    С математика и информатика,аз знам че е
    Да, така е.Никой от моя клас ли не познаваш
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Мега фен Аватара на teenems
    ии писна ми с тея теми
    кво толкова ,кви толкова огрооомни емоции .
    и аз ще съм 8 клас и ко ??
    чудо голямо ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    столицата
    И неква рима вкарват в заглавията.ЕВАЛАТА
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Цитирай Първоначално написано от teenems
    ии писна ми с тея теми
    чудо голямо ..
    Точно това е целта.Нека всичко се пише в тази тема,няма нужда от други. Пък и не говорим за чак толкова огроооооомни емоции,а просто за подготовката преди започването на учебната година.

Абе я ни оставете на мира!
    Проблем някъв да имате? Като не ви харесва, не пишете.

Peace & Love ;]]

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    ии писна ми с тея теми
    чудо голямо ..
    шт тогава!
    Има хора, които са се трудили и сега се вълнуват, защо да не го обсъждат???
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    Варна
    Еми да, годината започва. Оказа се, че познавам околко 1/4 от всички зайци в мг, така че няма да имам проблемчета с това

Само искам да разуча - ще ми кажете ли колко ви струват униформите?
    Моята е 120 лв Ясно ми е, че директора сто про е някакъв акционер в това дружество дето прави униформите и че трябва да си прави кирията, ама ебаси!

И - сега за тези книги. Аз досега си бърках в г*за и преди два дена се сетих за тях. НО , не мога да си ги взема - хехехехе - защото БИБЛИОТЕКАТА НЕ БАЧКА АВГУСТ Те ще ми трябват ли, ще ги изучавам ли въобще?

И като цяло това са ми въпросите. Късмет на всички

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    Хей!
    Ето това си е традиоционната и официална тема за седми-осми клас!
    Липсваше ми...
    Е, сега вече сме се разпределили по гимназии, всеки влезе, където искаше!
    Иии, започва се... честно казано съм готова, даже искам да се почва, че ми доскуча тази ваканция..
    А и идва времето за пазаруване на канцеларски материали! Аз съм жива полудяла на теми тетрадки, моливи, химикалки... просто всеки път влезна ли в книжарница......
    Ммм, аз имам предварително родителска среща на 10-ти (както всички за ФЕГ), само дето няма кой да отиде.. мойте заминават за конференция и аз измолих да не ходя с тях, но сигурно ще пратя баба ми на родителската... уххх, зле ми става
    сега почва притеснението с какъв клас ще съм... учители, съученици... треска ме тресе...
    хей, още веднъж БЛАГОДАРЯ за темата!
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Цитирай Първоначално написано от Bimmer
    Само искам да разуча - ще ми кажете ли колко ви струват униформите?
    Моята е 120 лв Ясно ми е, че директора сто про е някакъв акционер в това дружество дето прави униформите и че трябва да си прави кирията, ама ебаси!
    Ееей,много,бре! Нашите униформи са нещо такова:Има риза с къс,има и с дълъг ръкав(не знам дали 1 или 2),които са цвят..амии кремаво няк'во.Винено плетено елече(хм..не,не е елече,просто не му знам името ;д) и винена вратовръзка.Обожавам ги! Ама това не е всичко.. ;д Наскоро взеха,че добавиха черни сака и поли,от които ми се повръъъъъъща. Ама няма какво да се прави.То хубавото е,че поне няма да трябва да носим всичко от униформата.Може само ризка и вратовръзка..Или само ризка и елече.Дано да е така,както беше миналата година,че наистина няма да мога да ги трая тия сака и поли.Освен това не си се представям в пола.Не съм носила от месеци.Последният път,когато сложих,беше на някакъв празник в училището и бях караул.Ох,отплеснах се мнооооого.
    Очаква се и наште униформи да са доста скъпички.

Цитирай Първоначално написано от Millen4ety
    А и идва времето за пазаруване на канцеларски материали! Аз съм жива полудяла на теми тетрадки, моливи, химикалки... просто всеки път влезна ли в книжарница......
    Същата съм,същата.

Аз въобще не съм готова ! Супер много се притеснявам ! Ще съм в нов град в който не познавам абсолютно никого ! За дрехи ще ходя чак след родителската понеже може да съм с униформа. Тетрадки работи не съм взимала понеже ми е доста рано и така..

Пак се вкарвате във филми.
    Male

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Цитирай Първоначално написано от anito12
    Аничке, какви са ти втори, трети и четвърти профил във френската?
    питам, защото имам бивши съученици, които ще учат там с немски, бел и история :О
    С математика и информатика,аз знам че е
    Да, така е.Никой от моя клас ли не познаваш
    сигурно познавам някого и от твоя клас, защото доста хора от старото ми училище се записаха във ФЕГ, но не знам определени имена за твоя профил (:

вие не се оплаквайте за униформите си, защото не сте видели униформите на 1 АЕГ, хм.

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Аз още не съм готова. Утре ще отида до училището, ще погледна дали няма някакво съобщение. Казаха, че ще имаме родителска среща преди 15-ти. Новия си клас изобщо не го познавам... има вероятност едно момиче да се падне в моя клас, но не се знае... - 3 паралелки сме. Дори не знам от коя съм.
    Иначе училището от 15-ти (вторник) ли ще започне? Или 14-ти (понеделник)?

Супер фен Аватара на cookie_master
    И аз ще съм осми клас сега.
    Малко се притеснявам,ама малко.. .Чанта си имам от миналата година,обувки си купих,а дрехи не ми трябват защото ще съм с униформа .Е може някоя блузка да си взема .От класа си познаван едно момче,с което сме си писали точно три пъти и никои друг.Ваканцията ми мина бързо,а не искам да свършва .
    П.П:В НТБГ съм

пф да,осми клас беше велико.. :P 8 клас е най-яката гимназиална година,ще го разберете сами по-нататък само не си губете времето в повече притеснения от 'нормалното'.
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Мега фен Аватара на teenems
    аз до някаква степен искам да почнем училище
    ама то и без това остават точно 2 седмици .
    при нас няма да има униформи ,дрехите ми стават и не съм си взимала .
    купих си дънки и маратонки ,а чантата ми е здрава . ако ми хареса някоя раница може да си взема
    всичко си ми става и ми е здраво ,излишни работи не ми трябват
    тетрадки и химикали все още не съм си купила .
    имам 4-5 от миналата година ,а в нас имаме доста химикали .
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Наистина 8ми клас е най-яко.
    Въпреки че е доста натоварващо в езиковите гимназии особено, ако цял ден се ходи на училище.Но пък е супер забавно и с класа си ставате като семейство направо.

*Being happy doesn't mean that everything's perfect.It means that you've decided to look beyond the imperfections.

Град
    In the middle of Nowhere
    Стига сте се залъгвали бе 8ми клас не е нищо по-различно от 7ми,6ти,5ти и т.н. Пак няма да учите здраво и пак ще завършите с 4 и половина 5
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    здравейтее! Аз ще съм заек в ОМГ-то в Пловдив с френски и математикаа много се радвам, толкова исках да уча френскии

Иначе си взех миналата седмица чанта и два чифта дънки и няколко блузки, зимно яке имам, събота ще ходим до метро да си взема тетрадки, а в неделя за анцуг и маратонки . Днес бях до мг-то да питам за учебниците и ми казаха че след 15-ти класната ще ни каже всичко, предварителни родителски няма да има. Познавам едно момиче което сега ще е в моя клас и още няколко човека с който преди съм била в един клас, но сега ще са в другии . Сградата я знам на изуст понеже старото ми училище се помещва в същата сграда-поне с това няма да има нужда да свикавам . Униформата ми излезна 145лв. , а включва две ризки,пола, панталон,три тениски, поларена жилетка и фишу!?

Емоции определено има-хем искам да идва по-бързо, хем не искам. Ваканцията мина за секунди, изкарах си страхотно, цял ден някъде по улиците с яки хора-как да не си прекараш добре. От книгите за ваканцията съм прочела няколко стихотворения такъв мързел не ме е хващал от години

Най-добрата ми приятелка мин год. беше зайче и ми каза, че няма смисъл да се притеснявам, ще се срещна с готини хора и ще си прекарам готино... е дано така да е

Айде чао от менн

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си