- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
^Е,че ти нали беше в МГ?
Вие няма дали да си продължите с английския,а не всичко отначало,както ние в езиковите?
Да МГ
Според учебния план ще имаме в 8кл -
4 часа седмично - Бел
3ч седмично - Мат
18ч седмично - АЕ
До колкото знам,първата година е еднаква за всички осмокласници, т.е. всички гимназии
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Охо, охоо!
Уфф и аз една кьорава страница не съм прочела (че и не-кьорава не съм) иначе какво съм се подготвяла...нищо. Само малко дрехи си купих, чанта си имам (една от мин. година ама и аз не знам защо не съм я носила) ъхх, какво друго? А да, учебниците не знам на кое издателство ще са така че не съм ги купувала, малко се вълнувам, ама се притеснявам за обичайните неща, класа, учителите...цвете ще нося. Най-малкото от уважение, пък и класен да е, все едно. Не познавам много хора от моя клас. Ако трябва да съм честна само двама. Единият ми е от блока, което е добре-ще има с кой да пътувам. За морковите..ех иска ми се да не ни целят и малко се надявам само да са разни легенди, а не да е истина (както споменах май някъде...) Но пък една година ние ще търпим, после ние ще целимКакто каза...YouCantStopMe и аз съм позабравила нещата по бел и мат. В смисъл, че преди някак отвътре ми идваше да пиша правилно, запетайки всичко, грешките ме дразнеха и ми вадиха очите, а сега...въобще не е така. Ух, таа радвам се че пак се "чух" със старите муцуни от форума в такава тема.
Всички ми казват да не мисля още за училище, да се нарадвам на последните дни на ваканцията (че даже и в едно списание го пишеше) ноо това е неизбежно и някак не е като другите години - с досада а ми е малко...имам някакво очакване, нетърпение и ми е малко любопитно, абе въобще много сложно го описах...
Сега, извинявам се че малко несвързано и странно...
Таа това е от мен![]()
О,часовете по езика,в езиковите гимназии,са доооста повече за седмица.
Еддно гооолямо БЛАГОДАРЯ за темата![]()
МНого ми липсвахте, бре!![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Така... да споделя и аз![]()
Имам си новии: 2 чанти, кецове Nike
, дънки, пуловер, яке.... а, да, и 1 блуза иии една жилетка
.
Тетрадки си имам засега.
Ъммм...родителска би трябвало да има преди 15ти, ще се разходя до 164то някой ден да проверя.![]()
Друго,друго... запознах се с доста хора в новота ми даскало, ама още не сме се видели на живо с някои от тях.![]()
И, да.. не съм прочела нищичко от учебната литература.![]()
Хъх, тая ваканция мина страашно бързо... кога писахме преди 2 месеца за изпитите, които междудругото аз съвсем забравих.![]()
Peace & Love ;]]
Да, така е.Никой от моя клас ли не познавашПървоначално написано от joannalof
![]()
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
ии писна ми с тея теми![]()
кво толкова ,кви толкова огрооомни емоции .
и аз ще съм 8 клас и ко ??
чудо голямо ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
И неква рима вкарват в заглавията.ЕВАЛАТА![]()
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Точно това е целта.Нека всичко се пише в тази тема,няма нужда от други.Първоначално написано от teenems
Пък и не говорим за чак толкова огроооооомни емоции,а просто за подготовката преди започването на учебната година.
Абе я ни оставете на мира!![]()
Проблем някъв да имате? Като не ви харесва, не пишете.
Peace & Love ;]]
шт тогава!Първоначално написано от teenems
Има хора, които са се трудили и сега се вълнуват, защо да не го обсъждат???
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Еми да, годината започва. Оказа се, че познавам околко 1/4 от всички зайци в мг, така че няма да имам проблемчета с това
Само искам да разуча - ще ми кажете ли колко ви струват униформите?
Моята е 120 лв![]()
Ясно ми е, че директора сто про е някакъв акционер в това дружество дето прави униформите и че трябва да си прави кирията, ама
ебаси!
И - сега за тези книги. Аз досега си бърках в г*за и преди два дена се сетих за тях. НО, не мога да си ги взема - хехехехе - защото БИБЛИОТЕКАТА НЕ БАЧКА АВГУСТ
Те ще ми трябват ли, ще ги изучавам ли въобще?
И като цяло това са ми въпросите. Късмет на всички![]()
Хей!![]()
![]()
Ето това си е традиоционната и официална тема за седми-осми клас!
Липсваше ми...
Е, сега вече сме се разпределили по гимназии, всеки влезе, където искаше!
Иии, започва се... честно казано съм готова, даже искам да се почва, че ми доскуча тази ваканция..
А и идва времето за пазаруване на канцеларски материали! Аз съм жива полудяла на теми тетрадки, моливи, химикалки... просто всеки път влезна ли в книжарница......![]()
Ммм, аз имам предварително родителска среща на 10-ти (както всички за ФЕГ), само дето няма кой да отиде.. мойте заминават за конференция и аз измолих да не ходя с тях, но сигурно ще пратя баба ми на родителската... уххх, зле ми става![]()
сега почва притеснението с какъв клас ще съм... учители, съученици... треска ме тресе...
хей, още веднъж БЛАГОДАРЯ за темата!![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Ееей,много,бре!Първоначално написано от Bimmer
Нашите униформи са нещо такова:Има риза с къс,има и с дълъг ръкав(не знам дали 1 или 2),които са цвят..амии кремаво няк'во.Винено плетено елече(хм..не,не е елече,просто не му знам името ;д) и винена вратовръзка.Обожавам ги!
Ама това не е всичко.. ;д Наскоро взеха,че добавиха черни сака и поли,от които ми се повръъъъъъща.
Ама няма какво да се прави.То хубавото е,че поне няма да трябва да носим всичко от униформата.Може само ризка и вратовръзка..Или само ризка и елече.Дано да е така,както беше миналата година,че наистина няма да мога да ги трая тия сака и поли.Освен това не си се представям в пола.Не съм носила от месеци.Последният път,когато сложих,беше на някакъв празник в училището и бях караул.Ох,отплеснах се мнооооого.
![]()
Очаква се и наште униформи да са доста скъпички.![]()
Същата съм,същата.Първоначално написано от Millen4ety
![]()
Аз въобще не съм готова ! Супер много се притеснявам ! Ще съм в нов град в който не познавам абсолютно никого ! За дрехи ще ходя чак след родителската понеже може да съм с униформа. Тетрадки работи не съм взимала понеже ми е доста рано и така..
Пак се вкарвате във филми.![]()
Male
сигурно познавам някого и от твоя клас, защото доста хора от старото ми училище се записаха във ФЕГ, но не знам определени имена за твоя профил (:Първоначално написано от AnIcHkAtA
вие не се оплаквайте за униформите си, защото не сте видели униформите на 1 АЕГ, хм.
Аз още не съм готова. Утре ще отида до училището, ще погледна дали няма някакво съобщение. Казаха, че ще имаме родителска среща преди 15-ти. Новия си клас изобщо не го познавам... има вероятност едно момиче да се падне в моя клас, но не се знае... - 3 паралелки сме. Дори не знам от коя съм.
Иначе училището от 15-ти (вторник) ли ще започне? Или 14-ти (понеделник)?
И аз ще съм осми клас сега.
Малко се притеснявам,ама малко...Чанта си имам от миналата година,обувки си купих,а дрехи не ми трябват защото ще съм с униформа
.Е може някоя блузка да си взема .От класа си познаван едно момче,с което сме си писали точно три пъти
и никои друг.Ваканцията ми мина бързо,а не искам да свършва
.
П.П:В НТБГ съм![]()
пф да,осми клас беше велико.. :P 8 клас е най-яката гимназиална година,ще го разберете сами по-нататъксамо не си губете времето в повече притеснения от 'нормалното'.
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
аз до някаква степен искам да почнем училище
ама то и без това остават точно 2 седмици .
при нас няма да има униформи ,дрехите ми стават и не съм си взимала .
купих си дънки и маратонки ,а чантата ми е здрава . ако ми хареса някоя раница може да си взема
всичко си ми става и ми е здраво ,излишни работи не ми трябват
тетрадки и химикали все още не съм си купила .
имам 4-5 от миналата година ,а в нас имаме доста химикали .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Наистина 8ми клас е най-яко.
Въпреки че е доста натоварващо в езиковите гимназии особено, ако цял ден се ходи на училище.Но пък е супер забавно и с класа си ставате като семейство направо.![]()
*Being happy doesn't mean that everything's perfect.It means that you've decided to look beyond the imperfections.
Стига сте се залъгвали бе![]()
8ми клас не е нищо по-различно от 7ми,6ти,5ти и т.н. Пак няма да учите здраво и пак ще завършите с 4 и половина 5
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
здравейтее! Аз ще съм заек в ОМГ-то в Пловдив с френски и математикаамного се радвам, толкова исках да уча френскии
![]()
![]()
Иначе си взех миналата седмица чанта и два чифта дънки и няколко блузки, зимно яке имам, събота ще ходим до метро да си взема тетрадки, а в неделя за анцуг и маратонки. Днес бях до мг-то да питам за учебниците и ми казаха че след 15-ти класната ще ни каже всичко, предварителни родителски няма да има. Познавам едно момиче което сега ще е в моя клас и още няколко човека с който преди съм била в един клас, но сега ще са в другии
. Сградата я знам на изуст понеже старото ми училище се помещва в същата сграда-поне с това няма да има нужда да свикавам
. Униформата ми излезна 145лв.
, а включва две ризки,пола, панталон,три тениски, поларена жилетка и фишу!?
![]()
Емоции определено има-хем искам да идва по-бързо, хем не искам. Ваканцията мина за секунди, изкарах си страхотно, цял ден някъде по улиците с яки хора-как да не си прекараш добре. От книгите за ваканцията съм прочела няколко стихотворениятакъв мързел не ме е хващал от години
![]()
Най-добрата ми приятелка мин год. беше зайче и ми каза, че няма смисъл да се притеснявам, ще се срещна с готини хора и ще си прекарам готино... е дано така да е![]()
Айде чао от менн![]()