- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
Ооо, ХОРА.
К'во става беее?![]()
Ох, ще ми липсва донякъде цялото това писане по темите и бла-бла.
Обсъждането на задачи и тестове, и класни, и какво ли още не.
Но пък ся в новата тема още малко ще коментираме, радвам се.
Аз още нищо не съм купувала.
В събота ще излизам с майка да взимам всичко, включително и книгите за лятото, които не съм чела, защото ги нямам. ;д
Аа, грешка, имам 'Нежната спирала', трябва да я прочета.
Иначе ние имаме родителска преди петнайсти... ще видим.
Аз евентуално днес ще се разходя с една приятелка до ФЕЛС-а, пък ще видим.
Друго... не съм решила как ще съм облечена на 15-ти.
Ако ни раздадат униформи на родителската и ни карат да сме с тях, ще бъде доста кофти, но какво пък - поне няма да мисля толкова.
Въпреки че униформата е само някакво сако, значи ще трябва да измисля с какво да ходя.
Още не съм си купувала дрехи.
Абе, голям харч ще падне, но ще гледам да не товаря финансите с нищо излишно, не си струва просто.
Та така.
Познавам около 20-тина човека от моето училище, но от моята паралелка специално само 4-рима (и даже не е сигурно дали ще сме в 1 клас) и с никого от тях не съм се сближила. Затова пък (ще те напиша с ника :Д) с anito12 сме си, смея да заявя, близки, което ме радва много.
Не се сещам друго... приятни ви две седмици ваканция още.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
^ Може, що пък не?
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Оооо, съвсем забравих - от 8 до 12 септември трябва да ходя за униформа. Аз още за никакви родителиски срещи не знам, може когато отивам за униформата да кажат нещо.![]()
Леле,само аз ли не знам нищо относно учебниците и униформите?Май е по-добре да отскоча до училището и да питам.Няма какво да губя,защото и без това ми е на 5 минути,та и по-малко.![]()
Купих си дънки,кецове..Събота с майка ще излизаме за маратонки,горнище някакво,ризка и евентуаааално панталон.Ъмм..още се чудя дали да си взимам екип.
Чакам една приятелка да се върне в града и с нея ще обикаляме за тетдрадки.Т'ва ще стане към 5-6-7 септември.
Йей,хубаво е да има някой,с който да споделиш.Пък и се знаем....![]()
;d де да беше така... Иначе аз и аз не знам още дали ще има родителска, униформи няма да имам за щастие, нищо не съм си купувал още, сигурно другата седмица.Първоначално написано от vampire_girl_
![]()
аз съм в друг град.. от класа си познавам само едно момиче от бившия ми клас.. дрехи и тетрадки още не съм си взимала .. много ми е притеснено , но и любопитноа през ваканцията не съм чела нищо
тая 7 клас мн бързо и лесно ми се мина и очаквам и 8 клас да бъде тъка.Аотносно учене през ваканцията абсурт несъм поглеждала.Нищо несъм си копувала дрехите си ми стават и си ме кефят като за първи път в живота си неискам нищо.![]()
http://www.kadedaucha.com/?id=1313&aid=5928
Вижте какво намерих! "Помощна литература"!!!![]()
а не успях да разбера нещо .
по новата или старата програма ще сме ?
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
мерсиПървоначално написано от elito6754
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ОМГ,тия за опитни зайчета ли ни взимате,бе?
Не можеше ли да си караме нормално и без никакви промени?
Тая новата министърка много насериозно се взима..
btw,искам си синия бележник,ПЪК!
Оф, бележниците пак ще са жълти. Тъкмо бях свикнала на сините.![]()
То бележниците да са ни проблема.![]()
ооооф .Първоначално написано от YouCantStopMe
ебасиии тъпотияята .
наистина сме като някви зайчета само да ни разиграват![]()
![]()
![]()
...
а аз защо си мисля ,че старата програма е по-добра![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
И аз си искам синия бележнииик.![]()
![]()
YouCantStopMe ..ние още от 1ви клас сме си опитните зайчета, така че не се и учудвам вече на нищо.![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
синия бележник беше много по як .. жълтия е много бабешки .. пффу не могат нищо хуаво да задържат само тъпотийте !!
in defense of our dreams...
Ахам. И аз съм за син бележник.Нещо тука ни мотаят - помощна литертура не е ли точно учебника? Представям си "усмихнатите" хора на Славейков попринцип, като висна пред тях и ги питам за помощна литуратура ще станат още "по-добродушни".
![]()
Пф.... и аз си искам синия бележникк!!!!![]()
Причината да няма учебници е, че реформите в първия гимназиален клас бяха прекъснати по средата и още не е готов новият учебен план и учебници, напомниха експерти.
Ебааати причината!
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Така, супер, много се кефя на новата тема!
Аз още нищо не съм си купила, даже и по магазините не съм ходила, защото съм на морето и ще остана тук до 7, а пък после за една седмица ще трябва да се оправя за училище. Много се вълнувам! Трябва да се снимам, дрехи, чанти, обувки, фризьор. Всичко трябва да е перфектно! Нямам търпение!![]()
![]()
![]()
![]()
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
А, как жълти бе?
Аз съм си взела син...![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла