- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
Абеее...майната му на на всичко!Ще видим какво е дереджето на 15ти.![]()
какви са тия глупости отново :/
искам СИН бележник :///
тия от министерството за непостоянни до немай-къде вече
наистина сме като опитни зайчета...
Eeee, kakvo tolkova se vprqgate?Na roditelskite sreshti i na 15 shte kajat kakvo tochno iskat da kupim.Dori trqbva da sme dovolni, zashtoto nqma da davame po 15 lv za uchebnik.A ako ne se razberat-oshte po dobre-do oktomvri bez uchebnici.
Dnes pochti zavurshih oblekloto si za 15-kupih si rizka i vratovruzka CHERVENA!! : ))) iii mislq, che shte sum nai-iztupanata zaika na 15, koeto ot edna strana e hubavo, ot druga losho.Hubavo, zashtoto shte imam po-visoko samochuvstvie, no losho, zashtoto shte biq na ochi i moje da izqm poveche morkovi ot normalnoto.
Pone shte me haresat vizualno![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ти си про, Ани.![]()
![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Ieiiiii![]()
![]()
Neshto se sluchva s kirilicata mi.Dano ne mi iztriqt mneniqta...
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
![]()
Няма бе, то модовете ни мислят за примерни и не следят темата.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Зависи ква паралелка си...щото ако си някоя езикова няма да учиш разказвателни предмети...при мен беше математика англ. бел музика изобр. изк. физическо иии информатика така че ако и ти си специализирана паралелка няма да учиш разказвателни предмети и няма да ти трябват такива тетрадки....налии сега ще си 8 клас ?Първоначално написано от elito6754
^Ами 8ми клас е , нали тва е темата.![]()
Аничке, един въпрос: намери ли обувки?![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Nop.Първоначално написано от Enitto
Mai bez obuvki she mina.Dori model ne uspqh da si haresam-tvurde natrufeno, tvurde lacheno, tvurde visoko, tvurde nisko...Zarito e s bokluci.Dobre che ne mi e speshno.
а за кво пак ще са жълти бележниците .. ?
не съм от най-запознатите![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Първоначално написано от AnIcHkAtA
боса ли ще припкаш?![]()
![]()
Peace & Love ;]]
Явно това е любимият цвят на новата ни министърка.Първоначално написано от teenems
![]()
Peace & Love ;]]
Imam si edni ot prolettaПървоначално написано от Enitto
![]()
Само на мен ли ми харесва жълтия бележник![]()
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Да.![]()
ясно ,нова прищевка .Първоначално написано от Enitto
пука ,че ми дреме цвета
ако иска да е лайнян .
да има само
6
5
6
5
![]()
пък цветаа ..![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Абе, все тая. Ще свикнем и с това. Друг начин няма.![]()
А и както каза Криси, цвета на бележниците да ни е проблема...
Peace & Love ;]]
ами да
аз миналата година виках ,че сините са тъпи .
ама тая година не ми пука ..
вече ми омръзна ,наистина
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Уфф начии.
Сега аз пък съм с друга информация. Тъй като ние вече сме почнали по новата и някои неща които се учат в осми клас вече ги знаем, тъй като нещата са били размешани(дано ме разбрахте де) та според майка ми(не знам от къде знае) ще бъдем с учебни помагала по новата програма, тъй като учебниците(така и не разбрах защо) не са били одобрени...А относно бележниците, синият ми е по-приятен, но пък това няма голямо значение, важното е какво има отвътре![]()
И на мен ми харесва.Първоначално написано от joannalof
![]()
Йей, взех си обувки за униформата.
П.П. Криси, теб в кое училище те приеха?
Male
Аз съм 22 СОУ; Хуманитарен профил с Испански език. Сори,че пиша тук ама ме мързи да погледна и други теми. Плс ако някой е в този профил да пише! Иначе вълнението е голямо!![]()
faststep като каза униформа се сетих как аз изглеждам в мойтаНаправо съм "превъзходна"
![]()
Първоначално написано от MissitY
Забравих. Е, поне ще спестим малко.
![]()
Хъх, относно вашите униформи в НТБГ, с нетърпение очаквам да ги видя... ще се натреса в една фр, за да й разгледам униформата.![]()
Peace & Love ;]]