.
Отговор в тема
Страница 41 от 62 ПървиПърви ... 3137383940414243444551 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 001 до 1 025 от общо 1540
    На мен днеска ми е суууупер тъпо.Просто..ник'во настроение.Изведнъж така се обърнаха нещата,чак и аз не се усетих.Вече ни най-малко ми се ходи на училище,но искам,не искам-трябва.Пфу.. не ми се изнасят речи пред цялото училище.Не ми се мисли сто часа с к'во да съм облечена,как да си направя косата и т.н.Дори не изгарям от желание да видя новите си съученици.

Пф, ние вече платихме за първия учебник по АЕ, че да има какво да се прави първата седмица

П.П - Тази вече няма да се спи
    Слам Копам: Та аз ви нарекох недоразвити едноклетъчни неандерталци.
    Плочката: Никой не може да ни вика недоразвити еднолични нинджи без палци.

Айде сега не се плашете, моля ви сеее
    Такаа. JUSTT, ти ми пиши в скайпа, че знам че съм ти го давала, ама ми липсва хронология о не те знам как се пишеш ! :Д
    Сега всички спокойни!
    аз си измерих полата - става
    вече съм малко по - спокойна ..
    сега трябва да си оправя косата за утре
    ии О БОЖЕЕ, аз още не знам с к'во ще ходя нагоре ..
    ц, гола ще ходя накрая :Д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    Айде сега не се плашете, моля ви сеее
    Такаа. JUSTT, ти ми пиши в скайпа, че знам че съм ти го давала, ама ми липсва хронология о не те знам как се пишеш ! :Д
    Сега всички спокойни!
    аз си измерих полата - става
    вече съм малко по - спокойна ..
    сега трябва да си оправя косата за утре
    ии О БОЖЕЕ, аз още не знам с к'во ще ходя нагоре ..
    ц, гола ще ходя накрая :Д

хмм ,не забравяй ,че после 100 % ще има теми "как бяхте на 15" дрън-дрън . ако искаш постни .
    пък и пред училище ще си център на внимание

тъъъй ..

OODreamy
    и колко платихте за учебника
    ?

YouCantStopMe за кво трябва да изнасяш реч
    и хич да не ти пука ,гледай да запазиш самообладание ;д
    успех
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Хъм, и на мен настроението днес ми е отрицателно (иха, каква думичка само, нали мамо?). А и по едно време така се заоблачи, че бях 99% сигурна, че утре ще завали, хм...
    Купих си бележник, отидох да се снимам, снимката ми трбява да бъде готова утре и след училище ще отида да си я взема.
    Ни най-малко не искам да се запознавам с бъдещите съученици, особено след като разбрах, че още двама от познатите в бъдещия клас, няма да бъдат там. Целия ми ентусиазъм се изпари. И цвете не взех.
    Хъм...

мии даа, то накрая ако не си харесам т'ва е варианта - гола :Д
    к'во да се прави :д

Към teenems:
    Ами казаха ми, че бил 42 лева, но понеже дадохме заявка за целия клас, ни излезе 35 лева на човек

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от OODreamy
    Към teenems:
    Ами казаха ми, че бил 42 лева, но понеже дадохме заявка за целия клас, ни излезе 35 лева на човек
    ух ,олекна ми .
    надявам се и при нас да ни излезе така ...
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от teenems
    Цитирай Първоначално написано от OODreamy
    Към teenems:
    ух ,олекна ми .
    надявам се и при нас да ни излезе така ...
    И все пак 35 лева за учебник? А не са включени учебните тетрадки

А сега - тези, които ще учат английски с учебниците на издателство Longman - а по - точно Opportunities for Bulgaria Longman, ще трябва да закупят учебниците - част 1, част 2 и част 3, както и уч. тетрадки част 1, част 2 и част 3 ..

ц, ебаси глупостта, то наистина ще учим повече от колкото в езиковите ..

Леле.. много сте изписали.
    Аз днес обикалях цял ден ии си купил блуза, шнолка, парфюм, цвете, бележник с лична карта. Официално съм готова май. Не ми е ясно как ще си легна рано...
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Супер фен Аватара на cookie_master
    Хора досега не се притеснявах,но като ви прочетох мненията направо почнах да треперя .Цвете не взех,защото питах още няколко момичета дали ще взимат и те ми казаха,че няма.С униформата ще съм.Полата й сигурно е 50 см така че няма да нарушавам законите на МОН .След тържеството ще се виждам с няколко момичета от бившия ми клас .Хич не ми се почва,но нямам никакъв избор.Нито ми се запознава с нови хора,нито искам нова класна .Много съм срамежлива и трудно се запознавам с хора.Ваканцията ми мина толкоова бързо,че имам чуството че беше 2-3 дена.Викат ни в 8,30 в класните стай.Сигурно ще стана в 6 .Направо ми се реве..
    П.П:Класната се казва Пенка

Аз ще стане един час по-рано,отколкото трябва да съм в училище.Значи- в 8:30 трябва да съм там,ще стана в 7:30.Ще се измися,облека,изправя за 10,наааай-много 15 минутки,накичвам се(часовник,сребърна гривничка и едно герданче.. хъх,измислила съм го),прочитам си пак това,което трябва да казвам.. и тръгвам с папката към училище.

Много искам да се запозная с класната си.. да видя учителите и да кажат какви учебници ще са ни нужни.За класааа..еми,не горя от желание да се запознаваме.Не знам защо така.

^И аз не горя.

Peace & Love ;]]

Хора, спокойно!
    Днес цял ден съм вън от къщи. Не ме свърта на едно място. Мисля си, че ще е последният ми свободен ден следващите месеци. Дано не е така.
    Утре трябва да стана към 7. Не ми се мисли как .
    Днес едва ли ще влизам отново. Пожелавам ви по-малко морковчета и готин клас.
    Чети не за да противоречиш и опровергаваш, не за да вземаш безкритично, и не за да намериш предмет за разговор, а за да мислиш и разсъждаваш.

който е от софия да пише къде в близост до зала универсиада продават цветя

малеййй, хора... свърши ни ваканцията чак сега асимилирах,че трябва да тръгна в друга посока и почнах да спичам е не много.. видях си класната много е пекана познавам няколко човека ама ми казаха че трябва да уча по 50 думи на ден а иначе моя учебник по немски беше 126,50

Я бързо кажете начин,за разтоварване.Всмисъъл....то оооооооооооооооооооооооо оооооооооооооооооооооооо оооооооооооооооооооооолк ва много съм ядосана в тоя момент(не ме питайте защо) и искам да си го изкарам някъде,чее........

Охх, почвам яко да се афектирам вече :Д
    тази вечер май няма да спя

за ЮКентСтопМи :Д - аз имам едно тъпо жълто топче с една супер куха усмивка на него и като се изнервям го блъскам и мятам по стената и ми минава :Д
    казва се топка за нервии :Д
    ама иначе можеш да се задоволиш и с музика :Д

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Я бързо кажете начин,за разтоварване.Всмисъъл....то оооооооооооооооооооооооо оооооооооооооооооооооооо оооооооооооооооооооооолк ва много съм ядосана в тоя момент(не ме питайте защо) и искам да си го изкарам някъде,чее........
    Плачи. Викай. Чупи. Късай.

Peace & Love ;]]

хей искам да ви попитам нещо класния ми ще е мъж трябва ли да му взимам цвете?

Не.

Peace & Love ;]]

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Всъщност се изразих грешно не един учебник е 125 лв., целия комплект, който включва 3 учебника, 3 учебни тетратки и 3 CDта май. Компелкта е бил съвсем нов и е бил одобрен през юлю - тази година. Отново ще сме първите, които учим по различни учебници . Някой беше споменал, че са събрали по 35 лв. това е вероятно, защото няма да купуват целия комплект на веднъж, а когато свършите учебника за начинаещи ще си купите 2ра част, 3та и така ... Мисля, че ако сте по същия учебник ще ви излезне по-евтино от 125 лв., защото ние подписахме декларация, че отстъпката, която направи издателството ще остане за касата на училището, при вас сигурно с отстъпката ще е някъде 100-110 лв. Само не ми хрумна да питам какви тетрадки трябва да купя по английски. Вие какви ще ползвате малак формат или голям?

Аз да ви пожелая успех утре ии по-малко моркови. И по-лесно ставане. И хубав клас. И класна. Леле.. много неща станаха. Айде чао от мен!

Peace & Love ;]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си