.
Отговор в тема
Страница 47 от 62 ПървиПърви ... 3743444546474849505157 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 151 до 1 175 от общо 1540
    Беше зле. Първо едвам си намерих класа... всъщност аз така и не го намерих, аз намерих само стаята в която ще сме и по едно време класът пристигна. Поради тази причина май съм изпуснала морковите, както и първото запознаване с класа. Седнах на втория чин заедно с някакво др момиче, което май не беше мн сговорливо. А най-лошото е, че на задните чинове фиксирах 2-3 кифли. Абе... отново не искам да идва утре.

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    ^Оф,само езикови гимназии ли съществуват,според теб?
    хуахаух не съм в езинова бе

Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Беше зле. Първо едвам си намерих класа... всъщност аз така и не го намерих, аз намерих само стаята в която ще сме и по едно време класът пристигна. Поради тази причина май съм изпуснала морковите, както и първото запознаване с класа. Седнах на втория чин заедно с някакво др момиче, което май не беше мн сговорливо. А най-лошото е, че на задните чинове фиксирах 2-3 кифли. Абе... отново не искам да идва утре.
    И аз не искам да идва.
    Добре де, искам, ама ако класа ми не се състоеше от идиоти. Може и да греша (дано), обаче да не те поздравят и да седят като пънове е ебаси тъпотията, брат. Аз съм свикнала с по-откачени и разговорливи хора и ми е някво супер странно..

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Ох, тя имаше предвид, че това, което каза ти, тоест какви са тези разказвателни, се учат в професионални училища или соута.

Уча в НТБГ, затова има разказвателни.

Беше ужасно... закъснях. Имаше задръстване и изпуснах "голямото целене". А толкова исках да съм там, дори да ме уцелят.
    После пък се загубих. И не се запознах с класа си. А класната така ме издразни- още навън се запознах с нея, няма как да ме сбърка с друг, все пак не видях други с патерици. И как така не забеляза, че две деца и липсват? Аз и още едно момиче обикаляхме като луди, а когато най- накрая я намерихме, тя вече беше разпуснала класа. И ме пита "Ама ти от моя клас ли си?". Честно ви казвам, идеше ми да си взема букета!
    Не ме е яд толкова, че не се запознах, даже ще е по- интересно утре да се запознаваме. Ще има какво да разказвам.
    Яд ме е за морковите. За първа и за последна година съм заек, няма да се повтори. Толкова много исках да присъствам на този ритуал, толкова ми се стори забавен!
    Поревах си в колата, сега не ми е толкова криво. Но това, което си мечтаех, естествено не стана. Беше най- скучния първи учебен ден, който съм имала
    Не съм за теб, не си за мен
    Айсберг на две разделен.
    Не е война, но любов ли е , питам,
    щом се ранихме така.
    Щом нежността като гълъб отлита,
    стреснат от твойта ръка.

Цитирай Първоначално написано от BaBsYyY_SeXyYy
    Беше ужасно... закъснях. Имаше задръстване и изпуснах "голямото целене". А толкова исках да съм там, дори да ме уцелят.
    После пък се загубих. И не се запознах с класа си.
    Яд ме е за морковите. За първа и за последна година съм заек, няма да се повтори. Толкова много исках да присъствам на този ритуал, толкова ми се стори забавен!
    Поревах си в колата, сега не ми е толкова криво. Но това, което си мечтаех, естествено не стана. Беше най- скучния първи учебен ден, който съм имала
    и аз съм точно така!

Цитирай Първоначално написано от free3s
    Цитирай Първоначално написано от iratenax
    Цитирай Първоначално написано от roni555
    В немската имаше : Зайците отвръщат на удара 1
    Хахаха, да, забавно беше. Един приятел как го цепнаха по тиквата. Бтв ти от кой клас си?
    А хора от немската Аз съм Ж клас. Добре че бяхме последни та за нас не останаха много моркови
    Иначе при мен мина също много добре. Запознах се с много хора. Тъпото обаче е, че от 8 класове се запознах само с няколко момичета от моя клас Е и утре е ден де. Иначе добре че носих цвете, щот почти всички носеха и от горните курсове също
    И аз съм от 8ж, не успяха да ме уцелят. Мария се казвам... Ако има някой друг от немската да драска лично

БЕШЕ НАЙ-ЯКИЯТ МИ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН ЕВЪР.
    Уцелиха ме 4 пъти с морков, веднъж в главата, не беше яко. Цялото даскало беше в моркови. А Деси ми даде, 'щото е добричка.
    ЛОООЛ, класната ... ще видим. Класната стая става, чиновете са добре. :Д
    КЛАСЪТ Е ЖЕСТОК.
    Сигурно няма да се разбирам с някои хора, но какво пък. Прибрах се преди два часа - цял ден обикаляхме с още 10 човека. Голяма забава.
    Кефя се.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Град
    Видин (:
    Беше гадно. Едвам си намерих класа.. запознах се с 5 момичета от класа. До мен седна едно момче нас не ни целиха с моркови, но утре ако ни докопат (което е неизбежно ) ше ядем ....
    Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.

http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/

Пффф наще много се фкараха във филма с тия моркови деба имам цицина на главата..... иначе си беше добре....а как няма да е - 20 момичета 5 момчета

Цитирай Първоначално написано от elito6754
    Ох, тя имаше предвид, че това, което каза ти, тоест какви са тези разказвателни, се учат в професионални училища или соута.

Уча в НТБГ, затова има разказвателни.

аз съм в професионална гимназия

Мега фен Аватара на xoxi
    Много добре си мина всичко днес. Въобще нямаше целене с моркови и други зеленчуци
    Казаха ни, че утре по-горните класове ще минат да ни видят и да ни поздравят. Нищо друго
    В гимназията има страшно, ама страшно готини момчета.. Това гледах най-вече.. Иначе всичко е перфектно
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Ама стига сте избързвали всички, та това е първи учебен ден Току-що сте видяли съучениците си и вече "тая е кифла", "тоя е смотан" .. по-полека, още не се познавате, не избързвайте (; щото може тая кифла или тоя смотаняк да се окажат най-яките хора в класа.

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety
    Ама стига сте избързвали всички, та това е първи учебен ден Току-що сте видяли съучениците си и вече "тая е кифла", "тоя е смотан" .. по-полека, още не се познавате, не избързвайте (; щото може тая кифла или тоя смотаняк да се окажат най-яките хора в класа.
    и аз това казвам .
    смисъл ,не мога да изградя мнение,все още ..
    макар че ми е някак си странно с тях.
    искав стария си клас ;D
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    и аз това казвам .
    искав стария си клас ;D
    Мда има и такива моменти
    Като се опознаете няма да ти е кофти за стария клас

Мега фен Аватара на teenems
    и аз това казвам .
    искав стария си клас ;D
    Мда има и такива моменти
    Като се опознаете няма да ти е кофти за стария клас
    мм нз ,надявам се .
    всички са от фешъните * а аз не съм такава*
    и са пушачки и слушат чалга
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

мм нз ,надявам се .
    всички са от фешъните * а аз не съм такава*
    и са пушачки и слушат чалга
    Тва че слушат чалга, а ти не не е проблем. Пак може като се опознаете да ти е приятно с тях. Същото се отнася и с пушенето

не може да мляска докато госпожата говори и да тръшка и да сe прави..да се заяжда още първия ден с хората и да ми кажеш,че това е наи-якия човек..sorry ;]

Ехей здравейте ! И аз мисля да се включа
    Както вече Криси каза *YouCantStopMe* ..класа ни ее пълеееееееен леш брат ..Всички селянки събрани на едно място ужас ! ТРАГЕДИЯЯЯЯЯЯЯ ! Някви от Кирково имаме, леле .. Дано да не са толкова задръстени колкото изглеждат... ще ги видим утре Цял ден на училище 8 часа английски езиккккк Как ще го преживеем изобщо ?!

^Всъщноооост.Не знам все още.Не изглеждат такива,каквито си мислех,че ще са. Просто...странни ми са на мен.
    Е,може да не е пълна селяниq.Ще има да се опознавамеее.. Няма как.
    5 години ще се търпим.

А ти знаеш ли какво направихме с Лилка
    Като отивахме към едно кафе видяхме една там от класа и викам Лилке отидам да се запозная с тази ии отивам и и викам : " Здравей, ти си от 8а1 нали ? Теодора се казвам, приятно ми е " и тя вика и на мен и аз и викам " Ще се виждаме значи "

Това можеше да ми го кажеш и по скайпа,умницо.
    Само ще оспамваме темата на хората.

Аз съм новак Простено ми е, надявам се ..

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Здравейте! Малко късно ви пиша,а може би много
    Оф... мно0о ми е притеснено,понеже в клас сме 19 момичета и 7 момчета ии момчетата .. 4 от тях саа абее.. без коментар иии такова.. другите си бяха по групички и аз бях единствената дет не познавах никой,освен едно момче от старото ми даскало,ама то едно момчеее... ИИ се страхувам ся да не ме сложат до някой противняк Все някой тряа да отиде при 1 от момчетата и може тФа да съм аз Бахти ужаса !
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Не се притеснявай.. ще се опознаете, може да не са такива каквито изглеждат.. а, ти само да си видяла нашия клас пълни.. олигофрени : ( Всички някви задтъстении.. от някви села имамее / ама то т'ва 'щото сме в забутан град / .. Ще видим утре какви са в същност, да ги опознаем малко.. искам си стария клас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си