- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
Беше зле. Първо едвам си намерих класа... всъщност аз така и не го намерих, аз намерих само стаята в която ще сме и по едно време класът пристигна.Поради тази причина май съм изпуснала морковите, както и първото запознаване с класа.
Седнах на втория чин заедно с някакво др момиче, което май не беше мн сговорливо.
А най-лошото е, че на задните чинове фиксирах 2-3 кифли.
Абе... отново не искам да идва утре.
![]()
![]()
хуахаух не съм в езинова беПървоначално написано от YouCantStopMe
![]()
![]()
И аз не искам да идва.Първоначално написано от adizitk1
![]()
Добре де, искам, ама ако класа ми не се състоеше от идиоти.Може и да греша (дано), обаче да не те поздравят и да седят като пънове е ебаси тъпотията, брат.
Аз съм свикнала с по-откачени и разговорливи хора и ми е някво супер странно..
Ох, тя имаше предвид, че това, което каза ти, тоест какви са тези разказвателни, се учат в професионални училища или соута.
Уча в НТБГ, затова има разказвателни.
Беше ужасно... закъснях. Имаше задръстване и изпуснах "голямото целене". А толкова исках да съм там, дори да ме уцелят.
После пък се загубих. И не се запознах с класа си. А класната така ме издразни- още навън се запознах с нея, няма как да ме сбърка с друг, все пак не видях други с патерици. И как така не забеляза, че две деца и липсват? Аз и още едно момиче обикаляхме като луди, а когато най- накрая я намерихме, тя вече беше разпуснала класа. И ме пита "Ама ти от моя клас ли си?". Честно ви казвам, идеше ми да си взема букета!
Не ме е яд толкова, че не се запознах, даже ще е по- интересно утре да се запознаваме. Ще има какво да разказвам.
Яд ме е за морковите. За първа и за последна година съм заек, няма да се повтори. Толкова много исках да присъствам на този ритуал, толкова ми се стори забавен!
Поревах си в колата, сега не ми е толкова криво. Но това, което си мечтаех, естествено не стана.Беше най- скучния първи учебен ден, който съм имала
![]()
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
и аз съм точно така!Първоначално написано от BaBsYyY_SeXyYy
![]()
![]()
![]()
И аз съм от 8ж, не успяха да ме уцелят. Мария се казвам... Ако има някой друг от немската да драска личноПървоначално написано от free3s
БЕШЕ НАЙ-ЯКИЯТ МИ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН ЕВЪР.
Уцелиха ме 4 пъти с морков, веднъж в главата, не беше яко. Цялото даскало беше в моркови. А Деси ми даде, 'щото е добричка.
ЛОООЛ, класната ... ще видим. Класната стая става, чиновете са добре. :Д
КЛАСЪТ Е ЖЕСТОК.
Сигурно няма да се разбирам с някои хора, но какво пък. Прибрах се преди два часа - цял ден обикаляхме с още 10 човека. Голяма забава.
Кефя се.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Беше гадно. Едвам си намерих класа.. запознах се с 5 момичета от класа. До мен седна едно момченас не ни целиха с моркови, но утре ако ни докопат (което е неизбежно
) ше ядем ....
Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.
http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/
Пффф наще много се фкараха във филма с тия моркови деба имам цицина на главата..... иначе си беше добре....а как няма да е - 20 момичета 5 момчета![]()
Първоначално написано от elito6754
аз съм в професионална гимназия![]()
Много добре си мина всичко днес. Въобще нямаше целене с моркови и други зеленчуци![]()
Казаха ни, че утре по-горните класове ще минат да ни видят и да ни поздравят. Нищо друго![]()
В гимназията има страшно, ама страшно готини момчета.. Това гледах най-вече.. Иначе всичко е перфектно![]()
И спря да се върти за миг земята..
Ама стига сте избързвали всички, та това е първи учебен денТоку-що сте видяли съучениците си и вече "тая е кифла", "тоя е смотан" .. по-полека, още не се познавате, не избързвайте (; щото може тая кифла или тоя смотаняк да се окажат най-яките хора в класа.
и аз това казвам .Първоначално написано от lisi4ety
смисъл ,не мога да изградя мнение,все още ..
макар че ми е някак си странно с тях.
искав стария си клас ;D
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Мда има и такива моментиПървоначално написано от teenems
Като се опознаете няма да ти е кофти за стария клас![]()
мм нз ,надявам се .Първоначално написано от lisi4ety
всички са от фешъните * а аз не съм такава*
и са пушачки и слушат чалга![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Тва че слушат чалга, а ти не не е проблем. Пак може като се опознаете да ти е приятно с тях. Същото се отнася и с пушенетоПървоначално написано от teenems
![]()
не може да мляска докато госпожата говори и да тръшка и да сe прави..да се заяжда още първия ден с хората и да ми кажеш,че това е наи-якия човек..sorry ;]Първоначално написано от lisi4ety
Ехей здравейте ! И аз мисля да се включа![]()
Както вече Криси каза *YouCantStopMe* ..класа ни ее пълеееееееен леш брат ..Всички селянки събрани на едно място ужас ! ТРАГЕДИЯЯЯЯЯЯЯ ! Някви от Кирково имаме, леле ..Дано да не са толкова задръстени колкото изглеждат... ще ги видим утре
Цял ден на училище 8 часа английски езиккккк
![]()
Как ще го преживеем изобщо ?!
![]()
^Всъщноооост.Не знам все още.Не изглеждат такива,каквито си мислех,че ще са.Просто...странни ми са на мен.
Е,може да не е пълна селяниq.Ще има да се опознавамеее.. Няма как.
5 години ще се търпим.![]()
А ти знаеш ли какво направихме с Лилка![]()
Като отивахме към едно кафе видяхме една там от класа и викам Лилке отидам да се запозная с тази ии отивам и и викам : " Здравей, ти си от 8а1 нали ? Теодора се казвам, приятно ми е " и тя вика и на мен и аз и викам " Ще се виждаме значи "![]()
![]()
Това можеше да ми го кажеш и по скайпа,умницо.
Само ще оспамваме темата на хората.![]()
Здравейте! Малко късно ви пиша,а може би много![]()
Оф... мно0о ми е притеснено,понеже в клас сме 19 момичета и 7 момчета ии момчетата .. 4 от тях сааабее.. без коментар иии такова.. другите си бяха по групички и аз бях единствената дет не познавах никой,освен едно момче от старото ми даскало,ама то едно момчеее...
ИИ се страхувам ся да не ме сложат до някой противняк
![]()
Все някой тряа да отиде при 1 от момчетата и може тФа да съм аз
![]()
![]()
![]()
Бахти ужаса !
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Не се притеснявай.. ще се опознаете, може да не са такива каквито изглеждат.. а, ти само да си видяла нашия класпълни.. олигофрени : ( Всички някви задтъстении.. от някви села имамее / ама то т'ва 'щото сме в забутан град
/ .. Ще видим утре какви са в същност, да ги опознаем малко.. искам си стария клас
![]()
![]()