.
Отговор в тема
Страница 48 от 62 ПървиПърви ... 3844454647484950515258 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 176 до 1 200 от общо 1540
    Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    [b]Аз днес вече се запознах с всички иии големи сладури са :P

Има две момчета който стоят на съседния чин ии понеже г-жата по френски иска да стойм момиче-момче аз ще стоя с единия /всяко момче трябва да си избере момиче/ ии тоя вика на г-жата аз ще стоя с дребното и тя само хвърля един поглед на него и един на класа /по скоро на момичета/ и вика ахаа ясно ще стойш с момата с бритона иии е голям сладур, той ми направи най-голямо впечатление от момчета, с една голяма усмивкаа... хубавец

П.П по БЕл учебника ми е много мъничък на 'булвест 2000' като тетрадка малък формат. Литератаурата пак е на 'булвест 2000' ама е голяма , френския е

Мега фен Аватара на teenems
    е класът бива ,ама даскалите.
    аа няма такива ,много са готиниии
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Ооо як клааааас !!
    Като ги гледам, всички са някви свестни хора . . .
    Има 1-2 кифли, но не са някакви парадиращи, може да се говори с тях . . .
    Има 2-3 по-фешън маниаци, но са готини хора . . .
    Не съм се запознала със всички. . . Има време де ^^
    Ъ класа е жесток, класния ми също. По физическо ни е и май ще ни измъчва тая година с какво ли не . . .
    Училището е супер и отвътре и отвън, и двора и сичко . . .
    Днес се загубих 2-3 пъти докато намеря стаите . . . ноо се оправих навреме, слава богу!!
    По български стана една прецаквация ии така стана, че тряяше да седна до 1 момче . . . А хич не исках . . . ужас.
    Сладур е, ама сме си продумали 3-4 думи на кръст за 2 часа български днес . . . Тцтц . . .
    Иначе вече си имам "фр" . . . Две свестни момичета, дето много ме радват . . .

Общо взето, доволна съм, радвам се, че съм там и в тоя клас . . .
    Обаче още ми е некво странно. . . ново място, непознати хораа в час . . .

Има време, явно
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    на нашата класна пък телефона й звъни с Thunderstruck на AC/DC

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от Slashy
    на нашата класна пък телефона й звъни с Thunderstruck на AC/DC
    йеее
    ебаааси фенкатааа

аз се мятам да спя .
    направо очите ми се затварят ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен Аватара на cookie_master
    На 15 се запознах с две много приятни момичета и днес отивам и им казвам здрасти.Едно ми каза здравей,а другото се направи,че не ме вижда .Намерих друго момиче с което да общувам,но не е същото.С онези двете имахме толкова общи теми .Ебати надуфките..
    Момчетата са грозни,ама това дето седи пред мен е много мило .Грозничък е ,ама поне може да си разменим две думи.9 клас постоянно висят в стаята ни.В началото бяха забавни,но вече ставам досадни .Това е сегашното ми впечатление,ще видим утре какво ще стане.

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Йее.. Значи до момента класа ми е УНИКАЛЕН с главно 'у', страхотни са Часовете минават забавно, госпожите също биват , но ще видим.. Класната ми е яка, малко строга, но е по-добре от колкото всички да й се качват на главата и да не се разбира какво говори. Имаме няколко страшни сладура .. като цяло всички са много готини, никога не съм очаквала да попадна на такъв клас, но много се радвам.. Стария ми клас не струваше , новия компенсира .. Имаме си 2-3 фешънки / кифли, но днес се запознах с едната, много е готина въобще не е надута.. чак е мила. Таа удоволетворена съм, обожавам новия си клас. Единственото, за което ме е яд, че сме различни смени с по-големите.. т.е. 8 клас сме най-големите в нашата смяна..

Loko Sofia
    Manchester United

Класа ми е мн заспал. В часовете е гробна тишина. В междучасията... амииии в тях е ОЩЕ ПО-ТИХО ! Хипер сдухани са. Не ми харесват изобщо. Ама пък предполагам, че ще свикна с тях, нооо за сега предпочитам да не стоя при тях

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    запознах се там.. но пак се шляа сама
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Колко се радвам, че сгреших. Само с няколко не се запознах, но има време. Другите са страхотниии! Даскалото е уникално и от вътре, и от вън. Класният ни е много забавен. Г-жата ни по математика се казва Галя и нали до като ни казваше учителите, и като стигна до нея вика: "Това ви е г-жата по математика, малко е лоша. И внимавайте да не и кажете Галина, защото се дразни. Може би защото галина на испански е кокошка. (Не знам така ли е, ама така казах.) Малко мълчание и после добави: "Също така да не объркате с пуйка." А пък г-жата по музика се казва ЛАЛА и пак някъв лаф пусна, ама забраих къв.
    Г-на ни по Англ. си пада малко шматка и се смяхме малко, ама е печен, а г-жата утре ще видим. Само дето г-на по ИТ е супер смотан и цял час ни говори за харддиск, дънна платка, външна памет бла бла, пък аз и още 2 момичета щяхме да заспим буквално.

Black_Fyed_Peas и моите учебници по БЕЛ са същите. :P
    А казаха ли ти колко струват, че на нас не са..?

И едно момиче от 9ти или 10ти май ни вика: "Абе тая година има много яки зайци." За момчетата говореше.

Голям фен Аватара на elito96
    Град
    Soфiя
    имем в класа 5 момчетъ супер задръстени са ... :? но пък момичетата са супер ...
    Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.

Абе другите немци от 91ва.. След днешните 4 часа зацепихте ли нещо, че аз в момента смятам да зубря думи и 1/3 не знам как да ги кажа, пък имам около 30 думи за утре , някой ако е същата трагедия да пише

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от john95
    Абе другите немци от 91ва.. След днешните 4 часа зацепихте ли нещо, че аз в момента смятам да зубря думи и 1/3 не знам как да ги кажа, пък имам около 30 думи за утре , някой ако е същата трагедия да пише
    Като не разбираш немски, защо подяволите, се набута в немска паралелка ? Защото искаше, защото ваш'те искаха или просто...абе да има там нещо ?

Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Като не разбираш немски, защо подяволите, се набута в немска паралелка ? Защото искаше, защото ваш'те искаха или просто...абе да има там нещо ?
    Ако обичаш не се обаждай като не знаеш как стоят нещата в немската...

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia
    Някой знае ли,дали мога да си купа стари учебници,защото една фр каза,че те са същите като новите(а нали сме по нова програма уж) само визията им е порменена....пък и на мен ми трябват само по МАТ и БЕЛ,защото съм подготвителен клас...

Ами и на нас този по БЕЛ даскала ни каза, че са еднакви ама променени на външен вид и подредба, и каза че няма проблем и със стария вариант да бъдем, но при вас не знам

Аз не съм от немската, ама и аз да си кажа, че днес не успях да разбера много много от френския. Сега ще си науча думите и ще се наявам да съм запомнила правилно произношението. А и намерих един сайт (не аз де) който казва как се чете думата, но не гарантирам че е правилно, но все пак ще ви го дам.Това е сайта. Дано помогне на някой, но пак казвам че не съм сигурна дали произношението е вярно.
    Благодарете на Миленчето
    Учебника ми по френски е на Echo.
    monttitty не ми се вярва приятелката ти да е права. Не случайно сме по новата програма. Но пък не съм аз човека който да ти каже. Питай учителката

Цитирай Първоначално написано от Kallyn4eto
    Аз не съм от немската, ама и аз да си кажа, че днес не успях да разбера много много от френския. Сега ще си науча думите и ще се наявам да съм запомнила правилно произношението. А и намерих един сайт (не аз де) който казва как се чете думата, но не гарантирам че е правилно, но все пак ще ви го дам.Това е сайта. Дано помогне на някой, но пак казвам че не съм сигурна дали произношението е вярно.
    Благодарете на Миленчето
    Учебника ми по френски е на Echo.
    monttitty не ми се вярва приятелката ти да е права. Не случайно сме по новата програма. Но пък не съм аз човека който да ти каже. Питай учителката
    Мерси Ама на немския тия думи ги казва някой толкова бързо, че нищо не се разбира Иначе ми помогна колкото да си поприпомня госпожата как ги казваше някой

Госпожата ми по музика е няква супер печена, леле . . .
    Обръща се към нас с "дами и господа" нон-стоп. . . Прави супер яки лафове, леко такава луда се пада, ама мн ме кефи. . .
    Отсъствия не пише. . . едно момче дойде в 8 (!!) и тя нищо . . . даже му се усмихна и вика "Ти се сети кога да дойдеш! Междучасието почва след малко " закачливо и той вика "Еми точно на време значи." . . .
    Но ни каза, че тази година мнооого ще пеем и ще имаме оценки на пеене и аз направо ще се гръмна . . . Аз не мога да пея ии. . . ужас.
    Супер якк класс смее . . .
    Класния ми е човек на място, няма грешка. . . Нито е много строг, нито дава да му се качват на главата . . . Прилича ми на дванайсетокласник и днес като се разминах с него по коридора, чак после зацепих, че това не е някой от по-горен клас, а класния ми
    По испански едната ми госпожа е готинка, мисли се за много учена, но няма лошо . . . Мила е, внимателна, разчитам й (което за мен си е чудо), обяснява хубаво, повтаря като има нужда, пише на дълго и на широко, говори силно, дава примери . . . Супер е.
    По БЕЛ е много отнесена, но и тя е добре. Личи си, че си разбира от работата жената, интересно ни накара да се представим днес (като си напишем буквите от името надолу и дадем определение за себе си с всяка буква) . . . Дооооста писахме и дооооста домашно ни даде, но . . . 8 клас все пак ;]
    По физическо също имам леки притеснения, че нещо няма да се разберем с господина, защото гледам, че май няма да ни дава да отсъстваме за тва и за онова и ще ни мъчи, ама каквото е това . . .
    Днес ходих за учебници и всички си взех. . . Дано да не съм сбъркала нещо, даноо!! Боже!
    Утре ще събираме пари за учебници по испански ии . . . такам.

Дълго стана . . . сори
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Цитирай Първоначално написано от monttitty
    Някой знае ли,дали мога да си купа стари учебници,защото една фр каза,че те са същите като новите(а нали сме по нова програма уж) само визията им е порменена....пък и на мен ми трябват само по МАТ и БЕЛ,защото съм подготвителен клас...
    Не са едни и същи, да, произведенията по литература са същите, но са в различен ред и също така има различни въпроси и задачи и т.н.

Заповядайте в моя WebBlog!

Цитирай Първоначално написано от LiRRRa
    Прави супер яки лафове, леко такава луда се пада, ама мн ме кефи. . .
    Историчката ни е такава.Много младичка и енергична ми изглежда. Днес преди да започне да предава урока и вика,че започва History Channel

Само азбуката
    В кой клас си ? Щото ние стигнахме до азбуката и звънеца би ...

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Complicated

Black_Fyed_Peas и моите учебници по БЕЛ са същите. :P
    А казаха ли ти колко струват, че на нас не са..?
    Не нищо не ни каза.. ама и тя госпожата е еднаа ние знаем повече от нея

Иначе при нас идваха 10 клас и един идва оглежда всички момичета/ако не съм сппоненала, всички са супер задръстени с изключение на 2/ ии гледа, гледа и вика на момчетата 'момчетаа момчетаа имате точно 4 готини зайки може ли да ви ги вземем и показва момичето с което стоя на един чин, мен и другите 2

е днеска си беше повече от перфектно ^^
    запознах се с повечето, всички се оказаха супер готини и съм много щастлива, че съм в тоя клас + т'ва видях още 3-4 познати, дето въобще не знаех, че учат там :Д
    запознах се и с justt :Д
    абеее, страхотен ден си беше

Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си