- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
Не съм мислила,че ще го кажа,но си искам стария клас.5183759817519379851697567816957694154% по-добре беше там.
И,НЕ - не взимам прибързани заключения,то си личи просто..
И аз имам няколко такива, ама поне останалите изглеждат някви печени и си лафим. Дано да е само притеснение и да се отпуснат![]()
бухахаПървоначално написано от Hurtmore
![]()
Иначе при нас по български и по информатика първите ми впечатления не са много добри, по информатика е няква бабешкерница на около 60 години и единственото хубаво нещо при нея е, че не трябва да си купуваме учебниците :d а по БГ е няква много вдървена и като ме вдигна да се представям (както всички други) аз не знам кво да кажа, тя седи и вика "Да.." ама както и да е, някак си замазах положението с пет думи. По математика е болна, ама щяла да има заместничка, която още не съм виждал.. По английски и госпожата, и класния са супер печени (с класния почти не пишем в клас). С повечето момчета се запознахме, с момичетата по-малко, но има време, все пак не мога за два дена да се запозная с 30 човека. Успех на другите!![]()
Първоначално написано от YouCantStopMe
може би и аз си мечтая за моят.
но като се замисля аз съм при тях 6-7 часа ..
после се прибирам и си имам и други приятели.
те ще са ми просто съученици и познати .
аз ходя там ,за да уча . не да имам тон приятели .
имам си достатъчно ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
съгласна съм...Първоначално написано от teenems
с класа си само няколко часа и това е ..
аа що имам чувството, че има доооста хора от фег дето тук пишат
"I have a BMW. But only because BMW stands for Bob Marley and The Wailers, and not because I need an expensive car."
Щом ви остава време да висите по форумите, не учите толкова здраво, колкото мен.![]()
Male
Не са само "няколко часа", а около 6-7, в продължение някъде на 30 и няколко седмици ли, колко бяха, което хич не е малко.
5 години ще ти минат с тея хора. Половината ти време ще минава с тях.
С тях ще растеш, те ще стават свидетели на спадовете и успехите ти. Така че, определено не е "все едно, това са няколко часа".
Няма нищо по-хубаво от това, да се разбираш с класа си, да споделяте, да се забавлявате, да се подкрепяте.
Уви, в моя клас не сме така. Няма и да бъдем. 2-3 дена са минали, но това е без значение. Каквото и да говорите, първото впечатление винаги е най-важното и най-правилното. Поне при мен. В класа ми има хора от двете крайности - много смотани и много отворени. Тук-таме се намират някои свестни и нормални, но те сигурно са по-малко от пръстите на едната ми ръка. Всички са се разделили на някакви групички, дистанцирани, сприхави, надути... Пак казвам, че колкото и малко да са свестните хора, искрено им се радвам. Едно такова топло отношение лъха от тях, задружни са, приятелски настроени, винаги готови да помогнат. Учителите са... ами, добре са. Много добре даже, поне засега. Има някои много печени, има някои, които прекалено се вземат насериозно, но в крайна сметка пак минават приятно часовете.
К'во друго... а, нямаме чешми по стаите, както беше в старото ми училище и трябва да се ходи все до тоалетната да се сменя водата. Много е забавно с кофата по коридора.Охранителите - мамини душици сладки! Единия днес ме пусна без униформа(бях с една моя тениска и вратовръзката на училището, пък тя униформата е тениска на училището и вратовръзката), ама някакъв смешко точно на 5 крачки от охранителя ми се направи на важен. В крайна сметка се позабавлявах и си облякох тениската.
В това училище обслужващия персонал е някакъв адски нагъл, чак е дразнещо. То аз проблеми нямам толкова с учителите(даже никакви - да чукам на дърво), колкото с лелки и с охраната.
Важното е, че поне ми е забавно и не им се връзвам много-много.
И то това е май. За друго не се сещам в момента.![]()
Първоначално написано от YouCantStopMe
+1Quiero que mi clase de edad!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
днес се запознахме с другата ни учителка по френскии... отвратителна епостоянно говори на френски и не иска да превежда, все едно учим френски не от няколко дни, а цял живот сме го учили
![]()
Инче вече всички се отпуснаха и си говорим спокойно знаем си имената и такааам. Почти всички момчета с глава или повече по-високи от мен ми викат дрбнотооии отново се движа главно с момчетата
с момичетата също ама... с момчетата е по-забавно, особенно ако спорим за нещо
![]()
айде ставам да пиша домашни![]()
Това че тя говори само на френски и какъвто и да е език е само във ваша полза
Защото когато слушаш някой да говори на определн език ти се набива яко в главата
![]()
![]()
![]()
еми да ама ние сми имали до сега само 6 часа не знаем толкова много... а тя говори само на френскии и като я питаш нещо кво значи, не казва нищо
+1Първоначално написано от YouCantStopMe
![]()
Ооох, вече ги познавам, но не ми харесват много. Даже си искам стария клас. Разбирам се само с ....момент само да преброя..пет момичета, може и по-малко да станат. С другите само Здравей и това е. Важно е да имам само един човек поне, да си говорим, пък все пак ще учим, няма да си говорим постоянно. Учителите биват, само тази по математика ме притеснява, защото в часа е една лудница, а сме на преговор. Представям си по нататък какво ще става.по испански ни е добре учителката, става.
Явно само аз съм си харесала класа ии не си искам стария /нищо лично Sarafina/тези са 100 пъти по-добре от старите. Ония постоянно говорят в час, обиждат, псуват, а тези въобще не са такиваа
в час ако г-жата е по-строга е гробна тишина, ако е някоя като едната по ФЕ си е шумно, но приятно шумно
![]()
ООО класа ми е мега якк . . . Обичам си го вече!!
Говоря си със всички, познавам се със всички, много са свестни от първия до последния. . . Има някои по-срамежливички, но са мн яки хора . . . Стария клас също беше готин, но тозии . . . Ах!
По испански вече преполових една тетрадка . . . Малее.. супер мн неща знам вече!!. . . Ебаси якия език!
По математика сме на преговор . . .
По Бел вече почнахме да си учим здраво . . .
По ИТ е супер якоо. . . цял час чат!!
Сега чакам рисуванетоооо . . .![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
очаквах да се запозная с някой защото изгубих всички приятели ако могат да се нарекат такивано.... мнозинството се оказа от бившия съседен( бяхме 2 седми класа) а те са
.........
странно ,но класът започва да ми харесва.
и се радвам![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Аз в първия момент като видях новият ми клас се стъписах....но сега всички ми се струват адски готини и се радвам че попаднах в такава приятна среда между тях..
Ох.. днеска беше по-приятно от вчера.Заливахме се от смях..Няма да казвам защо.![]()
Ох,Кристофорчоооооо...![]()
е видя ли ! и при мен стана така ..Първоначално написано от YouCantStopMe
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Класът е мега як и се радвам, че попаднах в точно тази паралелка, при тези учители.![]()
Male
Не казвам,че сме се сплотили,сприятелили повече.. или нещо подобно.Те си остават същите..Само дето беше малко по-забавно.Първоначално написано от teenems
![]()
Сряда контролничка по английскииии...
Ама то ще е лесно,предполагам.
Осмокласници, помощ.
Аз сега съм 7ми клас и днес учителката ми от частните уроци ми даде 180 задачи по математика, за да провери на какво ниво съм. По дяволие, все едно е писано на китайски, абсолютно нищо не разбирам и заради шибаната математика ще се проваля - сигурна съм. А аз толкова задачи за 4 дни не съм решавала през целия си съзнателен живот. Явно ще се наложи да си остана в тъпото квартално училище ;/
На вас също ли ви даваха толкова задачи? Тая ми вика, че на ден трябвало да решавам най-малко по 2 часа задачи, а най-добре било по 3-4. И като се има предвид, че по още толкова трябва да отделям и за БЕЛ и за другите предмети, аз няма да мога да се справя, предчувствам. Не очаквах, че ще е толкова зле. Не знаех, че съм толкова зле. ;/
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.