.
Отговор в тема
Страница 50 от 62 ПървиПърви ... 4046474849505152535460 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 226 до 1 250 от общо 1540
    Не съм мислила,че ще го кажа,но си искам стария клас.5183759817519379851697567816957694154% по-добре беше там.
    И,НЕ - не взимам прибързани заключения,то си личи просто..

И аз имам няколко такива, ама поне останалите изглеждат някви печени и си лафим. Дано да е само притеснение и да се отпуснат

Цитирай Първоначално написано от Hurtmore
    По математика е няква злобна и мяза на зайка XD ама аз и бездруго си мразя математиката :ДДД
    бухаха

Иначе при нас по български и по информатика първите ми впечатления не са много добри, по информатика е няква бабешкерница на около 60 години и единственото хубаво нещо при нея е, че не трябва да си купуваме учебниците :d а по БГ е няква много вдървена и като ме вдигна да се представям (както всички други) аз не знам кво да кажа, тя седи и вика "Да.." ама както и да е, някак си замазах положението с пет думи. По математика е болна, ама щяла да има заместничка, която още не съм виждал.. По английски и госпожата, и класния са супер печени (с класния почти не пишем в клас). С повечето момчета се запознахме, с момичетата по-малко, но има време, все пак не мога за два дена да се запозная с 30 човека. Успех на другите!

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Не съм мислила,че ще го кажа,но си искам стария клас.5183759817519379851697567816957694154% по-добре беше там.

може би и аз си мечтая за моят.
    но като се замисля аз съм при тях 6-7 часа ..
    после се прибирам и си имам и други приятели.
    те ще са ми просто съученици и познати .
    аз ходя там ,за да уча . не да имам тон приятели .
    имам си достатъчно ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от teenems

може би и аз си мечтая за моят.
    но като се замисля аз съм при тях 6-7 часа ..
    после се прибирам и си имам и други приятели.
    те ще са ми просто съученици и познати .
    аз ходя там ,за да уча . не да имам тон приятели .
    имам си достатъчно ..
    съгласна съм...
    с класа си само няколко часа и това е ..

аа що имам чувството, че има доооста хора от фег дето тук пишат
    "I have a BMW. But only because BMW stands for Bob Marley and The Wailers, and not because I need an expensive car."

Щом ви остава време да висите по форумите, не учите толкова здраво, колкото мен.
    Male

Не са само "няколко часа", а около 6-7, в продължение някъде на 30 и няколко седмици ли, колко бяха, което хич не е малко.
    5 години ще ти минат с тея хора. Половината ти време ще минава с тях.
    С тях ще растеш, те ще стават свидетели на спадовете и успехите ти. Така че, определено не е "все едно, това са няколко часа".
    Няма нищо по-хубаво от това, да се разбираш с класа си, да споделяте, да се забавлявате, да се подкрепяте.

Уви, в моя клас не сме така. Няма и да бъдем. 2-3 дена са минали, но това е без значение. Каквото и да говорите, първото впечатление винаги е най-важното и най-правилното. Поне при мен. В класа ми има хора от двете крайности - много смотани и много отворени. Тук-таме се намират някои свестни и нормални, но те сигурно са по-малко от пръстите на едната ми ръка. Всички са се разделили на някакви групички, дистанцирани, сприхави, надути... Пак казвам, че колкото и малко да са свестните хора, искрено им се радвам. Едно такова топло отношение лъха от тях, задружни са, приятелски настроени, винаги готови да помогнат. Учителите са... ами, добре са. Много добре даже, поне засега. Има някои много печени, има някои, които прекалено се вземат насериозно, но в крайна сметка пак минават приятно часовете.
    К'во друго... а, нямаме чешми по стаите, както беше в старото ми училище и трябва да се ходи все до тоалетната да се сменя водата. Много е забавно с кофата по коридора. Охранителите - мамини душици сладки! Единия днес ме пусна без униформа(бях с една моя тениска и вратовръзката на училището, пък тя униформата е тениска на училището и вратовръзката), ама някакъв смешко точно на 5 крачки от охранителя ми се направи на важен. В крайна сметка се позабавлявах и си облякох тениската. В това училище обслужващия персонал е някакъв адски нагъл, чак е дразнещо. То аз проблеми нямам толкова с учителите(даже никакви - да чукам на дърво), колкото с лелки и с охраната. Важното е, че поне ми е забавно и не им се връзвам много-много.
    И то това е май. За друго не се сещам в момента.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar

+1 Quiero que mi clase de edad!!!!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    днес се запознахме с другата ни учителка по френскии... отвратителна е постоянно говори на френски и не иска да превежда, все едно учим френски не от няколко дни, а цял живот сме го учили

Инче вече всички се отпуснаха и си говорим спокойно знаем си имената и такааам. Почти всички момчета с глава или повече по-високи от мен ми викат дрбнотоо ии отново се движа главно с момчетата с момичетата също ама... с момчетата е по-забавно, особенно ако спорим за нещо

айде ставам да пиша домашни

Това че тя говори само на френски и какъвто и да е език е само във ваша полза
    Защото когато слушаш някой да говори на определн език ти се набива яко в главата

Град
    Пловдив
    еми да ама ние сми имали до сега само 6 часа не знаем толкова много... а тя говори само на френскии и като я питаш нещо кво значи, не казва нищо

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    +1

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Ооох, вече ги познавам, но не ми харесват много. Даже си искам стария клас. Разбирам се само с ....момент само да преброя..пет момичета, може и по-малко да станат. С другите само Здравей и това е. Важно е да имам само един човек поне, да си говорим, пък все пак ще учим, няма да си говорим постоянно. Учителите биват, само тази по математика ме притеснява, защото в часа е една лудница, а сме на преговор. Представям си по нататък какво ще става. по испански ни е добре учителката, става.

Град
    Пловдив
    Явно само аз съм си харесала класа ии не си искам стария /нищо лично Sarafina/ тези са 100 пъти по-добре от старите. Ония постоянно говорят в час, обиждат, псуват, а тези въобще не са такиваа в час ако г-жата е по-строга е гробна тишина, ако е някоя като едната по ФЕ си е шумно, но приятно шумно

Цитирай Първоначално написано от Zodiac
    аа що имам чувството, че има доооста хора от фег дето тук пишат
    защото е така

ООО класа ми е мега якк . . . Обичам си го вече!!
    Говоря си със всички, познавам се със всички, много са свестни от първия до последния. . . Има някои по-срамежливички, но са мн яки хора . . . Стария клас също беше готин, но тозии . . . Ах!
    По испански вече преполових една тетрадка . . . Малее.. супер мн неща знам вече!!. . . Ебаси якия език!
    По математика сме на преговор . . .
    По Бел вече почнахме да си учим здраво . . .
    По ИТ е супер якоо. . . цял час чат!!
    Сега чакам рисуванетоооо . . .
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

очаквах да се запозная с някой защото изгубих всички приятели ако могат да се нарекат такива но.... мнозинството се оказа от бившия съседен( бяхме 2 седми класа) а те са .........

странно ,но класът започва да ми харесва.
    и се радвам
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Аз в първия момент като видях новият ми клас се стъписах....но сега всички ми се струват адски готини и се радвам че попаднах в такава приятна среда между тях..

Ох.. днеска беше по-приятно от вчера.Заливахме се от смях..Няма да казвам защо.
    Ох,Кристофорчоооооо...

Ох,Кристофорчоооооо...
    е видя ли ! и при мен стана така ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Класът е мега як и се радвам, че попаднах в точно тази паралелка, при тези учители.
    Male

Цитирай Първоначално написано от teenems
    Ох,Кристофорчоооооо...
    е видя ли ! и при мен стана така ..
    Не казвам,че сме се сплотили,сприятелили повече.. или нещо подобно.Те си остават същите..Само дето беше малко по-забавно.
    Сряда контролничка по английскииии...
    Ама то ще е лесно,предполагам.

Осмокласници, помощ.
    Аз сега съм 7ми клас и днес учителката ми от частните уроци ми даде 180 задачи по математика, за да провери на какво ниво съм. По дяволие, все едно е писано на китайски, абсолютно нищо не разбирам и заради шибаната математика ще се проваля - сигурна съм. А аз толкова задачи за 4 дни не съм решавала през целия си съзнателен живот. Явно ще се наложи да си остана в тъпото квартално училище ;/
    На вас също ли ви даваха толкова задачи? Тая ми вика, че на ден трябвало да решавам най-малко по 2 часа задачи, а най-добре било по 3-4. И като се има предвид, че по още толкова трябва да отделям и за БЕЛ и за другите предмети, аз няма да мога да се справя, предчувствам. Не очаквах, че ще е толкова зле. Не знаех, че съм толкова зле. ;/

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си