.
Отговор в тема
Страница 52 от 62 ПървиПърви ... 242484950515253545556 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 276 до 1 300 от общо 1540
    Град
    In your pink dreams.. :]
    Хах.. Класа ми- почти пълна трагедия, има само печени момчета и 1 момиче.. Иначе даскалото е яко запознах се с доста хора.А по френски не ни мъчат толкова, въпреки че е доста отегчително.. Онзи ден имах 3 блока Ама не ми е толкова трудно.. И ние имаме контролно в сряда да не остана по назад..

Град
    софия
    Класа ми е много готин.Всички с 1-2 изключения са супер печени и забавни.Всеки ден имам по 4 часа английски и още от първия ден ни дадоха домашни и съчинения. А, и между другото YouCantStopMe и аз съм с този учебник със сърфа отпред.Госпожата каза, че ще го минем целия за 2 месеца и после почваме с другия, дето се води 2-ро ниво.По математика не си спомням нищо за учебника ама госпожата е малкоо...строгичка и нищо почти не мога да разбера при нея, ама карай, все някак ще уча.По БЕЛ г-жата ме кефи, добре обяснява.Имам малко притеснения относно този по физическо, защото 2-рия час писа на целия клас закъснения, защото не можахме да намерим съблекалните и закъсняхме с 3 минути.Но като цяло съм доволна.

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Аз също като VeRoNa съм с по 4 часа английски на ден (само в петъка по 2 xD).. Ние ще сме с OPPORTUNITIES for Bulgaria на Longman, мисля че се пада първия - т.е. червения:
    В най-скоро време би трябвало да ги получим. Ние досега си припомняхме азбуката, гласни - съгласни букви , както и държавите, и националностите, писахме имейл, и така . Нищо трудно като цяло. И ние трябва до 2 месеца някъде да го свършим учебника, и ще сменим, и трите учебника за 1 година . Госпожата по английски изглежда малко строга, но така може би е по-добре.

Loko Sofia
    Manchester United

[quote=ElinoOor][quote=ElenorRugby]Hallo! Четох аз тука неволите ви и искам да ви ЗАКОВА и да не се оплаквате от класните си. В сряда имахме 4 часа НЕМСКИ и взехме азбуката + сто думи. СТО. В четвъртък взехме диалози за запознанство (от сорта на Wie hei
    [size=3]Sie ist ein Star
    Ihr Traum ist wahr..
    Sie tanzt im Licht..

Nachts liegt sie wach und die Angst kommt ganz nah..
    Sie sucht das M

Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от smiLexaga1n
    Аз също като VeRoNa съм с по 4 часа английски на ден (само в петъка по 2 xD).. Ние ще сме с OPPORTUNITIES for Bulgaria на Longman, мисля че се пада първия - т.е. червения:
    В най-скоро време би трябвало да ги получим. Ние досега си припомняхме азбуката, гласни - съгласни букви , както и държавите, и националностите, писахме имейл, и така . Нищо трудно като цяло. И ние трябва до 2 месеца някъде да го свършим учебника, и ще сменим, и трите учебника за 1 година . Госпожата по английски изглежда малко строга, но така може би е по-добре.
    Аз на курсовете по английски съм с тези учебници. Много добре е написано всичко. Добър учебник са ви избрали.

Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Аз на курсовете по английски съм с тези учебници. Много добре е написано всичко. Добър учебник са ви избрали.
    И аз на курсовете съм с тях, обаче е само "Opportunities", няма "for Bulgaria".
    Male

Цитирай Първоначално написано от smiLexaga1n
    В най-скоро време би трябвало да ги получим. Ние досега си припомняхме азбуката, гласни - съгласни букви , както и държавите, и националностите, писахме имейл, и така . Нищо трудно като цяло. И ние трябва до 2 месеца някъде да го свършим учебника, и ще сменим, и трите учебника за 1 година .
    +1 (т.е. и ние сме с тези учебници + учебни тетрадки)
    Но ние си ги получихме още във втория учебен ден и имаме 5 часа АЕ на ден (4 редовни + 1 СИП), само в понеделник са 3.
    Иначе наща госпожа иска 1 голяма тетрадка за работа в клас + домашна работа, 1 тетрадка-речник, 1 тетрадка за съчиненията ни и 1 тетрадка за упражнение на думите. Така де, раничката ми тежи
    Слам Копам: Та аз ви нарекох недоразвити едноклетъчни неандерталци.
    Плочката: Никой не може да ни вика недоразвити еднолични нинджи без палци.

Стискайте палци утре тест по Немски - на около 150 думи (не се знае колко ще ни даде ама имаме 4 часа на веднъж - така че едва ли и дреме ) сега седнах и прегледах думите около 30 не ги знаех доста добре .. сега ги намалих до около 10 - 12 и сега тези останали ще ги понапиша по един ред и съм Ready To Go.
    Но все пак стискайте палци - казвайте ако имате някакви входни.. аз само по Български съм правил и утре сигурно ще ми го връщат
    ПП> За Господина ни по БЕЛ се носят легенди, че на подгответата миналата година е писал 2 шестици за годината от всичките 7 паралелки Машина

По един ред! Нас ни карат да пишем думата 20 пъти на немски и 20 пъти на български, направо се скапвам.
    Male

Съжалявам те... нас ни карат 3 пъти на немски минимум и всичко е по наша преценка... Аз пиша лесните думи по 3 пъти и всички глаголи и съществителни по ред, два...
    Мисля,че 2 реда са предостатъчни да ти се набие в главата думата...

Бтв проверяват ли ви домашното ?

Нас ни карат по 10 пъти само. А иначе тва няма да е кой знае кво контролно. Всяка седмица ше пускат такива на думите ии съм сигурна, че няма да е 4 часа А около 20 мин, или най- много един час. Не съм сигурна.. утре ще видим
    Иначе на нас ни проверява домашното

Ние взехме доста думи по английски,но те повечето са ни познати-знаем ги.Взехме и граматика - a/an и the.Взехме и числата,и азбуката.
    Така че утре ще правим на това контролна.
    Домашната я четем.
    А пък аз току-що си попълних бележникаааааааа.

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    Май утре ще правим контролно, само дето аз последна научавам... знам ги вече нещата горе-долу.. абе майната му вече..
    ПП: НЕ МОГА да запомня азбуката!!!
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Цитирай Първоначално написано от faststep
    По един ред! Нас ни карат да пишем думата 20 пъти на немски и 20 пъти на български, направо се скапвам.
    на немски и на БЪЛГАРСКИ?! Ъъъ..

Нашата класна ни каза "Ако искате не ги и упражнявайте, само ги знайте и ги пишете вярно"
    [size=3]Sie ist ein Star
    Ihr Traum ist wahr..
    Sie tanzt im Licht..

Nachts liegt sie wach und die Angst kommt ganz nah..
    Sie sucht das M

Нас ни карат всичко по 4 реда. Вчера изписах 25 страници

Цитирай Първоначално написано от Millen4ety
    Май утре ще правим контролно, само дето аз последна научавам... знам ги вече нещата горе-долу.. абе майната му вече..
    ПП: НЕ МОГА да запомня азбуката!!!
    аз немската не мога да я кажа :Д ; Мога да я напиша (щот е като английската :Д ) иначе да я казвам ми е зор - че трябва да се замислям как се чете точно

А утре искам поне 5 да изкарам

:S Утре ще ни връщат входните по БЕЛ

Цитирай Първоначално написано от iratenax
    Нас по 10 пъти, а днес съм писал около час.. Към два-три листа голям формат изписах. Ама то какво да очакваш, така се учи език.

хич не ми се почваше но сега пък не искам да свършва НИКОГААА!!!! толкова е яко, имаме само 2ма нови ученика иииииииииииииииииииииииии и 18 часа английски
    когато не си по коридорите в дск направо се чудиш къде да ходиш

Цитирай Първоначално написано от velinio
    Цитирай Първоначално написано от iratenax
    Нас по 10 пъти, а днес съм писал около час.. Към два-три листа голям формат изписах. Ама то какво да очакваш, така се учи език.
    еми нас не ни карат да ги пишим

^Сега се кефиш,но някой ден може и да съжеляваш,защото първо,че като се пишат повечко думите се помнят по-лесно и второ,че като ги пишеш по 5 реда примерно / аз по толкова ги пиша/ ти се забиват яко в главата и после трудно излизат,което е хубаво,защото нито рез ваканцията забравяш нито нищо...нооо всеки си преценява
    Cause every girl here wonna be her..
    She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!

При нас не е задължително да се пишат. Който както иска да ги учи, важното е да се знаят. Аз лично ги пиша, `щото така съм свикнала.
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

КонтролниЧКАТА по Английски мина успешно.Утре ще видя какви съм ги забъркала.Днеска взехме доооооооста думи,но те повечето няк'ви националности,държави.Абе-тъпа работа.В единия час,заклевам се,щях да се тръшна на чина и да заспя.
    Утре ще правим по математика входно.Първото входно засега.Други не сме правили.По БЕЛ не знам,сигурно ще кажат утре.
    Олее...всичко съм забравила по тая (тъпа) математика. Сериозно говоря.Тука взимам да решавам някакъв тест и на геометричнитееее...не е за разправяне.Стискайте палци и се молете за мен.
    По БЕЛ още не сме получили учебниците.
    Кой от тук по Математика е на Архимед?

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Мен много много не ми се ходи ама като трябва... тая година съм зайче и ново даскало...автобуси работи, иначе се запознах с нови хора яко е

Моя учебник по математика е на Архимед
    sladkata_ani4ka

Хей.. аз не пиша много, много.. но пък за това следя темата редовно !
    Вчера направихме контролна по Английски, а днес си направихме входното по Математика.. По Английски беше доста лесна / поне за мен.. знам ли, може да е защото материала го знаех и преди това.. / ..днес ни ги върнаха.. имам пълно 6 ..НО господина каза, че като цяло положението с контролните е било ТРАГИЧНО За жалост, съучениците ми български не могат да говорят / някои /, та камо ли Английски Ще се оправят : ) По Математика днес на входното.. теста беше нормален.. нито труден, нито лесен Мисля, че се справих.. незнам, ще видим като ги върнат.. По БЕЛ госпожата ни каза, че и тя не знае кога ще правим.. каза, че още не е направила теста, а и можело да не ни предупреди.. когато й скимнело.. Какво да ви кажа.. на ден имаме по 8 часа Английски език от 10.. от 7 и 20 до 16 и 40 сме на училище.. демек по цял ден.. на ден имаме около 4-5 часа А уроци, 1 час В уроци, и следобяд имаме 3 часа С уроци.. от 13 и 10 до 14 и 10 имаме почивка : ) Ходим да ядем.. и т.н., всеки както иска : ) Думи сме взели около 200 горе-долу.. Взехме няк'ви въпроси.. и така.. А, думите ги пишем.. ами различно.. всеки по колкото иска, но е важно да се знаят ! Тези думи, които ги знам аз ги пиша по 1-2 реда, може и 3.. зависи от думата : ) А пък новите - по 5 / реда /ни посъветваха, та да можем да ги запомним.. За сега ми е лесно, може би е защото знам материала, който взимаме.. незнам.. ще видим след време как ще е.. Айде за сега чао

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си