- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
Първоначално написано от john95
госпожата много го обича
оня ден му даде числата до 100 по 3 пъти
ам защо да се прави че може да свири на китара![]()
Same.Първоначално написано от ElenorRugby
![]()
Male
Yeah the same Shit we are talking aboutПървоначално написано от faststep
![]()
![]()
![]()
А Румен е шибек не може да свири седи по 2 месеца на интрото на някоя песен и накрая я издокарва с фалшивата си китара![]()
Не шегувам се разбира се просто с него все си правим някакви шеги ^^ Ааа и ако е голям простак понякога (да си го кажем - винаги..) не се чудете - във всяка гимназия има хора приети с документ от 4 км ^^![]()
![]()
Да се включа и аз към темата![]()
Значи класа ми може да се каже,че е як има си и смотани хора де,но повечето са пекани...учителския колектив в "елитната" езикова гимназия направо цепи..особено тази по математика - не спира да вика,даже и измислихме и прякор - Здравка Гаматаонзи ден говореше на капачка от маркер,просто и хлопа дъската и е време да се пенсионира
Класната ми е яка,само малко в повечко вика,но се свиква ;д Учим многоо и се поуморявам,но съм си доволна.
Досега събрах доста оценки:
френски - 4,5,6,6,6,6
математика - 6
бел - 5,5,6
инф.техн. - 6
фвс - 6
избр.изкуство - 6
ии това е общо взето..кефят ме е зайците от другите класовеПървите две седмици ходих с огромно желание,но да ви кажа вече ми омръзна и искам зимна ваканция
Всяка седмица започвам с мисълта за петък... ;д
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
Ей, колко сте изписали! При мен върви много добре, с едно ГОЛЯМО изключение - май вторият ни език ще бъде френски.Нещо хич не го искам, въпреки че Париж го обожавам.
А за оценки:
Испански език - 6,5,5 и сега следва още една, мисля че 6
БЕЛ - 6,6
математика - 5
История - 5
Гегорафия- 6
Физика - 6,6
химия - 6
ФВС - нищо
Биология - 6
Това е. Дволна съм, пък и като се има в предвид, че озенките ми по разказвателните ми са от входни.![]()
айляяк =D>
Ъъ кой клас си ?Първоначално написано от elito6754
![]()
Заклевам се много си се прецакала - Физика / Химия / История / География / Биология - е то по гадни предмети няма, а да ги учиш и 8 клас :X
А си супер добре по оценки на език![]()
Аз по немски имам : 5,5,5,5,4,5,6 (6тицата нововъведение от днеска)
Neeeee, ne Rumen, Rosen e.Prosto sum go prochela greshno.Toq Rumen ne go znam koi e.Ma she go izdirq
P.P.:Vuzmojno e da go poznavam, ma imena ne pomnq![]()
No kirilica :/ sorka
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ани да ти дам описание - висок не повече от 180 и толкова няма..
Русоляв с очила, тресе го пубертета повече отколкото земетресения е имало въобще, свири на китара ама не знам дали я носи в даскало иии предполагам че по зле от него по френски едва ли има![]()
Seshtam se za trima, koito otgovarqt na opisanieto![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Моя човек блика от тестостеронПървоначално написано от AnIcHkAtA
един пъпчив.. идва от еврейското ... кво друго
![]()
ААА!!!
Прическата му е в стил Бийтълс една 'паничка''купа' абе все едно са сложили паницата на главата му и са рязали всичко надоло![]()
Пие, пуши (май само наргиле) абе прави се на пич пред новия клас ^^
Познавам 2ма От ФЕГ и 2ма от НЕГ xD
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Кои познаваш от НЕГ![]()
Учила съм малко езика преди това. Относно разказвателните - поне няма да ги уча на друг език.Първоначално написано от john95
![]()
Нещо будалкаш ли меКой е казал че аз ще вляза в паралелката с изучаване на всичко на немски
![]()
a в коя искаш да си?Първоначално написано от john95
Ани тоя Румен е от моя клас.
Не си носи китарата, ама свири веднъж на китарата на учителя по сип-френски /учим песнички/
Мели, ти къде учеше?![]()
Тоя по сип-френски,обаче свири яко...А "Здравка-Гамата" да не е Здравка Пискулийска от фег-аПървоначално написано от Kallyn4eto
![]()
Еее, може да. Говорех попринцип за останалите езикови, където ги няма тези разпределения след 8 клас и се учат разказвателните на езика.Първоначално написано от john95
Бтв, изпита за Лайнстунг задължителен ли е?![]()
Не ама наште 100% ще ме карат да отида![]()
ама съм решил, че ще пиша Шпрах диплома (средното тоест)
Не смятам че ще ме приемат в Лайстунга, а пък и всички там ги заклеймяват за лузъри което е тъпо и гадно![]()
Самотен или не, дясната ръка винаги на лице
Мхм. Разпределенията ги знам от дне амоя приятелка там. А в Шпрах диплома не се ли учат пак на немски или се лъжа?![]()
и на мен една приятелка ми разказваше за паралелките в немската..
та сега за неразбралите като мен да поясниш.
Доколкото разбрах едната паралелка е по германската система,т.е. биология, физика, химия етц. ще учите на немски, както сме ние в другите езикови (лайстунг?)
За другите две не знам и ако можеш да ми кажеш (тя мойта ми обясняваше ама не си спомням:/ )
Ама нали в 9ти клас някой предмети ще са на немски, независимо дали искаш?А пък изпита за Лайстунгскласе е след 9ти клас при нас. Разкажете, моля, че нещо не съм информиран.
![]()
Между другото, някой знае ли къде избяга уебпрнг?![]()
Male
еми не знам точно и аз..
При нас сега началото на 9ти е изпита за Лайстунг май... също така си прав има някой предмети които ще ни преподава немец, ама и българин..
Шпрах (2рото) е пак с малко немци и българи.. но българите преобладават за разлика от Лайстунг.. При нас тъпото е че който влезе в Лайстунг го заклеймяват като зубър и веднага го пишат някъф сдухан.. А преспективите са големи която и паралелка да завършиш- щот научаваш немски и караш изпита за перфектно владеене на немски език..
Просто Лайстунг дипломата ти е все едно си немец и като ходиш в Германия в Университет, има повече места за немците (тоест и за теб, щот си с немска диплома) а ако си Шпрах си в квотата на чужденците.. ама българите пишат високи оценки и ти като завършиш с над 5,50 българска диплома, а немците пишат слаби оценки в Лайстунг, то по изгодно ти е да кандидатстваш с БГ дипломата и те приемат 100%...
Наште 100% ще искат да се пробвам на изпита за Лайстунг ама аз не искам да се записвам отсега съм решил..
Иначе фастстеп ти беше от.. Стара загора ? нали..
Ти в Лайстунг ли искаш и как се справяш по немски ?![]()
Самотен или не, дясната ръка винаги на лице