.
Отговор в тема
Страница 58 от 62 ПървиПърви ... 848545556575859606162 ПоследнаПърви
Резултати от 1 426 до 1 450 от общо 1540
    Цитирай Първоначално написано от john95
    Точно тоя с купата на главата и очилата дето си ги побутва със средния пръст

И по френски сигурно няма кой да го бие на тъпотия
    госпожата много го обича
    оня ден му даде числата до 100 по 3 пъти

ам защо да се прави че може да свири на китара

Цитирай Първоначално написано от ElenorRugby
    На Шритчето едни от класа му викаме Шит
    Same.
    Male

Цитирай Първоначално написано от faststep
    Цитирай Първоначално написано от ElenorRugby
    На Шритчето едни от класа му викаме Шит
    Same.
    Yeah the same Shit we are talking about

А Румен е шибек не може да свири седи по 2 месеца на интрото на някоя песен и накрая я издокарва с фалшивата си китара
    Не шегувам се разбира се просто с него все си правим някакви шеги ^^ Ааа и ако е голям простак понякога (да си го кажем - винаги..) не се чудете - във всяка гимназия има хора приети с документ от 4 км ^^

Да се включа и аз към темата
    Значи класа ми може да се каже,че е як има си и смотани хора де,но повечето са пекани...учителския колектив в "елитната" езикова гимназия направо цепи..особено тази по математика - не спира да вика,даже и измислихме и прякор - Здравка Гамата онзи ден говореше на капачка от маркер,просто и хлопа дъската и е време да се пенсионира Класната ми е яка,само малко в повечко вика,но се свиква ;д Учим многоо и се поуморявам,но съм си доволна.
    Досега събрах доста оценки:
    френски - 4,5,6,6,6,6
    математика - 6
    бел - 5,5,6
    инф.техн. - 6
    фвс - 6
    избр.изкуство - 6

ии това е общо взето..кефят ме е зайците от другите класове Първите две седмици ходих с огромно желание,но да ви кажа вече ми омръзна и искам зимна ваканция Всяка седмица започвам с мисълта за петък... ;д
    все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Ей, колко сте изписали! При мен върви много добре, с едно ГОЛЯМО изключение - май вторият ни език ще бъде френски. Нещо хич не го искам, въпреки че Париж го обожавам. А за оценки:

Испански език - 6,5,5 и сега следва още една, мисля че 6
    БЕЛ - 6,6
    математика - 5
    История - 5
    Гегорафия- 6
    Физика - 6,6
    химия - 6
    ФВС - нищо
    Биология - 6

Това е. Дволна съм, пък и като се има в предвид, че озенките ми по разказвателните ми са от входни.

Град
    ПЛОВДИВ -- БУЛ.ИЗТОЧЕН 10 - ст.ХРИСТО БОТЕВ
    айляяк =D>

Цитирай Първоначално написано от elito6754
    Ей, колко сте изписали! При мен върви много добре, с едно ГОЛЯМО изключение - май вторият ни език ще бъде френски. Нещо хич не го искам, въпреки че Париж го обожавам. А за оценки:

Испански език - 6,5,5 и сега следва още една, мисля че 6
    БЕЛ - 6,6
    математика - 5
    История - 5
    Гегорафия- 6
    Физика - 6,6
    химия - 6
    ФВС - нищо
    Биология - 6

Това е. Дволна съм, пък и като се има в предвид, че озенките ми по разказвателните ми са от входни.
    Ъъ кой клас си ?

Град
    София
    8 клас - НТБГ - Бизнес администрация - ИЕ.

Заклевам се много си се прецакала - Физика / Химия / История / География / Биология - е то по гадни предмети няма, а да ги учиш и 8 клас :X

А си супер добре по оценки на език
    Аз по немски имам : 5,5,5,5,4,5,6 (6тицата нововъведение от днеска )

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Neeeee, ne Rumen, Rosen e.Prosto sum go prochela greshno.Toq Rumen ne go znam koi e .Ma she go izdirq
    P.P.:Vuzmojno e da go poznavam, ma imena ne pomnq
    No kirilica :/ sorka
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Ани да ти дам описание - висок не повече от 180 и толкова няма..
    Русоляв с очила, тресе го пубертета повече отколкото земетресения е имало въобще, свири на китара ама не знам дали я носи в даскало иии предполагам че по зле от него по френски едва ли има

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Seshtam se za trima, koito otgovarqt na opisanieto
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Seshtam se za trima, koito otgovarqt na opisanieto
    Моя човек блика от тестостерон един пъпчив.. идва от еврейското ... кво друго
    ААА!!!
    Прическата му е в стил Бийтълс една 'паничка''купа' абе все едно са сложили паницата на главата му и са рязали всичко надоло

Пие, пуши (май само наргиле) абе прави се на пич пред новия клас ^^

Голям фен Аватара на melinor
    Познавам 2ма От ФЕГ и 2ма от НЕГ xD
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Кои познаваш от НЕГ

Град
    София
    Заклевам се много си се прецакала - Физика / Химия / История / География / Биология - е то по гадни предмети няма, а да ги учиш и 8 клас :X

А си супер добре по оценки на език
    Аз по немски имам : 5,5,5,5,4,5,6 (6тицата нововъведение от днеска )
    Учила съм малко езика преди това. Относно разказвателните - поне няма да ги уча на друг език.

Нещо будалкаш ли ме Кой е казал че аз ще вляза в паралелката с изучаване на всичко на немски

Нещо будалкаш ли ме Кой е казал че аз ще вляза в паралелката с изучаване на всичко на немски
    a в коя искаш да си?

Ани тоя Румен е от моя клас.
    Не си носи китарата, ама свири веднъж на китарата на учителя по сип-френски /учим песнички/

Мели, ти къде учеше?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Kallyn4eto
    a в коя искаш да си?

Ани тоя Румен е от моя клас.
    Не си носи китарата, ама свири веднъж на китарата на учителя по сип-френски /учим песнички/

Мели, ти къде учеше?
    Тоя по сип-френски,обаче свири яко...А "Здравка-Гамата" да не е Здравка Пискулийска от фег-а

Град
    София
    Еее, може да. Говорех попринцип за останалите езикови, където ги няма тези разпределения след 8 клас и се учат разказвателните на езика.

Бтв, изпита за Лайнстунг задължителен ли е?

Не ама наште 100% ще ме карат да отида
    ама съм решил, че ще пиша Шпрах диплома (средното тоест)
    Не смятам че ще ме приемат в Лайстунга, а пък и всички там ги заклеймяват за лузъри което е тъпо и гадно
    Самотен или не, дясната ръка винаги на лице

Град
    София
    Мхм. Разпределенията ги знам от дне амоя приятелка там. А в Шпрах диплома не се ли учат пак на немски или се лъжа?

и на мен една приятелка ми разказваше за паралелките в немската..
    та сега за неразбралите като мен да поясниш.
    Доколкото разбрах едната паралелка е по германската система,т.е. биология, физика, химия етц. ще учите на немски, както сме ние в другите езикови (лайстунг?)
    За другите две не знам и ако можеш да ми кажеш (тя мойта ми обясняваше ама не си спомням:/ )

Ама нали в 9ти клас някой предмети ще са на немски, независимо дали искаш? А пък изпита за Лайстунгскласе е след 9ти клас при нас. Разкажете, моля, че нещо не съм информиран.

Между другото, някой знае ли къде избяга уебпрнг?
    Male

еми не знам точно и аз..
    При нас сега началото на 9ти е изпита за Лайстунг май... също така си прав има някой предмети които ще ни преподава немец, ама и българин..
    Шпрах (2рото) е пак с малко немци и българи.. но българите преобладават за разлика от Лайстунг.. При нас тъпото е че който влезе в Лайстунг го заклеймяват като зубър и веднага го пишат някъф сдухан.. А преспективите са големи която и паралелка да завършиш- щот научаваш немски и караш изпита за перфектно владеене на немски език..
    Просто Лайстунг дипломата ти е все едно си немец и като ходиш в Германия в Университет, има повече места за немците (тоест и за теб, щот си с немска диплома) а ако си Шпрах си в квотата на чужденците.. ама българите пишат високи оценки и ти като завършиш с над 5,50 българска диплома, а немците пишат слаби оценки в Лайстунг, то по изгодно ти е да кандидатстваш с БГ дипломата и те приемат 100% ...

Наште 100% ще искат да се пробвам на изпита за Лайстунг ама аз не искам да се записвам отсега съм решил..

Иначе фастстеп ти беше от.. Стара загора ? нали..
    Ти в Лайстунг ли искаш и как се справяш по немски ?
    Самотен или не, дясната ръка винаги на лице

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си