- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
айде сега се похвалете до кога сте в ваканция![]()
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
и аз.Първоначално написано от meche95
Нещо тази ваканция ме развали и искам още, и още.
Въобще не ми се мисли как имаме тестове да правим, колко много уроци ще взимаме..
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Au, au, au, shte poludeqqq !!!
Ne se chuvstvam udovletvorena !
Ochakvah poveche !
Iskam kuponi, iskam jivot!Imam gi, no ne i v uchilishte...
V Petuk bqh na RD na edin devetoklasnik, zapoznah se s dosta hora da vidim dalii shte potrugne vuv votrnik dobre s tqh.
Silno se nadqvam.
Tupo!
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Въобще не искам на училище... като знам какво ме чака.
Вече обявиха датата на класното по английски - 22. декември, ще видим каква ще я свърша...
По математика ще имам проблеми май, но не знам още...
п.с.:Габи съм
ахх аз некво съчинение ще правя по руски иаме контролно0о и по математика и по музикааа![]()
![]()
![]()
Ето ме и мен.
Такаа..Специално си влезнах в рега,за да драсна един коментарец.Иначе само ви чета.Добре че изкарахте темата..Беше доста позамряла.
Тая ваканция сериозно ме развали и мен.Такъв мързел ме е налегнал,че няма накъде.Чувствам умора от бездействие.Лелее,ужас,ужа .Утре съм на училище.Тука избори нЕма.
Чака ме голямо контролно на думи-60 за един час.Не знам каква ще я свърша.Освен това съм пропуснала някаква важна граматика,защото петък не ходих на даскало.
С маематиката и българския съм г/д добре.По бел имам 6,6 и сега последната оценка не си я знам,защото,както вече споменах,петък ме нямаше и учителката не е казала при връщането колко имам.По математика оценките ми са 5,5,6,6.. Хм,за последните две оценки си се постарах.
Ии това е..Английският е интересен,ама омръзва от толкова много часове.
И така.. т'ва е засега.
бту-учителката по физкултура ми лази по нервичките.![]()
п.с - Габи,честита ти нова регистрация.![]()
Ох, утре не ми се мисли колко контролни ще имаме и колко нова граматика ще взимаме.![]()
Male
О, здравейте![]()
Аз к`во да ви кажа... дскалото много ме кефи, хората са супер. Испанския е лесен сравнително.Иии така... учим здраво.
Габи, ти защо с нова регистрация?![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
И мен ваканцията ме развали напълно. Едвам ходих на училище днес, защото в нашето училище нямаше избори вчера. Иначе утре ще връщат контролните по математика - въобще не очаквам нещо добро. БЕЛ и испанският вървят, другите предмети са ОК. Само математиката ме тормози.Иначе друго няма...
Имам 2 по музика![]()
честито!!Първоначално написано от tArIkAt
![]()
Male
Бяхте ли на Салабшев![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
много е трудно в новото даскало ...![]()
ахъ, егати задачите, мн тъпи глешки имамПървоначално написано от joannalof
![]()
Male
^ мне, направих се на ударена![]()
Гадно ли беше?
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
така е !Първоначално написано от ByK
на мен пък ми писаха 2 по изобразително![]()
иначе 1 седмица бях болна и го ударих на мързел, ама като се сетя, че утре ме чака тоолкова много учене.. лошо ми става.. пф ужас![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Някой има ли отговорите ...Първоначално написано от joannalof
![]()
Long Live Rock N' Roll .. !
Ти беше от ФЕГ ако не се лъжа...Кажи ми,как може при Джамджиева да имаш 2...Излагаш сеПървоначално написано от tArIkAt
А осмоклсниците можете само да се радвате,че контролните са ви на думи и превод.. >.<
^ + граматика![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()