- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Допитване
Значи искам да разбеа някои малко глупаво е това,но и аз незнам защо предпочитам този варинат реших да пробвам да си скъсам ципата сама и доста болеше и съвсем мн малко кръв видях една капа и пак пробвах но мн ме болеше и реших да оставя нещата така колко е дебела ципата защо толкова боли мисля,че не съм я скъсала из цяло и после ме болеше доакто вървя и не само и като пикаех преид тва малко ми запари.
Вазможхно лие да разраня нещо друго или съм набарала точно ципата настина доста боли ,но щом съм решила.,а после болили след товаа чувстваш л исе п оразлично колко врем боли след като я скусаш каква е разликата ,а чувството.
затова,деца,трябва да се къса по естествен начин.Не знаете ли?? Отново е на мода да си девствена!
Първоначално написано от angellove
И какъв е смисълът от цялото това нещо? Какво си вкара? Щом е имало кръв, вероятно си я скъсала, поне отчасти. До няколко дни ще ти мине. Каква е разликата-преди си имала ципа, сега-не. Чувството-същото, каквото и преди(като мине болката). И само информативно-девствена си, докато не спиш с мъж/момче.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Знам,че доакто не спя с мъж съм девствена ,но искам сама да си скъсам ципата и пробвах
Първо ти си малоумна!Ципата се къса като родиш,при секс беше нещо друго и не те саветнам да баркаш там без да знаеш!
И на колко си години? Абе що се занимаваш с глупости? Какво ще спечелиш от това, какво ще се промени?![]()
![]()
18
Първоначално написано от revolver
...ти си бил умник бе
![]()
Situatin normal-All fucked up...
За 18 год., ако си наистина на толкова.......доста глупава постъпка и пак не казваш защо реши да го направиш и с какво опита. Може и възпаление да си докараш.Абе не мислите грам![]()
Мъж нЕма ли за тебе? По-лесно ще стане
![]()
Имаше една песен на мария.. "мойте пръсти могат всичко.."С пръсти ли го направи или с някой предмет? Пробвай по естествен начин, както ти казаха
![]()
мале, малее...
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Първоначално написано от revolver
axaxxaxaxaxa UNIKALNO xaxaxaxaxaxxa
Първоначално написано от angellove
В съседната тема питаш за клизми........тука си късаш ципата![]()
абе сигурна ли си че си на 18
Леелеллеее нямам думи
Остави на момчетата тая работа...Кой ще те гледа дали си девствена или не...Пфф бързат да се отворят..И като си отворена кво?! Да няма да поемаш повече въздух![]()
Просто искам з д аис ксъсам ципата
А защо?
Може би иска при секс да и е по-лесно!Но и при секса пак ще те боли,така чее..по-добрре не го прави така
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
оо брато тва ме убиПървоначално написано от revolver
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аа вече ще знааааааааааааам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. за кой ли път молби и разкаяние..позната сцена нищо новo и мразя себе си за наказание защото те обичам твърде многоо..![]()
О ако си убава ела да ти я доскъсам да не се мъчиш самаПървоначално написано от terr
Ти побъркана ли си?!?
леле господи що не се застрелям![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
love is gone!
намери си мъж да ти скъса нещо друго![]()
Леле....![]()
абе хората явно полудяват... ааа и не знаех,че има мода да си девствен..
![]()
![]()
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
лелее :Д ела при мен аз ще ти зашия 1 цип и когато искаш ще го отваряш и затваряш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!