.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Тема: Допитване

Град
    Warna, moreto, golemite gurdi :D
    Цитирай Първоначално написано от terr
    Просто искам з д аис ксъсам ципата
    УчилИщИтУ не ти е повлиало много а?

Град
    Цитирай Първоначално написано от Bastard
    лелее :Д ела при мен аз ще ти зашия 1 цип и когато искаш ще го отваряш и затваряш
    +1

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София

Re: Допитване

Значи искам да разбеа някои малко глупаво е това,но и аз незнам защо предпочитам този варинат реших да пробвам да си скъсам ципата сама и доста болеше и съвсем мн малко кръв видях една капа и пак пробвах но мн ме болеше и реших да оставя нещата така колко е дебела ципата защо толкова боли мисля,че не съм я скъсала из цяло и после ме болеше доакто вървя и не само и като пикаех преид тва малко ми запари.
    Вазможхно лие да разраня нещо друго или съм набарала точно ципата настина доста боли ,но щом съм решила.,а после болили след товаа чувстваш л исе п оразлично колко врем боли след като я скусаш каква е разликата ,а чувството.
    Хващаш една ножица за пиле, бъркаш, стискаш зъби и кълцаш на поразия докато не изтече поне един литър кръв. Тогава вече не си девствена...

Град

Re: Допитване

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Значи искам да разбеа някои малко глупаво е това,но и аз незнам защо предпочитам този варинат реших да пробвам да си скъсам ципата сама и доста болеше и съвсем мн малко кръв видях една капа и пак пробвах но мн ме болеше и реших да оставя нещата така колко е дебела ципата защо толкова боли мисля,че не съм я скъсала из цяло и после ме болеше доакто вървя и не само и като пикаех преид тва малко ми запари.
    Вазможхно лие да разраня нещо друго или съм набарала точно ципата настина доста боли ,но щом съм решила.,а после болили след товаа чувстваш л исе п оразлично колко врем боли след като я скусаш каква е разликата ,а чувството.
    Хващаш една ножица за пиле, бъркаш, стискаш зъби и кълцаш на поразия докато не изтече поне един литър кръв. Тогава вече не си девствена...
    Паднах от стола да се смея Уникален си

Тцтцт...не вярвам да си на 18 и да си толкова проста...честно! Мислиш си,че като си се отворила сама при секс няма да те боли ли?! Грешиш...Много си зле...

без коментар..

Град
    Чаfдар Етрополе
    Просто искам з д аис ксъсам ципата
    Ко казЪ - ко ?!
    Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Ти не си в ред. Според мен, ако толкова искаш да си скъсаш ципата намери някое момче ( ще има много навити) и го направи с него, защото, когато една жена се възбуди, влагалището и се овлажнява ( пропуска секрет) и члена на мъжа влиза по- лесно и по- малко ще боли ( а ако си възбудена много, може дори да не усетиш болка). Тъпо си напраила.

ти не си добре

Град
    България
    Браво Браво скъсай я после ходи обяснявай, че си девствена а и какво ти е дало зор боже боже и разбира се, че можеш да се нараниш нещо за къде бързате бе хора а и за да я скъсаш трябва да се отпуснеш и по-възбудиш!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Момиче,няма спасение за тебе ......

--------------------------------------------------------

Следващия път направо пробвай да се качиш на някой стълб и да седнеш отгоре (не забравяй гумата) и така ще си сигурна в отварянето
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Супер фен Аватара на galu6a
    въй ти си луда и как по точно го направи с пръсти
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си