.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Медицинско

Искам да питам трябва ли да се зима някфо "медицинско" за кандидатсване след 7 клас ?
    dilated dead not an option

Медицинско ти трябва ако искаш да влезеш в някоя профилирана гимназия. За езиковите примерно не ти трябва

добре
    dilated dead not an option

Супер фен Аватара на bloodymirror
    правят ти нещо като профилактичен преглед,на мен ми се наложи да взимам,трябваше ми за даскалото.

Зависи от даскалото. На мен в техникума ми искаха медицинско за Установено цветоусещане (сиреч , че не съм далтонист). Също ти трябва и профилактичен картон.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    На мен също,за цветоусещане.. бля бляя

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Цитирай Първоначално написано от vikc
    Зависи от даскалото. На мен в техникума ми искаха медицинско за Установено цветоусещане (сиреч , че не съм далтонист). Също ти трябва и профилактичен картон.
    Мдаа, че иначе става кофти ако резнеш грешната жичка.
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Град
    Europe
    И аз си взех ма изобщо не са ме преглеждали само ми го написаха и подписаха ебати докторите

Супер фен Аватара на l0lz
    В строителен техникум ли си?
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Цитирай Първоначално написано от 0409
    И аз си взех ма изобщо не са ме преглеждали само ми го написаха и подписаха ебати докторите
    И мойто само ми го написаха и му насвяткаха печатите
    Another day,another drama

Сапьор съм. Ако ме видите да бягам бягайте и вие. Уча микропроцесорна техника в СПГЕ. Не съм в строителен.

Сапьор съм. Ако ме видите да бягам бягайте и вие. Уча микропроцесорна техника в СПГЕ. Не съм в строителен.
    Питам те, щото и на мен ми искаха такъв "талон" ако мога така да го нарека, за цветоусещане.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Изискват го главно от професионалните гимназии. Ти в строителен ли учиш?

Изискват го главно от професионалните гимназии. Ти в строителен ли учиш?
    Ъхъ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си