- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Медицинско
Искам да питам трябва ли да се зима някфо "медицинско" за кандидатсване след 7 клас ?![]()
dilated dead not an option
Медицинско ти трябва ако искаш да влезеш в някоя профилирана гимназия. За езиковите примерно не ти трябва![]()
правят ти нещо като профилактичен преглед,на мен ми се наложи да взимам,трябваше ми за даскалото.
Зависи от даскалото. На мен в техникума ми искаха медицинско за Установено цветоусещане (сиреч , че не съм далтонист). Също ти трябва и профилактичен картон.
Мдаа, че иначе става кофти ако резнеш грешната жичка.Първоначално написано от vikc
![]()
![]()
![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
И аз си взех ма изобщо не са ме преглеждали само ми го написаха и подписахаебати докторите
В строителен техникум ли си?Първоначално написано от vikc
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
И мойто само ми го написаха и му насвяткаха печатитеПървоначално написано от 0409
![]()
Another day,another drama
Сапьор съм.Ако ме видите да бягам бягайте и вие.
Уча микропроцесорна техника в СПГЕ. Не съм в строителен.
Питам те, щото и на мен ми искаха такъв "талон" ако мога така да го нарека, за цветоусещане.Първоначално написано от vikc
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Изискват го главно от професионалните гимназии. Ти в строителен ли учиш?
Ъхъ.Първоначално написано от vikc