- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- нещо странно...
искам да ви питам нещо.може да прозвучи изключително глупаво, но преди няколко дена ме прихвана нещо и реших да пъхна пръста си там долу (беше ми любопитно дали ще боли) но за мое учудване не осетих нищо.ден по късно нещо се бях възбудила и пак пробвах и пак нищо не усетих въпреки че си пъхнах пръсна на много дълбокоима ли ми нещо ?
![]()
лал колко си забавен/а![]()
![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Нищо ти няма,просто с едно пахване на прастчето няма как да усетиш нещо
![]()
а може ли още едно въпросче...много ли боли първият път и може ли по някъкъв начин да притъпя болката ?![]()
![]()
![]()
обама беше прав природата е брутална
KO6MARA GSI 16V RISSE
Ще те боли като за първи път, но няма да ти е болка за умиране, това да ти е проблема при положение, че ще ти е кефПървоначално написано от crazy_punk_girl
![]()
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".
+1Първоначално написано от sweetchef
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
В друга тема беше писала, че скоро ти е дошло ... сигурно вече се чувстваш много голяма и готова за секс и ти е любопитно всичко...включително и да ровичкаштака де ... поизчакай още за първия си път
иии нищо ти няма
![]()
ми да горе долу е такамерси за отговора :P
Пробвай с 5 пръста и после кажи дали си усетила нещо. Може да си мутант от друга планета.Първоначално написано от sweetchef
--------------------------------------------------------
Бременна си. Купувай креватче.
Близнаци са според мен!hAkEr4E
Бременна си. Купувай креватче.![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
вие сте болни, само да ви дойде и след 2 дена почвате да си бъркате и да се чудите как да се наебете![]()
![]()
![]()
Че някои даже и преди да им дойде се чудят как по-бързо!therichbitch
вие сте болни, само да ви дойде и след 2 дена почвате да си бъркате и да се чудите как да се наебете Laughing Laughing Laughing
![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!