.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

магазини в Благоевград

Кажете някои хубави магазини за дрехи,обувки и къде се намират ,понеже не съм от Благоевград и не съм много запозната с магазините.
    Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=

Кенвело намира се в мола... попринцип е доста скъп магазин, но в момента има страхотни неща на ниски цени ... освен това можеш да провериш и в Оксиджен тои се намира на центъра... (не мога точно да ти обясня, защото и аз не съм от там ... ) ... нооо си спомням, че той е от към ляво ... освен товаа в Алексндра също има хубави неща (особено спортни ) и той се намира някъде по центъра ... аа също така и в Тео има страхотни неща те са няколко магазина .. катоо тръгнеш от американския уневерситет направооо и стигнеш до една банка.. магазина се намира срещу банката ( ебати обяснението ) ..надявам се, че ти помогнах малко

Цитирай Първоначално написано от MimmZzZchYyY
    Кенвело намира се в мола... попринцип е доста скъп магазин, но в момента има страхотни неща на ниски цени ... освен това можеш да провериш и в Оксиджен тои се намира на центъра... (не мога точно да ти обясня, защото и аз не съм от там ... ) ... нооо си спомням, че той е от към ляво ... освен товаа в Алексндра също има хубави неща (особено спортни ) и той се намира някъде по центъра ... аа също така и в Тео има страхотни неща те са няколко магазина .. катоо тръгнеш от американския уневерситет направооо и стигнеш до една банка.. магазина се намира срещу банката ( ебати обяснението ) ..надявам се, че ти помогнах малко
    Да,помогна ми благодаря ти.

П.С. Давайте още предложения
    Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    интересна работа...не сте от Благоевград пък ви трябват магазините тука :д

Мол-а-има хубави парцалки в Кенвело и в един магазин от дясно на щанда за бонбони..

Тео-най-големия е срещу пощата

Уличките с кафетата-има свестни магазини

по главната има 100 магазина ,чиито имена не знам

Александра.. и той е на главната

Оксижен,и той е на главната,срещу съда..

хора вие крака и очи нямате ли.. :/
    днеска една приятелка ме мъкна и влязохме в 20 магазина сигурно а бяхме само по центъра!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    blg
    не че нещо ама тук няма нищо ... може би в Makedonka .. Sylvian Heach..
    Step up... Oviesses ( не съм сигурна как се пише хах ) ...Oxygen (понякога има хубави неща сега не ) ... за това се сещам .. Gianni
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си