- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Киселото мляко предизвиква ли цикъла?
Моля ви кажете нещо по тоя въпрос,вчера една фр ми каза че ако изям една кофичка кисело мляко и ако ми остават ден два докато ми дойде щяло да ми дойде от млякото?!Някой знае ли нещо по тая тема и пробвали ли сте,има ли ефект наистина или са само врели некипели глупости.
Пълни глупости.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
тази глупост за първи път я чувам![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
еми и аз я чух и то вчераПървоначално написано от roksana_1
и реших да пусна тая тема да видим вие кво знаете,щото на мен трябва да ми дойде тея дни и за тва утре ще ям мляко да видим кво ще стане
![]()
Глупости са това.
Сложи си шише с топла вода на корема.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
абсолютно,как така кисело мляко ще ти предизвиква цикълаПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
![]()
![]()
Не ми се вярва![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Е хубаво де, ама никога попринцип не ти идва на една и съща дата.
Демек ти можеш да си мислиш, че ще ти дойде на 15-ти, да изядеш млекото и да ти дойде на 12-13-14..
Не знам, но на мен никога не ми е идвало на еднакви дати.
Например един месец на 4, другия на 9-10..различно.
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
1 лъжица канела ама след тва не гарантирам за вкусовите ти рецептори.![]()
Първоначално написано от BqlaLiniq
![]()
направо ме разби...
Saatana vittu perkele hate crew!
То не бяха ванилии в кока-кола, канела, отвари от лук, че сега пък и кисело млякоКанелата не работи! Другите не съм ги пробвала.
Боже , на мен миналия месец ме пропусна ... трябваше да ми дойде на 19сти .. ама сега този месец ( ям както преди - т.е почти всичко .. ) ми дойде на 19сти.. Кисело мляко не съм яла хич ... Според мен то няма нищо общо с МЦ ..
![]()
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
тъпооо няма такова нещо поне аз нз де ...
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
за пръв път чувам такова нещо ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
м не смятам да си предизвиквам цикъла знам че не е хубаво за организма
Ох не ги зна аз тези магии как стават,но всичко давам мен 1 месец да ме прескочи.Заради тоз моя цикъл по 6 дена си намразих пола.(голяма завист вадя към мъжките)
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
аз в началото на месеца си правих чая от обелките на лук защото много закъсняваше и не подейства и този месец ме прескочи![]()
и аз сефте чувам![]()
На мен не ми е идвало 3 месеца и на четвъртия ( пих витамин Е май ).. Може и ти да си като мен ..Първоначално написано от ra43ty
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
Ne, samo mlqkoto s oriz go predizvikva, osobeno ako e s kanela.
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
+1 и азПървоначално написано от teenems
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…