- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- кои чанти са модерни?
кои чанти за училище са модерни тези които са през рамо или раниците?![]()
![]()
нз,че има мода и при чантите![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Всеки има различен стил.Примерно... аз съм няк'ва рапърка такава..йо-йо.Модерни са дамските чанти... С дамска ли да тръгна?
Мислете бе..
купувай к'вото ти хареса.
амм YouCantStopMe говоря за..чанти за училище..
Еми ти да не мислиш,че на училище не ходят с дамски чанти..![]()
Добре де,просто казвам,че не е задължително да се влияеш от модата.
от кога има мода при раниците ?
секи ходи с каквото му е удобно !!
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Тея, през рамо са неудобни.
Не мога да си натикам папките или някой по-масивен учебник, не мога да си тикна едновременно с това и целия екип по физическо(пък мразя да мъкна допълнително в чантичка) и е супер тъпо.
В една голяма раница ми се събират АБСОЛЮТНО всички глупости, а те не са малко и това е по-добрият вариант. Оставяме настрана въпроса, че съм като костенурка.![]()
А башПървоначално написано от teenems
![]()
nicolepcd
Най-здравата торбичка![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
ехх айде сега пък 200 теми за чанти за училище....
п.т. каквато ти харесва такава ще си купиш, бахти простотията..още малко и всички с еднакви чанти да тръгнем като излязат 2/3 "модерни"![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
питам защото идва 15 ти.. и невярвам всички да седят с едни и сащи чанти.. просто искам да се впиша в обстановката...![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ако има грешки не им обращаите внимание просто ми се спи![]()
![]()
Аз обичам чанти с колела които да си ги дърпам по пода.По принцип нося чанти с две презрамки,но сега мисля да си купя с една
![]()
![]()
Първоначално написано от pitbullxx
аз от 3 години карам с торбички... и, сериозно ти казвам, много по-удобно е... особено като знам как се носят раниците - на едното рамо, което изкривява адски много гръбнака...
wtf? мнезнам, моята е с две презрамки, ама я нося на едната..лилава е..от плат...пише Rock Fest..на Converse e
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Аз си нося една кожена бизнес чанта. Побира си всичко и е практична.
Миналата година ходих с такава за едно рамо, но рамото ми отиде на кино. Тази година съм се навила за хубава голяма раница, в която по възможност да си събера и боклуците по физическо.![]()
Ей-това е! Решението на века! И аз ше съмс такава тая година... миналата ми пробутаха някви ментаци, дето на 2 седмици се късаха, ама сега няма да е такаааПървоначално написано от InternetTroll
![]()
имам като твойта но е от тези (нз как се казват) - http://www.mamstore.co.uk/templates/...rois_Large.jpgПървоначално написано от BrainlessROCKBABY
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Абе незнам какво е модерно ама аз се влюбих в това: http://prikachi.com/files/1048515e.jpg