ейй ,, здравейй .. тази година в НТБГ влязоха 4 мой много добри приятелкии...!!! 3-те са с митническа и даначна администрация ( май така беше) , а другата е с икономическа информатика...
![]()
![]()
![]()
Тва става въпрос за НАЦИОНАЛНА ТЪРГОВСКА ГИМНАЗИЯ ли?
в ГР. ПЛОВДИВ,защото само тя е такава.
Има вече тема и аз съм я направил 11 клас ще бъда тази година там и съм със специялност Икономическа информатика![]()
Ми не, не става дума за нея, а за НТБГ - гр. София. В Пловдив ако не се лъжа е НТГ.
Между другото, на 15 е задължително с униформи нали? Ама зимни или летни?
Аз съм 8 ж клас, Бизнес администрация.![]()
За зайците е задължитено( не че за нас не е) да са със зимните униформ в 8:30 в даскалотоПървоначално написано от elito6754
Мерси! Защото аз разбрах, че трябвало с летните, ама на това време с къси панталони малко студено....![]()
какви са ви униформите?![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
Хора утре е официалното откриван на учебната година според вас дали е подходящо да дойте по тениска и къси панталонки.
Ужасни!Казвам ти го като като момиче,което ще учи вече 3та година в НТБГ! :PПървоначално написано от vercheto
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
xaxaxax
Aз като ходих за униформата ми казаха с лятната..пък то аз нямам и панталон от зимната,така че с лятната ще ходя.![]()
Аз ще съм със зимната.С лятната ще ми е малко студено.Казаха,че сутринта ще е 14 градуса![]()
Аз уча там и съм 10 клас са .леле ужас мноо е преебано с тия униформи и са много строги правилата от тая година
![]()
1.ХАКУНА МАТАТА - Късметът е там където подготовката среща възможността!!!
2.Не плачи, защото е свършило. Усмихни се, защото се е случило.
3.Печели без да се хвалиш!Губи, без да се оправдаваш!