.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

ХЕЛП = къдравата ми косаа

значии .... имам къса и къдрава коса но
    преди да задам въпроса си ще пусна снимки да добиете г/д
    представа за косата ми

http://www.prikachi.com/files/1051570m.jpg =
    http://www.prikachi.com/files/1051571n.jpg =
    http://www.prikachi.com/files/1051579B.jpg =

та проблема е следният
    ... нещо не мога да я разресвам
    въпреки 4е знам 4е по принцип къдравите коси при някои трудно се решатт ... оба4е мойта се заплита ацки жестоко
    и не мога да я търпя така

има ли хора в мойто положение ....
    а и дори да не сте
    ако може някой да ми даде съвет относно разресването
    някви мазилца нещо ..

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
    Requiem for a dream <3

Е и аз съм с кадрава коса, но не се реша. Защо изобщо я решиш? Просто оформяй къдриците и я разресвай под душа с гребен и балсам например.

Аз пък съм с чуплива и пак не я реша и въпреки това никога не изглейда рошава.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Моята пък си е къдрава и я сресвам всеки ден... Гадно ми е, изглеждам сплескана в главата като не я сресвам. Ама аз съм мазохист Начи използвам гребен с широки зъбци, като я сресвам кичур по кичур. Отнема доста време. След тва слагам балсам или пяна, да се оформи както трябва, и резултата е http://prikachi.com/files/1051630k.jpg Кофти малка е, ама не разполагам с друга, на която ми се вижда косата

Град
    Шумен
    ахам . . мойта е чуплива и адски трудно се вчесва - затова я изправям
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Град
    В света на чудесата..
    Цитирай Първоначално написано от nixx
    Е и аз съм с кадрава коса, но не се реша. Защо изобщо я решиш? Просто оформяй къдриците и я разресвай под душа с гребен и балсам например.
    И аз съм така...но в редките случаи,когато реша,че трябва малко да се понареша използвам жълтия спрей за разресване на Лореал

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Значи и аз имах този проблем....споделих на фризиора ми и тои каза,че къдравата коса се реши само под дша...иначе,ако я решиш като е суха се късали космите...послушах съвета и наистина помогна
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Голям фен Аватара на stelit0
    ами да под душа с балсам.И аз имах някакав такав подобен проблем само че моята е права навиаз съм с дъга коса и я изправям ,всъшност тя не ми е мн права ами е леко чуплива и начи навеждам се надолу ия сресвам така постоянно а вечер я връзвам с широк ласти отгоре на главата като фонтан незнам дали обясних мн добре ама и така на сутринта не ми се е и начупила мн аз преди и аз бях като теп и се изправях сяка сутрин за да не се заплита но фризьорката ми каза тоя трик с ластика и тя каза че се изправяла веднъж седмично и вечер така спяла смешно и не мн удобно е но така бок като ни е дал коси трябвало и за това да помисли ама.Кво да се прай.Айде ча май попрекалих.И успех с косата.

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    ами аз ползвам шампоан и балсам на Sunsilk за къдрава и чуплива коса ( http://www.freegrabber.com/wp-conten...09/sunsilk.jpg 4-тия от ляво на дясно) и съм много доволна мн лесно се разресва.. въпреки,че аз не я реша ,щото иначе ще стана катоо..гръмнал бойлер

Повече от фен Аватара на mirki4a
    Гледал съм 1 детско спрейче в орифлейма.Ако искаш го пробвай.

Най-горе в ляво.

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    мммдам...закво ти е да я решеш? остави къдриците си бурни и непокорни....Аз съм на това мнение,но все пак за да е що годе подредено се съгласявам с едно от мненията. Докато се къпеш-хубав балсам..нанясаш,изчакваш няколко минути и после сресваш с гребен с широки зъбци...аз така правя..и косата ми е..хм...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    чикаго
    Цитирай Първоначално написано от nixx
    и аз така правя

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    и аз так акато всички останали сресвам я под душа докато съм с шампоан на главата и тва е.. после оформям с пяна

Cruel Intentions

Моята коса е почти същата, но дълга. Сресвай я с по-рядък гребен и преди това мокри косата или него.

Ако си твърдо решена да я решеш като се къпеш преди да си отмиеш балсама я реши иначе според мен също няма нужда ако я поддържаш винаги къдрава.

Моята коса е чуплива,но понякога и аз го имам този проблем.Купила съм си един спрей-балсам на Schwarzkopf и наистина лесно си я разресвам.

Голям фен Аватара на mokka
    Най-мразя сресана къдрава коса!!! Къдравите коси не се решат когато са сухи, така накъсваш космите и става ужас. Както казаха вече, реши я когато има балсам и слагай кристали. А и предполагам ти се заплита отзад на врата нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си