- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 2-ра дупка на ухото ( меката част )
Кичозно ми е,аз лично не бих си сложила повече.
Иначе за пиърсинга на носа ми...оххх,първите дни имаш чувството,че някой ти е откъртил носа,болеше си.
КОД ОТСТЪПКА 5 долара в iherb.com => KUT726
... And all I can taste is this moment,аnd all I can breathe is your life...
Да ви попитам за пробиването на хрущяла за колко време заздравява?
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Аз на едното ухо имам три и хич не болиЧувала съм, че когато се пробиваш през зимата повече боляло ... Първите дни само малко дразни когато си в легнало положение амаа иначее не болии
![]()
{~}{}~}{~{}{}{}
аз имам по 3 обици на ухо ! и не аз едната си я пробих преди зимата и не болеше, само като ми я пробиха нали ! и аз искам на хрущяла ама се немога да се реша още !
аз имам втора дупка на лявото ухо .. като ми я слагаха обицата малко ме заболя, но не е никак страшно ... на мен ми я прабиха в златарски магазин и направо ми сложиха посребрена обица ... беше 6 лева. ... казаха ми да не я пипам обицата ... и също, че медицинската обица трябва да се махне след 3 месеца ... малко щипеше и болеше после, но не се възпали и всички много ми се радваха после в даскало ... яко е ... няма да съжеляваш![]()
![]()
и аз имам втора на дясното ухо..давай изобщо няма да те боли ;д
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
имам хиляда дупки по ушите и досега нито една не е боляла
*е,само тази на хрущяла,но то май беше от сезона за ден-два
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Аз имам 2-ра дупка на лявото ухо не болеше после след като я пробиха малко но се търпимахнах я преди 1 месец г/д може и малко повече и незнам ся запуши ли се кво не иска да влиза
![]()
![]()
Аз имам и 2ра и 3та дупка на дясното ухо, а на лявото си имам една на меката част и една на хрущяла. Никакви проблеми никога не съм имала.![]()
Ще те намеря ли някога... ;(
Pazi boje ot tupi vuprosi.
Kvi problemi moje da ima6 s dupka na mekata 4ast na uhoto !!!!!!!
Skoro si q probih sama. Nikvi problemi.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Аз имам 3 дупки на дясното ухо![]()
Абсолютно еднакво е с първата дупка,мааалко щипе първите 15-20 минути,съвсем малко и после не.![]()
Нищо страшно,а и медицинските аз ги махам още на 1-та седмица,имам 3 на дясното ухо и скоро смятам да си сложа още,много ми допадат,но само на ушите де и то да е издържано като стил,а не като сборище на различни обици само,спокойно![]()
![]()
а с кво си ги пробивате сами ? ? ?![]()
Пробиване сами?! О,недей..ще сгрешиш - иначе,игли..Първоначално написано от mihaelaaata
отиди при някой златар с пистолет..и готово , цената е под 10 лв..
ами ся тамън пробвах ама не успях докрай там ми остана мн малко накрая и неще и неще
ина4е познавам една жена дето сиг и безплатно 6те ми я пробие но просто не е в плоовдив
![]()
Няма проблем имам 7 дупки по ушите и всичко е наред. Половината от тях са мое делоЩе ти щипе първите 4 дена някъде и после ще забравиш.
Running is my drug and I am overdosed ..
А стига бе, хора.. Не боли друг път..Мен когато ме продупчиха на мекото с пистолет си ме заболяя.. Е, за малко и бързо утихна, но се усети, мааму стара..
![]()
Та, това е втора дупка на лявото ухо, обмислям да направя и на дясното, после искам горе на хрущяла пак на лявото. Ма ще видим кога.
А сама не бих посмяла.
А, я кажете, четох, че с пистолет не трябва да се дупчи нищо, само с игла. Wtf ?! Има ли нещо вярно, и защо ?
Аз имам 2 дупки на лявото ухо. Бяха 3, ама третата мн се възпаляваше имаше гной глупости. И затова сега сам я оставила да се запуши и ще си направя пак след време.
Първоначално написано от DiDiChKa
На мен ми сложиха медицинска обеца .
И доста дълго време ме боля ухото (поне мен )
и като си пробиеш ухото по-добре ходи или само с медицинската или само сребро или злато ,без такива където са някви измислени ,щото може да ти се разрани![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Не е много препоръчително да се дупчи с пистолет дори и на "меката"част от ухото , иначе едва ли ще имаш проблеми с този вид пиърс ,
лично моя там не съм го поддържала през заздравителния период.
Но може да промиваш с кислородна вода ако е зачервено , а и за дезинфекция (:
Аз имам на дясното ухо.Направиха ми я по миналия петък.Махнах я този понеделник но една фр ми каза че ако не я махна ще събере гной.Махнах я но след няколко минутки се поду.Този понеделник се поду и все още е подуто.Какво да правя има ли нещо сериозно или ще ми мине![]()
Не следвай път - върви, където няма път и остави следа !!! (:
ооххх искам и аз да си направяя![]()
Аз имам 3 на дясното ухо и една на лявото. Пробиха ми ги с пистолет и не съм ги промивала с нищо. Не ме е боляло и всичко си е наред. Не се тревожи!