Първоначално написано от
waterflame96
Ох майко пресвета богородице! Да и се не знае тъпата министърка бе, пууу! Така, доколкото разбрах: ще има външно оценяване(1 час) и ако искаш да кандидатсваш в езикова(както аз) трябва да вземеш и изпита(час и половина). Освен това, няма да е само по БЕЛ и математика, ами и по другите предмети ще има външно оценяване, сякаш не ни стигат 2 часа и половина писане по БЕЛ и още толкова по матемаика. Освен това бас ловя, че на първия модул ще го дават леко, като на контролно, а втория-задачи, които и най-мъдрия човек на Вселената да съм, пак няма да ги реша! Краен извод - Аааабе на тая САндъкова така и хлопа дъската, че направо ще се счупи.
Аз във всеки случай ще се панирам и по математика, не стига, че по принцип не съм кой знае колко добре, ами въобще няма да реша и 1 задача. И по БЕЛ не е малко. 2 часа и половина непрекъснато писане. Ще ми изсъхне ръката бе!
Иии за капак на всичките дебилщини, дето са измислили - единия изпит е на 27 май. А познайте каквооооо! Имам рожден ден на 26-ти. И какво? На рожденния ден ще съм със зачервени очи и ще зубря като побъркан цял ден и цяла нощ за да мога да изкарам някаква нищо и никаква мизерна 5-ца. Еееми сори, ама няма да го бъде! Ако щат, като толкова им знаят главите и толкова капризи към нас имат и аз пък ще си имам капризи. Оставам си у нас в деня на изпита и да си трошат главите. Само да си мисля за това ме заболя главата, пък какво ще става като дойде време. Не съм особено убеден, че след края на седми клас ще съм в добро психическо състояние...........