Ъхъм... значи така... вече съм "Сис" за теб. Забавен театър се заформя. А аз как да ти викам? "Ерика"? И това само за пред хората ли е, или за постоянно?

Между другото ще се учудите колко са евтини бъбреците Вървели по две до три хиляди долара парчето, в зависимост от кръвната група. Белите дробове малко повечко, но за тях нямало голям пазар. А кръвта... освен ако не я точиш от цистерна в тонове - не е кой знае каква далавера. Но да си дойдем на думата - оказа се че дори да се разпродам няма да събера някаква главозамайваща сума. От което пък следва, че не мога да си позволя да ти пратя самолет... Мерси че ме отрязваш толкова нежно, но нямаше нужда. Схванах - нямам достатъчно пари да си позволя да изляза с теб. Е, тъжно, но какво да се прави.

А, Ерика, аз казах ли ти? Онези тримцата, веселите, дето ми скочиха... нали между другото ми скатаха и ключовете... та и ключодържателя ми замина заедно с ключовете Онзи дето ти ми го подари. Да бе, знам че е странно, ама на - факт. Ключодържателя бил здраво хванат за ключовете, а като ти крадат едното не си играят да ти върнат другото(много гадно, нали?). Ако видиш някъде някой с моя ключодържател - да го набиеш(един десен ъперкът от мен, останалото импровизирай - волна програма)

Христо, мерси за хвалбите Но чак гениален да съм - едва ли. Учителката ми по литература само като прочетеше името ми върху някой лист, докато проверява писмени работи - веднага започваше да се кръсти, да въздиша и да пита защо Господ я наказвал така жестоко Горката жена получи необуздан пристъп на радост в момента в който завърпих училище и ми връчиха дипломата. Каза че от всичките ученици на които някога е преподавала - най-много за мен се радвала че завършвам и никога повече няма да ме види. За съжаление няколо месеца по-късно се засякохме по улицата и макар че тя мина на отсрещният тротоар аз й метнах за "Здрасти". Така въздъхна, че я чух въпреки преминаващите коли

Как се казвам е въпрос лишен от смисъл - почти всичките ми познати ползват "Сис" вместо името ми(вече и кака Ерика ). Както евентуално се досещаш от чалгаджийският ми никнейм(за прикритие е, не друго :P ) "Сис" е съкратено от великолепното sysadmin, което от своя страна пак е посъкратено. Общо взето системните администратори са едни симпатични плешиви чичковци, които миришат на застояло синьо сирене, гледат умно и обясняват на останалите колко са тъпи във връзка ползването на техника. Та и аз така, като изключим че не съм плешив, не съм чичко и не мириша на застояло сирене. В общи линии е това. Имам си нищожно понятие от техника. Определени хора решиха че това е особено полезно качество и ми се радват. Всъщност, те дотолкова не са наясно какво точно мога и не мога, че ме занимават с всичко, което има повече от две копчета на себе си. Като започнеш от mp3 плеъри(боже опази), минеш през бордови компютри, системи за заглушаване на радиочестоти и стигнеш вече до по-нормалните видеонаблюдения, тем подобни охранителни глупости и телефони. А, споменах ли компютри? И компютри. Плюс всичко което можеш по някакъв начин да вържеш към тях. Разбира се че и мрежи. Естествено и сървъри. И продължават да не са наясно какво мога и какво не мога. Само броят копчетата. Едно, две... ааа, викаме Сис.

Tретото лице ли? Тъкмо тази вечер имах добра оферта по тази тема. Не, още не се намира гадинката, но "по оперативни данни на полицията лицето все още се намира на територията на областта". Заформя се нещо доста интересно, чак ми е забавно да наблюдавам. Понеделник или вторник ще се срещна с едно полицайче да уточним някои детайли(ще ми носи едно кашонче документи ), след което ще се възползвам от офертата, която ми предложиха. За съжаление, всеки, който има някакви родствени връзки с укриващият се, ще го очакват главно неприятни изживявания, докато лицето не се появи. Това й е лошото на полицията - освен данни за вас, имат и данни за роднините ви Мисля си че това ще бъде достатъчно, но все пак благодаря за предложението за помощ

А пистолета - нищо особено. Не успях да си харесам нищо, a избирах една камара време. Накрая по препоръка на един познат, собственик на оръжеен магазин, си взех Walther P22 с олекотена карбонова рама. Тежи само половин килце и наистина е доста компактен за скрито носене. Имало същият на външен вид, само че газов, което според моя познат било предимство - повечето хора щели да си мислят че е газов. Аз честно казано полза не виждам, но щом собственика на оръжейният магазин, вуйчо ми и Дъртанян виждат полза - кой съм аз, че да споря. До преди няколко месеца разбирах от пистолети точно толкова, колкото Дъртанян от компютри(цитирам: "Отворих lid-a и два троянски коня избягаха в галоп" - по повод откриването на вирус в лаптопа му). Не е смешно. Аз пък разглобих пистолета без да прочета инструкцията и после пет минути не можах да го събера(наложи се да прочета инструкциите...). Оказа се че не е сложно. Инструкцията започва така "И шест годишно дете може без проблеми да сглоби и разглоби пистолет Walther P22..." Е, когато племенника ми стане на шест ще му дам да се пробва, да видим.

Ерика... лиспваш ми нещо на телефона... напоследък е свикнал да се чувате по-честичко и сега ми мрънка Виж там какво ще направиш, разберете се, аз отивам да си дремна малко. Лекинка