.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна

пътепис.. може би?

Да пътуваш с кола из страната е много странно изживяване.. Низ от емоции,които после дълго помним и поредици от случки,които разказваме с години на познати и приятели докато си припомняме най-забавните си моменти. Ето. Вече сядам на задната седалка с огромна тетрадка в ръка,а татко носи последния багаж и се готви да тръгваме. Разгара на лятото.. децата крещят и се гонят около люлките,слънцето грее толкова силно,че чак си мислиш дали не се опитва да запали нещо..
    Вратата хлопва и се чува звука който се чува когато някой пали колата си. Потегляме. Чудя се как ли ще мине и това пътуване..
    Гледам през прозореца и виждам как колите профучават край нас.Как нервни бизнесмени чакат на спирката някое такси едва успявайки да разговарят по трите си мобилни телефона и междувременно закусвайки с кроасан и кафе. Как дърветата сякаш бягат от нас може би уплашени от скоростта на колата. Как млади дами с деца носят поне десетина торби с покупки и едва озъбтяват хлапетата си,които тичат някъде напред по улицата мислейки,че вече са големи и могат да правят всичко сами..
    Ех,помня времената когато бях малко момиченце и мислех,че вече съм порастнала (макар и само на пет..) и че мога да избягам напред,да се скрия зад някое дърво и да се смея докато майка ми паникьосана ме търси.После осъзнах,че не бива да го правя повече.. това май беше първото ми прозрение..
    Ето! А това е първият спомен към който се връщам по време на това пътуване! Видя ли? Пътуванията те връщат чак в детските ти години. В пътуването има някаква магия.. знам ли..има..има нещо необикновенно в това да гледаш през прозореца в движение..
    О,вече сме извън града.. Татко кара с огромна скорост и все повече се отдалечаваме от родното място. Ще се върна чак на есен..какво ли ще се случи до тогава? Може би ще натрупам още забавни случки в 'чувалчето със спомени' от което после ще ги извадя на показ,за да се посмеем още веднъж с приятелите.. но нека не избързвам. Всичко може да стане. Времето ще покаже.

Писано е на първия ден от почивката с нашите тази година(подбрано от осем страници,за да не ви надувам главата с чак толкова простотии). Не знам какво точно трябва да представлява.. може би разказ?!
    Както и да е,дано ви е харесало (:
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    харесва ми
    според мен ако го продължиш може да се получи интересен разказ
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Град
    Варна
    Е.. то има продължение.. още 217 страници..
    Просто пуснах малка част от 'пътеписа'.. (:
    Kaname senpai <3

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    Знаеш ли, много се радвам на хора, които довършват започнатото и не се опитват да претупат нещата
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Град
    Варна
    Амии.. благодаря..
    Kaname senpai <3

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Харесва ми, браво. :]

Супер фен Аватара на Di
    ти 95 набор ли беше..
    много е добро
    не се изказвай неподготвен,прасе

Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    Е.. то има продължение.. още 217 страници..
    Просто пуснах малка част от 'пътеписа'.. (:
    доста си писала

Град
    Варна
    Мда.. '95 съм.. и да,доста съм писала.. :Д
    Kaname senpai <3

Колко си приличаме. И мен пътуванията ме вдъхновяват да пиша. Хареса ми, но има някои малки подробности, на които мисля, че трябва да акцентираш повече. : )

Много увлекателно пишеш. Много ми хареса. Ще пуснеш ли още?

Град
    Варна
    Ъхх доста време мина,но ме затрупаха със работа. Ето още няколко подбрани реда:
    __________________________________________________ __

Спираме на някаква бензиностанция. Татко влиза в магазина и аз сядам на бордюра. Всъщност не ми пука дали ще се изцапам.. което е малко странно,нали?
    Забелязвам как някакво куче върви по отсрещния тротоар. Заглеждам се.. та то едва се влачи,изглежда мръсно,измършавяло.. нещастно. Боже горкото.. Изтичвам до колата отварям скришом багажника и вземам малко хляб,някакъв салам и бутилка вода. Тъкмо стигам до средата на улицата и спирам. Връщам се и взимам една пластмасова чинийка. Тичам бързо при кучето. То бяга,явно е страхливо. Кой знае как се е наплашило от жестокостта на другите хора. Сипвам вода в чинийката и чакам да се приближи. Първо прави няколко крачки,спира и ме гледа. Решавам да не мърдам. То идва до мен и започва да пие. Леле колко е жадно. Не знам как но изпива цялата бутилка. Давам му и храната. С такава благодарност ме гледа. Чувам гласа на тате и се стряскам. Май ще ми се скара. Не. Идва при мен..

Кучето седи до мен на задната седалка. Всъщност е доста смешно. Когато мине някоя кола край нас хората ни зяпат все едно сме луди! Татко предложи да го вземем с нас до Шумен и да го оставим на чичо Янко. Супер! Той има голяма къща и двор. Ще го гледа и ще е щастливо. Освен това има и две деца,които ще му се радват. Старото им куче умря миналата година. Сега ще имат ново,страхотно. Спряхме в едно село на няколко километра от бензиностанцията. Намерихме един добър човек който ни помогна да го изкъпем. Сега е още по-хубаво. С големите си очи.. погледа му е доста по-живнал. Май му излезе късмета..

Ето ни и пред къщата на чичо. Едно от хлапетата му тича към колата. Мисля,че ако изляза то ще се втурне към мен и ще ме събори на земята. Изглежда страшно весело дете. Да му имам късмета.

(вечерта когато преспахме в чичо,малко преди да си легна е писано)

Децата са страшно шантави. Абсолютно нищо не им разбирам. Говорят някакви глупости. Е,все пак са на по 4.. или май 5.. абе не знам. Страшно се зарадваха на кучето,а и то на тях. Май ще са весела дружинка. Браво на мен. Утре сутрин тръгваме към Видин. Ще е дъъъъъъълго,ама мнооого дълго пътуване. Дано си заслужава.

(тази част мисля,че е от сутринта преди да тръгнем за Видин)

Седя в колата пред някакъв магазин. Нашите за кой ли път спират за да купят още провизии.. това звучи като във филм. Прозореца е спуснат и чувам някакво момиче да вика. Обръщам се и виждам,че излиза от входната врата заедно с момче. Карат се или по-точно тя му се кара. Горкия изглежда напълно отчаян. Тя не спира да крещи, а той с умолителен поглед се опитва да я накра да млъкне. Май има да обяснява нещо. Сигурно се е провинил. След няколко минути крясъците спират. Пак се обръщам. Момчето си тръгва,а момичето бавно се отпуска на стълбата. Плаче. Ккккакво?! Да не би да скъсаха?! Какви драми ни заобикалят само. А тя не изглежда на повече от 16..
    Това е то .. на 13 те хващат хормоните и се караш с всичко живо. На 14 леко се осъзнаваш,тръгваш по гаджета. На 15 вече имаш няколко връзки зад гърба си,а на 16 се случва това. На 17 порастваш,ставаш по-стабилен психически. На 18 се радваш на свободата,а на 19 осъзнаваш,че не е гот да носиш отговорност. Разбираш,че това е тежка задача и искаш да се върнеш,но няма как. И продължаваш на пред..

Това ще е. Май скоро няма да мога да пускам повече. А и не съм сигурна,че подбирам интересни части.. Както и да е,приятен ден..
    Kaname senpai <3

Детинско е ...

Град
    Варна
    Няма какво повече да се очаква. Не съм чак такъв талант.. пък и ако си обърнал/а внимание аз съм си дете ;]
    Kaname senpai <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си