.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    преди малко някой се убеди колко съм общителен
    Кой е, да си признае бързо!

Аз вече твърдо се отказвам от такива форумни запознанства, които продължават и в Скайп. Тъкмо го поразчистих малко...

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    то и аз, имам към 40на контакта, ама нямам толкоз разклонители...

иначе май беше monttitty ама не съм сигурен

Аз ако си доразчистя списъка с абонатите, сигурно и до 29 ще стигнат.

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    manchester_united1878

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Еми аз също си го разчистих и ми бяха останали към 75 абоната,ако не са били и 80 и ся като си писах в него с 2 -3 от форума и като ми се включиха едни познати иии ми станаха някъде към 90 абоната.. не ми се иска да го знаят още 42352342114 човека ,че после пък няа да мога да са оттърва от тях
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    Galapagar
    имам 113 абоната деа и кат си имаш на впредвид ,че съм го разчиствала тотално от всички такиа,дет не ги познавам и ся като са се включили още познати и приятели и са зели та са станали 113

ам то ако става въпрос за бройка мога да кажа че имам в листата хора с по 1500 абоната

Град
    Дружба
    1500?!?!?! о.О аз в миналия скайп гоних 666 абоната, ама... стигнах до 300 и се отказах... писах си в описанието - "който го интересува да ме потърси на новия скайп" и ей на - 40 човека

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от MoonFruit
    ам то ако става въпрос за бройка мога да кажа че имам в листата хора с по 1500 абоната
    Еми аз в миналия имах 800,но познавах само 150 от тях,а с други 250 се запознах ,другите пък само ги ебавах и си писах само когат нямаше кфо да права.. В скайпа не ми трябват хора,които не ги познавам,за това си направих и друг ,за да имам в него само познати и приятели,а иначе имам още познати и приятели ,само че като им трябва нещо ще ме потърсят.. няма аз да ги търся я
    кфо ми се кефиш ,че твоите там в скайпа са с по 1500, като съм сигурна ,че 1000 от тях ти познават ,а другите 300 да кажем ,не са ги и виждали... кфо да си говорим.. брат ми кат има 566 абоната и ги познава сички? ПАХАХАХАХА омг ти си РЪгнала да ми се кефиш с 1500 дет ония не ги и познават

Град
    Дружба
    за кво е цялата тая фукня? Аз ако тряа остана само с приятелите ми в скайп, тряа имам макс 10 човека...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Не съм аз.
    nicolepcd

Град
    Galapagar
    И що да е фукня.. аз не ти говоря за истински приятели бе мен.. аз ти говоря за друго.. ооф зарежи,че почнах да искуквам .. ай отиам до даскалото да дам пари за учебниците

Град
    Дружба
    баш фукня си е - аз имам едиколко си, ама познавам едиколко си... другите пък се ебавам с тях... пък брат ми да знаеш колко има... аа пък братовчедите ми до трето коляно... те не знаеш колко имат!!! смешно и трагично е

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    баш фукня си е - аз имам едиколко си, ама познавам едиколко си... другите пък се ебавам с тях... пък брат ми да знаеш колко има... аа пък братовчедите ми до трето коляно... те не знаеш колко имат!!! смешно и трагично е

+++
    hating you makes me all warm inside : )

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Еми аз в миналия имах 800,но познавах само 150 от тях,а с други 250 се запознах ,другите пък само ги ебавах и си писах само когат нямаше кфо да права.. В скайпа не ми трябват хора,които не ги познавам,за това си направих и друг ,за да имам в него само познати и приятели,а иначе имам още познати и приятели ,само че като им трябва нещо ще ме потърсят.. няма аз да ги търся я
    кфо ми се кефиш ,че твоите там в скайпа са с по 1500, като съм сигурна ,че 1000 от тях ти познават ,а другите 300 да кажем ,не са ги и виждали... кфо да си говорим.. брат ми кат има 566 абоната и ги познава сички? ПАХАХАХАХА омг ти си РЪгнала да ми се кефиш с 1500 дет ония не ги и познават
    Боже,туй че се кефя още 3 милярда пъти няма ли да го повториш? + това 1000+300 не е 1500 така че имат място за още 200 Второ няма за какво да се кефя след като аз самата го намирам очудващо... 3.. Кой се фука ,че не разбрах?

Мега фен Аватара на teenems
    Не съм аз.
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Е аз пък имам най-много 70. :P Вие много бе..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Не съм аз.
    +1
    -1
    x.fake.person.x

елито0о0о0 може ли да си толкоз куха? Сам-сама се смееш на "смешките си" направо ме кефиш от всякъде... какви животни има по тоя свят
    По целия раздел пишеш глупостите си,не се сдържах вече да не отбележа И не си прави опити да ми отговаряш ... с умопромачителните си слова не можеш да развулнуваш в мен дори кучешкия ми зъб

Мега фен Аватара на Hilary_
    пу не съм азз ...

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Боже,туй че се кефя още 3 милярда пъти няма ли да го повториш? + това 1000+300 не е 1500 така че имат място за още 200 Второ няма за какво да се кефя след като аз самата го намирам очудващо... 3.. Кой се фука ,че не разбрах?
    Ти ако си малко по-умна, щеше да ме разбереш какво искам да кажа Айдее чао и не ме занимавай повече,че ми писна да ходиш по дире ми и да ми се заяждаш.

Голям фен Аватара на revolver
    dodo9506131

super_sladkaaa [пишете в предствянето че сте от тука , иначе няя да ви дам пълномошно ]
    Неприлично Щастлива .. : )

Град
    Костинброд
    evil_mapto1
    "Чувствам се силен,защото съм българин!"
    Дан Колов

insider4bg след 2 часа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си