- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вашите скайпове...
Кой е, да си признае бързо!Първоначално написано от Tempest
![]()
Аз вече твърдо се отказвам от такива форумни запознанства, които продължават и в Скайп. Тъкмо го поразчистих малко...![]()
то и аз, имам към 40на контакта, ама нямам толкоз разклонители...
иначе май беше monttittyама не съм сигурен
Аз ако си доразчистя списъка с абонатите, сигурно и до 29 ще стигнат.![]()
Еми аз също си го разчистих и ми бяха останали към 75 абоната,ако не са били и 80 и ся като си писах в него с 2 -3 от форума и като ми се включиха едни познати иии ми станаха някъде към 90 абоната.. не ми се иска да го знаят още 42352342114 човека ,че после пък няа да мога да са оттърва от тях![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
имам 113 абоната деаи кат си имаш на впредвид ,че съм го разчиствала тотално от всички такиа,дет не ги познавам и ся като са се включили още познати и приятели и са зели та са станали 113
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ам то ако става въпрос за бройка мога да кажа че имам в листата хора с по 1500 абоната![]()
1500?!?!?! о.О аз в миналия скайп гоних 666 абоната, ама... стигнах до 300 и се отказах... писах си в описанието - "който го интересува да ме потърси на новия скайп" и ей на - 40 човека![]()
Еми аз в миналия имах 800,но познавах само 150 от тях,а с други 250 се запознах ,другите пък само ги ебавах и си писах само когат нямаше кфо да права.. В скайпа не ми трябват хора,които не ги познавам,за това си направих и друг ,за да имам в него само познати и приятели,а иначе имам още познати и приятели ,само че като им трябва нещо ще ме потърсят.. няма аз да ги търся яПървоначално написано от MoonFruit
![]()
кфо ми се кефиш ,че твоите там в скайпа са с по 1500, като съм сигурна ,че 1000 от тях ти познават ,а другите 300 да кажем ,не са ги и виждали... кфо да си говорим.. брат ми кат има 566 абоната и ги познава сички? ПАХАХАХАХА![]()
омг ти си РЪгнала да ми се кефиш с 1500 дет ония не ги и познават
![]()
![]()
![]()
за кво е цялата тая фукня? Аз ако тряа остана само с приятелите ми в скайп, тряа имам макс 10 човека...![]()
Първоначално написано от YouCantStopMe
nicolepcd
И що да е фукня.. аз не ти говоря за истински приятели бе мен.. аз ти говоря за друго.. ооф зарежи,че почнах да искуквам .. ай отиам до даскалото да дам пари за учебниците
баш фукня си е - аз имам едиколко си, ама познавам едиколко си... другите пък се ебавам с тях... пък брат ми да знаеш колко има... аа пък братовчедите ми до трето коляно... те не знаеш колко имат!!!смешно и трагично е
![]()
Първоначално написано от Tempest
+++![]()
hating you makes me all warm inside : )
Боже,туй че се кефя още 3 милярда пъти няма ли да го повториш? + това 1000+300 не е 1500 така че имат място за още 200Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
Второ няма за какво да се кефя след като аз самата го намирам очудващо...
3.. Кой се фука ,че не разбрах?
![]()
Първоначално написано от YouCantStopMe
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
-1Първоначално написано от Biskfitka
x.fake.person.x![]()
елито0о0о0 може ли да си толкоз куха? Сам-сама се смееш на "смешките си"направо ме кефиш от всякъде... какви животни има по тоя свят
![]()
По целия раздел пишеш глупостите си,не се сдържах вече да не отбележаИ не си прави опити да ми отговаряш ... с умопромачителните си слова не можеш да развулнуваш в мен дори кучешкия ми зъб
![]()
![]()
![]()
пу не съм азз ...![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ти ако си малко по-умна, щеше да ме разбереш какво искам да кажаПървоначално написано от MoonFruit
Айдее чао и не ме занимавай повече,че ми писна да ходиш по дире ми и да ми се заяждаш.
super_sladkaaa [пишете в предствянето че сте от тука , иначе няя да ви дам пълномошно]
Неприлично Щастлива .. : )
evil_mapto1
"Чувствам се силен,защото съм българин!"
Дан Колов
insider4bg след 2 часа![]()