- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ моля ви!!! :(
Значи проблема е следния фанах се на бас с едни приятели че не съм смеел да си обръсна веждите и миглитеза 20 лв и така и направих сега майка ми и бащами ме помислиха за гей и ме изгониха от нас аз съм на 14 години и сега пиша от един клуб и съм се пуснал за целодневна и ноща и като си зема нещо за вечеря и парите ще ми свършат моля ви кажете с какво да се намажа за да ми поникнат вежди и мигли
![]()
![]()
![]()
Ебати коня
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мамо мила...да си мислил.
Ако се ебаваш,дано ти опадат и без да ги бръснеш
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Изсираш се и се изпикаваш в една кофа ,бъркаш докато се получи еднородна смес и мажеш.След тва трябва да седиш така 48 часа без да се миеш и ще поникнат![]()
--------------------------------------------------------
Мерси много приятел сега ще го направя ако някой приятел разреши да отида в тях за да му използвам тоалетнатаПървоначално написано от BlueFace
Ебати коня
ъхЪ .. и то много тъпа ...Първоначално написано от TerrorHooligan
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Бързо тичай,че лошо става! Ама гледай да е рядко,за да може да го объркаш хубаво!!!Първоначално написано от TerrorHooligan
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ROFL
хахах лелееееЕм остава да си вземиш някой косъмче от някой друг части или да си нарисуваш
![]()
![]()
И това е варянт.Бръснеш си дупето и лепиш космите на клепачите и челото![]()
--------------------------------------------------------
браточка ти си некво яко тъпо парче,дори и да не се ебаваш,сори че ти го казвам,но...
един от моя клас се беше натряскал и некви негови приятели му бяха обръснали веждите та за 2-3 седмици са оправи
П.С намери некои траверс тои ще ти помогне
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!
ХАХАХАХАХАХ +1Първоначално написано от dido90
п.с може да си обръснеш и "анусчето" някой в една тема беше написал нещо такова![]()
![]()
![]()
Нещо ти хлопа мой,ем ще останеш при баба или дядо докат ти параснат и това е.Дано да си искараш поука от тази случка![]()
Така и така те мислят вашите за ГЕЙ отиди на магистралата да си изкараш някой лев да има каде спиш и не се притеснявай![]()
![]()
![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
za vecherq si kupi kiselo mlqko i posle tam naprawi smestta zako ti e kenef tam sihcko she se izgubi ?...Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Кестени![]()
![]()
Кестени му е майката ... Яж кестени, ама сурови
![]()
![]()
Violence is for the weak minded!
Яко гавриме човека ама той ако не се базика![]()
![]()
![]()
аз се сещам само за маска от сперма с друго немога да ти помогна
Насилието никога не е решението,но е добра алтернатива
Никога не яж жълт сняг
Винаги помни ,че си уникален точно като всички останали
Първоначално написано от Bastard
![]()
![]()
![]()
![]()
(sun)~{}*