Може би е рано,може и да има такава тема но не я намерих... Та да питам на 15 септември от колко часа сме? Чули ли сте нещо? На една приятелка в даскалото и са от 9.Та се чудех дали всички ще сме от 9 или де да знам
Навсякъде е различно май.. отиди в училището си да видиш![]()
И аз незнам,в момента съм в чужбина но в други ден се прибирам () и трябва да започвам да питам за всичко.Да копувам тетрадки,пу да eбa
![]()
Но мисля,че всички са различно
![]()
тетратки, учебници рокли бал ужас
аз съм от 8...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
завършил съм смесена смяна (единия ден почвам от 12:20, на другия от 8 ) според мен повечето ще са от 9, но и да се закъснее малко, голям праз... те винаги закъсняватПървоначално написано от digitalgirl93
![]()
Най-просто, пък и най-сигурно е да отидеш до училището ти и да провериш.
който когато дойде ..![]()
in defense of our dreams...
Аз от 8:30...
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
в 9 май![]()
...i princut celunal jabata i tq stanala chudna golqma princesa s mnogo kaima i kashkaval..
+1Първоначално написано от vampire_girl_
Първоначално написано от vampire_girl_
![]()
I'm RETIRED.
I was tired yesterday, and today I'm tided too.
http://www.facebook.com/john.stefanov
http://blog.injenera.com
не знам
предполагам в 9![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
още даже списък с учебници не са ни дали,че час ли.По принцип ни викат в 8,30,че 9 да сме там,но винаги почва къч 10 така,че и аз м 10 ще цъфна и ще изчезна в 10,15
Нас ни викат в 8и то само 1-2 клас и 5-8 клас
другите от 9 и половина
.. Иначе всяко училище е различно, но повечето 'викат' учениците си в 9
.
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Ами на 8-ми имаме родителска среща и предполагам,че там ще кажат от колко часа е. Иначе предполагам,че е от 9:00 . Попринцип почти при всички училища е така. Но иначе сигурно ще ни викнат от 8:30,защото докато се намерим,докато дойдат всички..![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\