.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Нужна ми е голяма помощ по литература моля помогнете

Добър ден или вечер зависи кога четете това. Искам до помоля за помощ по литература. Основният ми проблем е ,че съм проспал доста от учебният материал. Искам да попитам основно за тема и есе. Как се формулира какви са частите и така нататак . И за някой други основни неща . Та ако може да ми помогнете ще съм ви много благодарен . Благодаря за отделеното време да прочетете за моя проблем и чакам вашите отговори.

Тема на текста-това за което се говори в текста

Есе (френски essai от essayer – ‚опитвам‘) – жанр на прозата, съчетание между критика (най-често литературна), философия и публицистика в художествена форма, поставящ си за цел да изясни с помощта на въздействен език актуални културно-обществени проблеми, по които още няма ясни становища или съществуват големи различия.
    Освен с образност и афористичност есеистичният стил се отличава с творческа самобитност и новаторски дух.

e ти па питах за по просто обяснение така де както си обясняват в училище

Епа да си видя новия профил
    Е тва не е тийн форум ... тука има два типа хора .... едните пишат смислени коментари с цел помощ , а другите са без работа и от скука се чудят с кой да се заяждат с кой да се праят на умни просто ей така праят интриги и обиждат .... ?!?!

Град
    Марс & Сатурн
    Епа да не си спал в даскало ...

Град
    Paradise City
    Здравей Хей
    http://www.teenproblem.net/school/s/1522.html
    мисля , че това ще ти помогне доста
    Тези, които говорят прекалено не знаят нищо
    и намират истинската си цена,
    както тези, които проклинат късмета си на прекалено различни места,
    но тези, които се старахуват са напълно изгубени.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си