.
Затворена тема
Страница 13 от 78 ПървиПърви ... 3910111213141516172363 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 1939
    Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ами една моя съученичка ми каза, че чела в един форум, че има само 2 сезона. Дори и аз и се учудих как при положение, че има 6-7 книги, да съберат всичко това е 2 сезона. Обаче като се замисля, сериала и книгите нямат почти нищо общо. Не съм чела книгите, обаче са ми казвали, че там представят всичко много по различно. Искренно се надявам и аз да има нещо между Деймън и Елена.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Фен Аватара на Eclipse22
    Град
    sofia
    неееееееее може да има само 2 сезона,искам повече!
    To see a world in a grain of sand
    And a heaven in a wild flower,
    Hold infinity in the palm of your hand
    And eternity in an hour.

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Вие изобщо знаете ли как се продуцира в такива случай? Или за първи път гледате сериял... Ако има рейтинг не два сезона ще направят, а десет.. Ако няма може да го оставят дори незавършен.

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Свърши адски интересно.Не знам как ще издържа до следващия сезон,при положение че и Gossip Girl свършва.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    А може ли някой да ми каже от къде да намеря 2-ри сезон .. и да има английски субтитри /ако няма БГ / Благодаря !

П.П. - Пишете ми ЛС ако ^^ някой знае

Голям фен Аватара на Reall
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe
    А може ли някой да ми каже от къде да намеря 2-ри сезон .. и да има английски субтитри /ако няма БГ / Благодаря !

П.П. - Пишете ми ЛС ако ^^ някой знае
    Втори сезон? Не е излязъл. Снимките ще му започнат през Юли - Август, а излъчването му - през Септември.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    гледах първия сезон ии веднага след, което реших да си взема втората книга , за да разбера какво ще стане.
    ии ето че осъзнах , че нямат абслолютно нищо общо
    май трябваше да запозна от първата , както и да е..
    а на вас кое ви харесва повече филма или книгата ?
    на мен за сега ми се струва , че във филма действието се развива по-интересно

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Супер фен Аватара на psych0
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    гледах първия сезон ии веднага след, което реших да си взема втората книга , за да разбера какво ще стане.
    ии ето че осъзнах , че нямат абслолютно нищо общо
    май трябваше да запозна от първата , както и да е..
    а на вас кое ви харесва повече филма или книгата ?
    на мен за сега ми се струва , че във филма действието се развива по-интересно
    да определено нямат почти нищо общо,но и сериала и книгите са много интересни,няма да изгубиш ако прочетеш и книгите
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Голям фен Аватара на LaffyTaffy
    Изгледах 1 сезон края беше просто ВЕЛИК !! По средата на сезона взе да ми става скучен, ама добре, че продължих да го гледам Нямам търпение да излезе 2 сезон!

Голям фен Аватара на LaffyTaffy
    Някой знае ли от къде мога да си сваля саундтрака, или поне да ми даде листа с песничките : )

Град
    in my weird world
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Голям фен Аватара на ImTheBest
    Цитирай Първоначално написано от LaffyTaffy
    Някой знае ли от къде мога да си сваля саундтрака, или поне да ми даде листа с песничките : )
    Знам линк към всички песни от филма.Ако ги искаш, пиши на лично.

А филмът е наистина страхотен.Още повече,че там играе нашето момиче .Актьорската игра е много добра,за разлика от тази в Здрач.Краят беше толкова неочакван...Не знам как ще издържа до Септември да видя продължението!

Фен Аватара на Eclipse22
    Град
    sofia
    уффф аа някой да знае списъка с песни от 22еп.
    To see a world in a grain of sand
    And a heaven in a wild flower,
    Hold infinity in the palm of your hand
    And eternity in an hour.

Град
    in my weird world
    Цитирай Първоначално написано от Eclipse22
    уффф аа някой да знае списъка с песни от 22еп.
    http://the-vampire-diaries.forumotio...topic-t454.htm

Град
    in my weird world
    THE VAMPIRE DIARIES: В следващия сезон, появата на злата Катрин в Мистик Фолс ще промени любовния триъгълник между Стефан, Елена и Деймън, а другите граждани на Мистик Фолс ще трябва да изберат страна, ставайки жертви на нов вид опасност. Нови и неочаквани приятелства ще бъдат създадени, приятели ще станат врагове, а сърца ще бъдат разбити. Стефан и Деймън ще се изправят срещу враг, по-зъл и жесток от всичко, което са си представяли. И ще им се наложи да се събличат. Често.

В сезон 2, триъгълникът Стефан/Елена/Деймън ще прерастне в четириъгълника Стефан/Катрин/Елена/Деймън и изненадващо не Деймън, а Стефан ще бъде по-повлиян от завръщането на Катрин - ще се окаже, че не я е преодолял както си е мислел преди. Елена ще осъзнае, че в действителност може би има някакви сериозни чувства към Деймън, А той, от друга страна, ще бъде зает с плана на Съвета на бащите да повалят Катрин.
    И да, върколаците ще се появят в новия сезон и един от тях ще има връзка с вещица опитвайки се да се справи с новите си свръхестествени сили.

копирано от друг форум^

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Е значи в крайна сметка, дори и за малко, Елена ще бъде с Деймън. Абе очертава се доста добър сезон. Само тая кучка Катрин ме нерви, ама все пак трябва да има интрига.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на Colouring
    Ще е суууууууупер интересно.Това за Елена и Деймън - . Направо не издържам.

Eлена и Деймън... Аз живеех петък за петък, когато излизаха сериите, а сега ... ЦЯЛО лято!!!
    Bobby <3

Bobby: Bobby give his for Vili ,because she is unique

viLi (^^,): Villi give her for Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от vilityyy96
    Eлена и Деймън... Аз живеех петък за петък, когато излизаха сериите, а сега ... ЦЯЛО лято!!!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Ех, сладките ми те Еми цяло лято ще гледате снимки на Иън и епизода, където се съблича
    Audio ergo sum

Голям фен Аватара на Reall
    „През следващия сезон, появата на Катрин в Мистик Фолс ще затрудни любовния триъгълник между Стефан, Елена и Деймън, а останалите жители на Мистик Фолс трябва да избират страна, защото има опасност да се превърнат в жертва на нова „порода” опасност. Нови и неочаквани приятелства ще бъдат „фалшифицирани”, съюзниците ще станат врагове и сърца ще биват разбивани. Стефан и Деймън ще бъдат принудени да се изправят срещу злодей, по – зъл, отколкото биха могли да си представят. И те ще свалят ризите си. Често.”

http://www.bg-vampirediaries.info/

Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    Нина Добрев - дъ бест мн ме кефи и с тая мъжка фамилия ...
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

мм да... тя е много яка....

аз не съм гледала вс епизоди... само отделни моменти... фенка съм на Damon и Elena като двойка... хипер много се изкефих като се целунаха ама накрая се оказа че тва е оная Katherine

щяло да има и втори сезон... дано тогава нещо стане между Damon и Elena

Голям фен Аватара на ImTheBest
    Мен адски много ме дразни това,че фамилията на Нина не завършва с А .А сериалът е много добър :P
    Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.

Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Ех, сладките ми те Еми цяло лято ще гледате снимки на Иън и епизода, където се съблича

Мнооооого точно казано

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си