- Форум
 - По малко от всичко
 - Музика и ТВ
 - Вампирски дневници (сериал) :)

Ами една моя съученичка ми каза, че чела в един форум, че има само 2 сезона. Дори и аз и се учудих как при положение, че има 6-7 книги, да съберат всичко това е 2 сезона. Обаче като се замисля, сериала и книгите нямат почти нищо общо. Не съм чела книгите, обаче са ми казвали, че там представят всичко много по различно. Искренно се надявам и аз да има нещо между Деймън и Елена.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
неееееееее може да има само 2 сезона,искам повече!![]()
To see a world in a grain of sand
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand
And eternity in an hour.
Вие изобщо знаете ли как се продуцира в такива случай? Или за първи път гледате сериял... Ако има рейтинг не два сезона ще направят, а десет.. Ако няма може да го оставят дори незавършен.
Свърши адски интересно.Не знам как ще издържа до следващия сезон,при положение че и Gossip Girl свършва.![]()
А може ли някой да ми каже от къде да намеря 2-ри сезон ..и да има английски субтитри /ако няма БГ
/ Благодаря !
П.П. - Пишете ми ЛС ако ^^ някой знае![]()
Втори сезон?Първоначално написано от fUcKsMiLe
Не е излязъл. Снимките ще му започнат през Юли - Август, а излъчването му - през Септември.
![]()
гледах първия сезон ии веднага след, което реших да си взема втората книга , за да разбера какво ще стане.
ии ето че осъзнах , че нямат абслолютно нищо общо![]()
май трябваше да запозна от първата , както и да е..
а на вас кое ви харесва повече филма или книгата ?
на мен за сега ми се струва , че във филма действието се развива по-интересно![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
да определено нямат почти нищо общо,но и сериала и книгите са много интересни,няма да изгубиш ако прочетеш и книгитеПървоначално написано от POLLINA
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Изгледах 1 сезонкрая беше просто ВЕЛИК !!
По средата на сезона взе да ми става скучен, ама добре, че продължих да го гледам
Нямам търпение да излезе 2 сезон!
Някой знае ли от къде мога да си сваля саундтрака, или поне да ми даде листа с песничките : )
тук има списъци
http://the-vampire-diaries.forumotion.com/forum-f16/
--Лудите, лудите - те да са живи!
Знам линк към всички песни от филма.Ако ги искаш, пиши на лично.Първоначално написано от LaffyTaffy
А филмът е наистина страхотен.Още повече,че там играе нашето момиче.Актьорската игра е много добра,за разлика от тази в Здрач.Краят беше толкова неочакван...Не знам как ще издържа до Септември да видя продължението!
уффф аа някой да знае списъка с песни от 22еп.![]()
![]()
![]()
To see a world in a grain of sand
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand
And eternity in an hour.
http://the-vampire-diaries.forumotio...topic-t454.htmПървоначално написано от Eclipse22
THE VAMPIRE DIARIES: В следващия сезон, появата на злата Катрин в Мистик Фолс ще промени любовния триъгълник между Стефан, Елена и Деймън, а другите граждани на Мистик Фолс ще трябва да изберат страна, ставайки жертви на нов вид опасност. Нови и неочаквани приятелства ще бъдат създадени, приятели ще станат врагове, а сърца ще бъдат разбити. Стефан и Деймън ще се изправят срещу враг, по-зъл и жесток от всичко, което са си представяли. И ще им се наложи да се събличат. Често.
В сезон 2, триъгълникът Стефан/Елена/Деймън ще прерастне в четириъгълника Стефан/Катрин/Елена/Деймън и изненадващо не Деймън, а Стефан ще бъде по-повлиян от завръщането на Катрин - ще се окаже, че не я е преодолял както си е мислел преди. Елена ще осъзнае, че в действителност може би има някакви сериозни чувства към Деймън, А той, от друга страна, ще бъде зает с плана на Съвета на бащите да повалят Катрин.
И да, върколаците ще се появят в новия сезон и един от тях ще има връзка с вещица опитвайки се да се справи с новите си свръхестествени сили.
копирано от друг форум^
Е значи в крайна сметка, дори и за малко, Елена ще бъде с Деймън. Абе очертава се доста добър сезон.Само тая кучка Катрин ме нерви, ама все пак трябва да има интрига.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ще е суууууууупер интересно.Това за Елена и Деймън -![]()
![]()
. Направо не издържам.
![]()
Eлена и Деймън...![]()
![]()
![]()
Аз живеех петък за петък, когато излизаха сериите, а сега ...
![]()
ЦЯЛО лято!!!
![]()
Bobby <3
Bobby: Bobby give hisfor Vili ,because she is unique
viLi (^^,): Villi give herfor Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!
Първоначално написано от vilityyy96
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Ех, сладките ми теЕми цяло лято ще гледате снимки на Иън и епизода, където се съблича
![]()
![]()
Audio ergo sum
„През следващия сезон, появата на Катрин в Мистик Фолс ще затрудни любовния триъгълник между Стефан, Елена и Деймън, а останалите жители на Мистик Фолс трябва да избират страна, защото има опасност да се превърнат в жертва на нова „порода” опасност. Нови и неочаквани приятелства ще бъдат „фалшифицирани”, съюзниците ще станат врагове и сърца ще биват разбивани. Стефан и Деймън ще бъдат принудени да се изправят срещу злодей, по – зъл, отколкото биха могли да си представят. И те ще свалят ризите си. Често.”
http://www.bg-vampirediaries.info/
Нина Добрев - дъ бестмн ме кефи и с тая мъжка фамилия ...
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
мм да... тя е много яка....
аз не съм гледала вс епизоди... само отделни моменти... фенка съм на Damon и Elena като двойка... хипер много се изкефих като се целунаха ама накрая се оказа че тва е оная Katherine![]()
щяло да има и втори сезон... дано тогава нещо стане между Damon и Elena![]()
![]()
Мен адски много ме дразни това,че фамилията на Нина не завършва с А.А сериалът е много добър :P
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.