.
Затворена тема
Страница 16 от 78 ПървиПърви ... 61213141516171819202666 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 1939
    Мега фен Аватара на Colouring
    ^На второто клипче най ме кефи,когато Нина пада..хахаха,колко съм се смяла първия път,когато го гледах не е истина.

Искам да почва вече!!

Изгледах два пъти първи сезон, но мога и още един път да го направя до Спетември.
    I still have feelings...
    you are my passion.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от diksi

Ех...
    Eeexx

Мега фен Аватара на hotxxmess
    Град
    София
    чакаме 2-ри сезон с нетърпение!! В момента гледам за 3-ти път,първи сезон ... -остана още "малко" до 9 септември.

За мен това е най-якият сериал.Във всяка серия се случва нещо не като по другите сериали ако не гледаш 5 серии и нищо не се е променило.И аз с нетърпение чакам 2 сезон ^^

Senior Member Повече от фен Аватара на digitalgirl93
    Град
    well, somewhere far away from here
    Нямах намерение да го гледам, но след като разбрах, че актрисата, която играе главната героиня е българка си промених мнението. Определено дневниците е по - интересен на идиотщината Здрач, значително повече ми хареса така че явно и аз ще чакам до септември.

I’m a twit, degenerate young rebel
    and I’m proud of it..

Голям фен Аватара на lemonyheart
    Страхотен сериал! Остава още малко до 9 септември. ;]

I sneakers!
    music>life ♪♫

Един от любимите ми сериали! Team Damon <3

Аз сега прочетох първата книга,но честно казано сериалът по ме радва
    Now we're on this planet
    I'm in love with all your dangers,
    We can live forever
    I can be your favoуrite angel,
    Beautiful Dangerous

Мега фен Аватара на Colouring
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vzj0g1IlwhM&feature=player_embedded#[/youtube]
    TRAILER!
    Уникален е,уникалееен!Този сезон ще е трепач!Сто пъти по-добър от предишния.
    Хайде..малко остана.

Ето ви и новичък постер от втори сезон:
    http://i34.tinypic.com/34y1hc7.jpg
    Как може да са толкова хубави?!

А ето и че ще има ново попълнение в каста:
    Tiya Sircar will guest star in the upcoming season of Vampire Diaries. From the press release:
    Disney veteran Tiya Sircar (“The Suite Life on Deck,” “Hannah Montana”) has joined the cast of popular CW series “The Vampire Diaries” in a guest-starring role as Aimee Bradley, a high school student who becomes involved in the supernatural activities in Mystic Falls.
    Wondering if Aimee Bradley has some sort of connection to the traumatized Amber Bradley, Stefan’s chewtoy in Miss Mystic Falls? Ms. Sircar makes her TVD debut in episode #203 and, as always, the role is possibly recurring.

Ауу трейлара е УНИКАЛЕН
    Now we're on this planet
    I'm in love with all your dangers,
    We can live forever
    I can be your favoуrite angel,
    Beautiful Dangerous

Град
    Valley of the Sun
    Хора.. Сериала е правен по книгите на Л. Дж. Смит... А първата книга от поредицата "Дневниците на Вампира" излиза през 1991 Така че сами си вадете изводи кой от кого... И дали този сериал е "Здрач" на малкия екран... В "Дневниците на Вампира" сюжетът е много по-богат... Освен вампири има и вещици А който е гледал първите серии на сериала ще види, че режисьорите се подиграват със "Здрач"... Имаше нещо като...
    "Този "Здрач" е абсолютна измислица... Вампирите не блестят на слънце". Аз харесвам и "Здрач", но за мен е по-добър "Дневниците на Вампира".
    Истинският непукист е този, на който не му пука дали му пука или не!

Голям фен Аватара на Reall
    Цитирай Първоначално написано от t1nk3rb3ll
    Хора.. Сериала е правен по книгите на Л. Дж. Смит... А първата книга от поредицата "Дневниците на Вампира" излиза през 1991 Така че сами си вадете изводи кой от кого... И дали този сериал е "Здрач" на малкия екран... В "Дневниците на Вампира" сюжетът е много по-богат... Освен вампири има и вещици А който е гледал първите серии на сериала ще види, че режисьорите се подиграват със "Здрач"... Имаше нещо като...
    "Този "Здрач" е абсолютна измислица... Вампирите не блестят на слънце". Аз харесвам и "Здрач", но за мен е по-добър "Дневниците на Вампира".
    1. Тази информация за книгите всички фенове я знаят.
    2. "Здрач" не е сериал.
    3. Никой никого не копира. Аз не виждам какво толкова сте се заяли да ги сравнявате. Няма място за сравнение между един сериал и един филм.
    П.С. По същата логика можем да започнем да сравняваме "Академия за вампири", "Училище за вампири", "Истинска кръв", "Нощен свят" и така всичко вампирско. И до никъде няма да стигнем, защото е безсмислено.
    4. А от къде знаеш, че вампирите не блестят? Или там каквито са наистина? Да не си видял на живо някой? Самата Майер казва, че не е искала да върви по стандартния модел на вампирите, които навсякъде се представят по различен начин.
    5. И аз съм огромна фенка и на "Дневниците" и на "Здрач", но честно да си призная (колкото и банално да звучи) си обичам ЗДРАЧ-а.
    Все пак точно тази поредица ме запали по всичко вампирско. Е, обичам си и ДНЕВНИЦИТЕ!

С горния текст не съм тръгнала да се заяждам, защото си нямам работа. Изказвам фактите.

П.П.С. ТРЕЙЛЪРЪТ Е УДИВИТЕЛЕН!

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Престанете бе,и тук ли сравнявате сериала с Здрач,спрете се просто няма място за сравнение.
    Във здрач вампирите са гейове и блестят на слънце,там всичко е объркано и е ебати тъпотията Поне според дневниците,мене сериала ме кефи много и всяка серия става все по интересна.Аз го гледам в момента и съм на 16-ти епизод,с нетърпение ще чакам новия сезон Загледах го за да има к'во да правя докато излезе свръхестествено а то се оказа,че ми хареса Вики умря а ми беше любимка даже я сънувах Но го преживях,ся съм за Каролайн ( а.к.а тая русата ) .. От вампирите Стефан ме дразни а Деймън е пич,дано Елена тръгне с него Не,че ми пука..
    А и още нещо,тук поне вампирите си имат вампирски зъби,докато в Здрач тия можеш да познаеш,че са вампири само ако ги видиш на слънце и то даже първото впечатление шЪ ти е "леле тия как блестят,егати гейовете" няа ти хрумне,че са вампири

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    вампирите от Бъфи са най - яки
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Град
    Valley of the Sun
    Цитирай Първоначално написано от Reall
    "Този "Здрач" е абсолютна измислица... Вампирите не блестят на слънце".
    Аз харесвам и "Здрач", но за мен е по-добър "Дневниците на Вампира".
    1. Тази информация за книгите всички фенове я знаят.
    2. "Здрач" не е сериал. ~ А аз никъде не споменавам, че "Здрач" е сериал
    3. Никой никого не копира. Аз не виждам какво толкова сте се заяли да ги сравнявате. Няма място за сравнение между един сериал и един филм.
    П.С. По същата логика можем да започнем да сравняваме "Академия за вампири", "Училище за вампири", "Истинска кръв", "Нощен свят" и така всичко вампирско. И до никъде няма да стигнем, защото е безсмислено.
    4. А от къде знаеш, че вампирите не блестят? Или там каквито са наистина? Да не си видял на живо някой? Самата Майер казва, че не е искала да върви по стандартния модел на вампирите, които навсякъде се представят по различен начин. ~не съм казалА, че вампирите не блестят.. Просто имаше една такава реплика в сериала
    5. И аз съм огромна фенка и на "Дневниците" и на "Здрач", но честно да си призная (колкото и банално да звучи) си обичам ЗДРАЧ-а.
    Все пак точно тази поредица ме запали по всичко вампирско. Е, обичам си и ДНЕВНИЦИТЕ!

С горния текст не съм тръгнала да се заяждам, защото си нямам работа. Изказвам фактите.

П.П.С. ТРЕЙЛЪРЪТ Е УДИВИТЕЛЕН!

И аз със отговора си не се заяждам, а поправям нещата, които не си разбрала от поста ми

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    ...
    Само не разбрах, нарочно ли написа това, за да подразниш феновете? Никой не говореше за Здрач и изведнъж ти започнаа да ги сравняваш!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Абе, Ерик Нортмън ще ебе мамата на всички останали вампири
    Audio ergo sum

Град
    Valley of the Sun
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    ...
    Само не разбрах, нарочно ли написа това, за да подразниш феновете? Никой не говореше за Здрач и изведнъж ти започнаа да ги сравняваш!
    Понеже следя темата и на теб май ще трябва да ти обяснявам Споменала съм, че харесвам и "Здрач", и "Вампирски Дневници". Защо ми е да дразня феновете на "Здрач", след като и аз съм фен??? А нима има нещо лошо да ги сравня, при положение че и филма, и сериала са за вампири?? А ти явно четеш само последните постове или не четеш внимателно, щом не си видял/а, че не съм единствената
    АrrowsOfDeath, верно бе

Нямам търпение! Трейлърът е уникален!

Офф 9-ти е далеч,даже нямам сериалче да оплатня времето до тогава

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Офф 9-ти е далеч,даже нямам сериалче да оплатня времето до тогава
    Почни The Gates, нов е и е пак за вампири.
    Малко остана.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си